Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang > Daur ulang Tas Self-adhesive

Daur ulang Tas Self-adhesive

Zeal X Recycled Self-adhesive Bags minangka paket kanthi strip utawa tutup sing ngidini tas bisa disegel kanthi aman, ngilangi kabutuhan alat sealing tambahan. Iki digawe saka 100% bahan plastik sing bisa didaur ulang, ora beracun, ora ana ambune, ramah lingkungan, awet lan tahan luh. Kantong kasebut duwe rong pilihan: transparan lan buram, tas transparan bisa ndeleng kanthi jelas isi barang kasebut, dene tas opaque ora bisa dideleng, nyedhiyakake privasi. Tas self-adhesive bisa dipilih segel sing bisa diisi ulang, ngidini macem-macem mbukak lan nutup tanpa mengaruhi segel, sampeyan uga bisa milih lim kasar, yen dibukak ora bisa disegel maneh, cocok kanggo tamper-bukti.
View as  
 
Kantong Plastik Daur Ulang kanthi Logo

Kantong Plastik Daur Ulang kanthi Logo

Kantong Plastik Daur Ulang Zeal X Kanthi Logo digawe saka 100% bahan anyar sing bisa didaur ulang, transparan, ora ana ambune, luwih transparan, cocog kanggo kemasan produk internal lan tahan debu, nanging ora anti banyu, duwe bolongan udara. Strip self-adhesive nduweni kekuatan adesif sing kurang lan gampang dicopot tanpa ninggalake residu utawa ngrusak permukaan sing dilapisi. Asring digunakake kanggo tas sing kudu dibukak lan ditutup kaping pirang-pirang, kayata paket sing kudu dititi priksa utawa diconto sadurunge kiriman pungkasan. Thanks kanggo adesif dicopot, tas resealable bisa gampang lan aman dibukak lan ditutup maneh kaping pirang-pirang tanpa twisting lan tucking, lan pinggiran tas klyred kanggo tambah resistance luh. Kantong plastik iki transparan lan ora mengaruhi pemindaian barcode ing njero. Kantong kasebut duwe bebaya keselak lan ventilasi udara. Cocog kanggo kemasan hadiah, kemasan internal barang, kemasan T-shirt sandhangan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Plastik Mailing sing bisa ditutup maneh

Kantong Plastik Mailing sing bisa ditutup maneh

Zeal X Resealable Plastic Mailing Bags digawe saka GRS certified 100% recyclable LDPE, transparan, ora ana ambune, lan tahan luh.Kantong polythene kita dikuwatake ing sisih pinggir supaya luwih tahan kanggo kekerasan lan nglindhungi barang sajrone transportasi lan mailing. Kantong kasebut dirancang kanthi transparan supaya produk kasebut katon tanpa mbukak kabeh. Tampilan lan rasa sing berkualitas bisa nambah regane produk. Ing ngarep tas kosong kanggo nuduhake yen produk apik, lan katrangan ringkes babagan daur ulang lan bebaya iki dicithak ing sisih mburi. Ndhuwur tas uga dirancang kanggo nyumerepi, supaya sampeyan bisa nyumerepi produk ing tampilan sampeyan. rak. Cukup copot adhesive sing katon lan tas plastik bakal nutup dhewe sajrone sawetara detik. Perekat sing bisa ditutup maneh ngidini akses gampang menyang isi tas lan sampurna kanggo kemasan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Plastik sing bisa ditutup maneh

Kantong Plastik sing bisa ditutup maneh

Kantong Plastik Zeal X Resealable, bening, ora ana ambune, tahan sobek. Produk kemasan kita kabeh kemasan sing lestari, bisa didaur ulang utawa biodegradable, tanpa beban lingkungan. Kanthong plastik iki nduweni desain perforasi, cocok kanggo produk sing kudu ambegan, kayata sepatu, sandhangan, spare parts lan liya-liyane. Strip self-adhesive digunakake kanggo mung ngupas strip saka adhesive sing bisa ditutup maneh lan pencet mudhun kanggo nutup tas kanthi aman. Sampeyan bisa milih kanggo numpes segel karet, sampeyan bisa sijine tampering, mbukak ora bakal ngambah sembarang, nanging ora bisa segel maneh; Sampeyan uga bisa milih sealant resealable, kang bisa digunakake kanggo re-sealing. Tas iki cocog kanggo kabeh kabutuhan pengiriman, kemasan, toko, panyimpenan lan gudang.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Plastik LDPE sing bisa ditutup maneh

