Babagan awake dhewe

Waca liyane >
Zeal X International Limited

Diadegake ing 2014, Zeal X dadi panyedhiya kemasan kanthi fokus ing solusi pelanggan sing paling apik ing kelas. Kanthi nggunakake pengalaman lan pendekatan inovatif, kita wis mbangun jaringan pelanggan sing akeh ing saindenging jagad. Kapabilitas pangembangan lan manufaktur sing inovatif wis kabukten dadi kunci sukses kaping pirang-pirang. Kita mesthi ngupayakake tuwuh, sinau, lan nggayuh jangkauan minangka panyedhiya solusi kemasan global.
Kanthi pengalaman ekspor 10 taun, Zeal X ngasilake produk lan dadi mitra saka sawetara merek jeneng sing paling dikenal ing saindenging jagad, kalebu Callaway, Travis Mathew, Camper, Tesco, New Yorker, lan sapiturute. Zeal X uga peduli karo planet kita, kita wis nggawe misi kita kanggo tetep ing ngarep teknologi lan tren global, bebarengan karo saben partners, kanggo nimbang nggunakake packaging sing ngidini kanggo nggunakake maneh, nyuda, daur ulang lan degrade.
Produk utama kita kalebu, 1) polybags daur ulang, daur ulang shrink film; 2) kabeh jinis produk printing kertas daur ulang minangkakothak kertas, mailers kertas, lsp; 3) tas bio-degradable; 4) lan portofolio pilihan kemasan lestari liyane.