Ngarep > Produk > Tas Bio-degradable > Kaos Shopping Bag

Kaos Shopping Bag

Tas blanja Zeal X T-shirt minangka tas blanja bio-degradable, tas sampah biasa ora bakal ilang nganti pirang-pirang taun, lan mbebayani kanggo tanduran, sumber banyu, ternak lan lingkungan alam. Nanging, tas blanja bio-degradable bisa nyukupi kabutuhan tas sampah sing bisa rusak miturut lingkungan sekitar, lan tas blanja T-shirt bio-degradable bakal nyintesis karbon dioksida lan banyu, sing bebas polusi kanggo lingkungan lan ora nyebabake cilaka. marang awak manungsa.

Tas iki dirancang supaya kompak, gampang digawa, gampang dituku, lan nyuda karusakan lingkungan, lan tas iki asring digawe saka bahan sing awet, entheng, bisa didegradasi kayata PLA + PBAT + Pati jagung; PBAT + Pati + Kalsium Karbonat dll.

Tas blanja kaos ora mung kanggo blanja ing supermarket, nanging uga cocok kanggo blanja, pasar teles, sandhangan, buku utawa kabutuhan saben dina. Zeal X minangka pabrikan sing fokus ing kemasan sing lestari.


View as  
 
Kantong Kompos Dog Kompos

Kantong Kompos Dog Kompos

Zeal X compostable dog poop bag/tas sampah digawe saka pati tanduran lan ora ngandhut poliethelin. Tas sing awet, ora beracun, gampang digunakake lan apik kanggo lingkungan. Jinis tas ekstra dawa, super kuwat, 100% bocor bukti, bukti luh, dijamin kanggo njaga tangan resik nalika nggunakake, kompak lan trep dog poo tas ngisi desain gulungan, mbantu sampeyan nyimpen tas poo, bisa digunakake ing perjalanan, prasaja lan trep , ing ngendi wae sampeyan butuhake. Digunakake minangka tas sampah, tas sampah panganan kita dipasang kanthi aman lan pas karo ember kompos / tong sampah paling akeh, promosi sampah nol lan njaga ember resik lan bebas saka lebu. Kantong kompos minangka pilihan etika kanggo lingkungan sing luwih resik lan masa depan sing ramah lingkungan. Matur nuwun kanggo nglindhungi planet kita lan ngganti plastik nganggo tas kompos sing digawe kanthi lestari.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Rompi Plastik Kab

Tas Rompi Plastik Kab

Tas blanja rompi kompos Zeal X digawe saka PAL, asam polylactic diekstrak saka sumber daya sing bisa dianyari kayata tepung jagung lan ora ngemot polietilen, dadi produk sing apik kanggo mbantu para pelanggan sing sadar lingkungan nyuda ketergantungan ing kantong plastik. Liwat eksperimen kompos, tas sembako kompos kanthi gagang bisa diowahi dadi karbon dioksida, H2O lan humus sing sugih sajrone 90 dina ing sistem latar mburi industri lan domestik. Thanks kanggo kekandelan dhuwur saka tas blanja, rompi kita entheng nanging cukup kuwat kanggo nolak nyuwek lan nyuwek, digunakake kanggo nglindhungi barang sampeyan tanpa kuwatir babagan tindikan lan gagang plastik sing kuat supaya gampang digawa. Saben tas duwe cetakan "matur nuwun" sing unik, sing bisa dicithak nganggo logo, utawa dadi luwih kreatif. Cocog kanggo restoran, supermarket, pasar, toko kelontong lan kabeh toko eceran liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kaos Plastik Biodegradable

Tas Kaos Plastik Biodegradable

Tas Kaos Plastik Zeal X Biodegradable nggunakake agen biodegradable pati jagung sing ramah lingkungan. Pati jagung ora beracun lan ora mbebayani kanggo manungsa, anti banyu lan tahan lenga, lan bisa digunakake langsung ing kulkas panganan. Tas blanja T-shirt biodegradable pati jagung sing ramah lingkungan bisa kanthi efektif mbusak "gangguan putih" sing ora bisa diurai produk plastik, kanggo nyukupi syarat ekonomi bunder lan pertanian ekologis. Umumé, tas plastik biodegradable bisa decomposed ing 1 taun. Lan umume, tas blanja sing digawe saka pati bakal duwe kapasitas dekomposisi sing luwih kuat tinimbang bahan liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Kaos Shopping Bag bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kaos Shopping Bag manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kaos Shopping Bag. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.