Ngarep > Produk > Tas Bio-degradable

Tas Bio-degradable

Zeal X minangka portofolio siji-mandeg sing tuku perusahaan kemasan, portofolio siji-mandeg tegese sampeyan ora perlu mriksa lan nggarap saben item karo supplier sing beda-beda ing saindenging jagad, iki bakal mbantu sampeyan ngirit biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang. , luwih efisien, uga kanggo ngirit biaya transportasi sawise konsolidasi kabeh kemasan.

Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang lan portofolio bahan kemasan sing ramah lingkungan liyane. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001, ISO 14001, produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.

Tas biodegradable kanggo perlindungan lingkungan, dekomposisi lengkap minangka fitur paling gedhe saka produk, produk kasebut gumantung marang teknologi plastik ekologis sing dikembangake dhewe, panggunaan asam polylactic PLA minangka bahan dhasar, panggunaan teknologi produksi sing dimodifikasi cabang kimia, produksi produk, saka 6 sasi kanggo 2 taun, bisa nggunakake cahya / oksidasi termal lan tumindak microbial lingkungan, bosok menyang banyu, karbon dioksida lan bahan organik lemah, Iku ora gawé bahan kimia mbebayani kanggo lingkungan, ora rereged lingkungan, banget ono gunane. kanggo perlindungan lingkungan, lan diakoni minangka bahan sing ramah lingkungan. Saiki, sing luwih akeh digunakake yaiku plastik biodegradable, sing digawe saka sumber daya biologi sing bisa dianyari, kayata tanduran, mikroorganisme, lan liya-liyane, lan sawetara digawe saka sumber daya fosil. Rong plastik biodegradable paling umum sing wis kasedhiya kanggo komersial yaiku PHA (polyhydroxyfatty acid ester) lan PLA (polylactic acid), sing digawe saka mikroorganisme lan jagung minangka bahan baku utama.


View as  
 
Biodegradable Clear Poly Bag

Biodegradable Clear Poly Bag

Zeal X 100% biodegradable polybag cetha digawe saka PBAT / PLA lan pati jagung, sumber dianyari, karo kekandelan optimized kanggo entuk imbangan gedhe saka kompos tanpa ngorbanake kekuatan lan kekiatan tas. Sanajan amplop pengiriman kompos ora nyedhiyakake bantalan internal, nanging bisa tahan proses pengiriman sing ketat. A segel adhesive kuwat ditrapake kanggo tas iki kanggo mesthekake yen isi tas sing aman dilindhungi; Pernyataan bebaya keselak dicithak kanggo mbantu pangguna tundhuk karo syarat. Kantong kasebut minangka tas plastik kompos 100% sing bisa rusak ing kompos rumah tangga utawa komersial sajrone 3-6 wulan, lan bakal diowahi dadi pupuk tanpa residu sing mbebayani. Kepiye carane nggawe kompos? Kanggo kompos ing omah, luwih becik mbusak label apa wae, dipotong, lan dilebokake ing tong kompos minangka bahan "coklat". Ing lingkungan kompos ing omah, iki bakal rusak sajrone 90-120 dina - kadhangkala luwih cepet!

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Kantong Plastik Bio-degradable

100% Kantong Plastik Bio-degradable

Zeal X 100% tas plastik biodegradable digawe saka PBAT lan pati jagung diowahi lan ketemu standar biodegradable lan compostable. Dheweke ngasilake karbon dioksida luwih sithik tinimbang plastik konvensional, paling akeh bakal rusak sajrone 180 dina yen kabeh kondisi dekomposisi wis kapenuhi, lan sanajan biodegradable, bali menyang lemah tanpa gawe piala marang alam. Tas kasebut dirancang kanthi tampilan frosted tembus sing ndadekake produk katon banget nalika ora mbukak kabeh, lan barcode bisa dipindai liwat tas. Tampilan lan aran sing luwih maju bisa nambah nilai sing dirasakake barang. Bisa digunakake kanggo kemasan sandhangan, cemilan, kosmetik, aksesoris, cetakan lan produk liyane. Kantong plastik digawe saka pati jagung sing unik, energi sing bisa dianyari adhedhasar tanduran lan bahan sing ora beracun, dadi sampeyan ora bakal kompromi babagan kepenak nglindhungi planet. Kajaba iku, kanthi nggunakake tas kemasan sing ramah lingkungan, sampeyan bisa ngandhani nilai ijo merek sampeyan menyang pelanggan lan nyuda sampah plastik sing ora perlu.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Sampah Plastik Biohazard