Kantong Plastik LDPE sing bisa ditutup maneh

Kantong plastik LDPE Zeal X sing bisa ditutup maneh, bening, ora ana ambune, tahan sobek. Produk kemasan kita kabeh kemasan sing lestari, bisa didaur ulang utawa biodegradable, tanpa beban lingkungan. Kanthong plastik iki nduweni desain perforasi, cocok kanggo produk sing kudu ambegan, kayata sepatu, sandhangan, spare parts lan liya-liyane. Strip self-adhesive digunakake kanggo mung ngupas strip saka adhesive sing bisa ditutup maneh lan pencet mudhun kanggo nutup tas kanthi aman. Sampeyan bisa milih kanggo numpes segel karet, sampeyan bisa sijine tampering, mbukak ora bakal ngambah sembarang, nanging ora bisa segel maneh; Sampeyan uga bisa milih sealant resealable, kang bisa digunakake kanggo re-sealing. Tas iki cocog kanggo kabeh kabutuhan pengiriman, kemasan, toko, panyimpenan lan gudang.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Mailer Clear sing bisa didaur ulang

Tas Mailer Clear sing bisa didaur ulang

Tas mailer sing bisa didaur ulang Zeal X digawe saka LDPE sing disertifikasi GRS kanggo nambah transparansi lan nggawe tampilan sing jelas; Ora gampang nyuwek, nyuwek, kerut, kebut, pecah, pecah, utawa retak. Kantong plastik kita 100% bisa didaur ulang, transparan, ora ana ambune, luwih cetha lan cocog kanggo ngemas lan ngangkut kabeh jinis barang. Kantong kasebut wis dicithak kanthi bebaya keselak, ngilangi label peringatan tambahan. Sawise disegel, tas ora bisa dibukak tanpa karusakan sing katon, nyedhiyakake tingkat proteksi sing luwih dhuwur tinimbang, mesthine, sampeyan uga bisa milih tas zipper sing bisa ditutup maneh utawa segel viskositas rendah sing bisa ditutup maneh. Cocog kanggo T-shirt, sandhangan, perhiasan, suku cadang, permen, kacang, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Busana Opp Packing Kantong Plastik

Busana Opp Packing Kantong Plastik

Zeal X Clothes Opp Packing Kantong Plastik anti banyu, awet, tahan luh, digawe saka bahan kemasan sing lestari LDPE, ora beracun, ora enak, 100% bisa didaur ulang lan ora ngrusak lingkungan. Dheweke wis dicithak kanthi bebaya keselak ing pirang-pirang basa nasional, mula ora ana label peringatan tambahan sing dibutuhake! Desain Strip Self-adhesive, gampang kanggo pil lan segel, kudu pil Strip nalika nggunakake, sijine item, segel bisa, ora perlu kanggo sealer pulsa utawa tape. Sampeyan bisa milih adesif karusakan siji-wektu kanggo nyegah item saka kang tampered karo, sampeyan uga bisa milih adesif resealable kanggo nggunakake maneh gampang, kang bisa selaras miturut kahanan nyata. Amarga tas adesif dhewe transparan, isine bisa katon kanthi jelas lan cocog kanggo digunakake minangka kemasan internal produk. Cocog kanggo ngemas lan ngirim sandhangan, perhiasan, surat, buku lan foto, karya seni.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Daur ulang Tas Self-adhesive bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Daur ulang Tas Self-adhesive manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Daur ulang Tas Self-adhesive. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.