Kantong Sampah Plastik Biohazard

Kantong sampah plastik biohazard Zeal X tas sampah aman sing awet, kuat, bebas bocor kanthi peringatan biohazard minangka pilihan sing apik kanggo lingkungan medis lan dirancang khusus kanggo njamin pembuangan sampah biohazard kanthi aman, kanthi bahan sing kandel lan awet njamin 100% bocor-bukti lan kekiatan. Tas panyimpenan sampah sing mbebayani banget tahan banting lan kuwat, saengga bisa adaptasi karo sampah lan bisa dipercaya sajrone transportasi, amarga desaine sing ora retak lan bocor. Kantong plastik medis iki ngemot aditif abang, sampeyan bisa uga ora ndeleng barang iki ing cahya njero ruangan, lan warna liyane bisa disesuaikan. Dicithak nganggo logo lan teks Biohazard kanthi mripat abang jero, ngelingake kabeh wong supaya adoh utawa nangani kanthi ati-ati ing basa Inggris lan Spanyol, ngelingake staf supaya bisa ditangani miturut peraturan, njamin safety staf lan ngindhari kesalahan. Cocog kanggo laboratorium, rumah sakit, panti jompo, rumah sakit pet kanggo sapa wae lan ing ngendi wae sing kudu ngatasi sampah biohazard.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Plastik Ldpe Kab

Kantong Plastik Ldpe Kab

Kantong Plastik Zeal X Ldpe digawe saka bahan LDPE (polietilen kapadhetan rendah), ora beracun, ora enak, anti banyu, bobot entheng, nanging kuwat, segel sing kuat, lan bisa digunakake maneh. Kanthong sing rata asring digunakake kanggo ngemas barang kayata sandhangan, panganan, dokumen, lan bagean cilik. Iki uga digunakake ing Setelan industri kanggo ngemas lan ngeterake macem-macem bahan, kalebu bubuk, pelet lan bahan kimia. Senajan padha lancip, lagi arang banget fleksibel lan awet, padha bisa gampang salaras karo wangun saka item kang rangkep, lan bisa nahan kaku cilik lan kejut sak transportasi lan panyimpenan. Kanthong sing rata bisa transparan utawa diwarnai, nggawe isine gampang katon, sing migunani utamane kanggo kemasan ritel utawa nalika isi kudu diidentifikasi kanthi cepet. Sampurna kanggo nyimpen panganan, permen, sandhangan, dolanan, kosmetik, perlengkapan kantor, pasokan kerajinan, lan sapiturute, nglindhungi saka kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Biodegradable Zip Lock Bags

Biodegradable Zip Lock Bags

Zeal X Biodegradable Zip Lock Bags digawe saka bahan degradable kualitas dhuwur, dirancang karo zippers awet lan ventilasi udara, kang bisa gampang discharge keluwihan online sak panyimpenan, nyimpen papan panyimpenan. Materi degradable menehi tutul alus lan resistance kanggo deformasi. Tekstur matte menehi produk gaya matte sing nambah tampilan sakabèhé lan uga bisa rampung minangka finish sing mulus. Kantong plastik nganggo ritsleting sing cetha bisa ngemas kabeh kosmetik, sandhangan, perlengkapan mandi, alat, pasokan lan barang lan nglindhungi saka bocor sing bisa kedadeyan, saka bledug, ambu ora enak, kelembapan. Kantong ritsleting plastik sing bisa ditutup maneh kanthi ritsleting panggeser premium nggawe gampang disegel kanthi cepet, nyepetake operasi kemasan, pengiriman lan kiriman tanpa segel utawa tape tambahan. Kantong plastik zipper dikuwatake ing sisih, kanthi daya tahan lan kateguhan sing apik, luwih tahan kanggo nyuwek, nyuwek, kanggo nglindhungi barang nalika panyimpenan, transportasi lan mailing.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Kompos Dog Kompos

Kantong Kompos Dog Kompos

Zeal X compostable dog poop bag/tas sampah digawe saka pati tanduran lan ora ngandhut poliethelin. Tas sing awet, ora beracun, gampang digunakake lan apik kanggo lingkungan. Jinis tas ekstra dawa, super kuwat, 100% bocor bukti, bukti luh, dijamin kanggo njaga tangan resik nalika nggunakake, kompak lan trep dog poo tas ngisi desain gulungan, mbantu sampeyan nyimpen tas poo, bisa digunakake ing perjalanan, prasaja lan trep , ing ngendi wae sampeyan butuhake. Digunakake minangka tas sampah, tas sampah panganan kita dipasang kanthi aman lan pas karo ember kompos / tong sampah paling akeh, promosi sampah nol lan njaga ember resik lan bebas saka lebu. Kantong kompos minangka pilihan etika kanggo lingkungan sing luwih resik lan masa depan sing ramah lingkungan. Matur nuwun kanggo nglindhungi planet kita lan ngganti plastik nganggo tas kompos sing digawe kanthi lestari.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Tas Bio-degradable bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tas Bio-degradable manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tas Bio-degradable. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.