Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Kotak Clamshell

Kotak Clamshell

Kothak clamshell Zeal X nduweni sifat protèktif lan awet, dadi pilihan sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo produk sing abot lan cetha. Kothak Clamshell nglindhungi barang saka kelembapan, panas, mikroba, lan ancaman lingkungan liyane, uga nglindhungi barang saka karusakan nalika lagi lelungan. Dheweke ora mung menehi dhukungan lan proteksi, nanging uga bisa nambah umur simpan barang sing disimpen. Lan kothak packaging clamshell biaya-efektif, mirah, padha isih kui dening kertas recyclable, bisa daur ulang sawise nggunakake, ora nimbulaké polusi kanggo lingkungan. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan desain lan bisa disesuaikan kanthi panyuwunan.
View as  
 
Kotak Jam Tangan Kertas Ireng

Kotak Jam Tangan Kertas Ireng

Zeal X Black Paper Watch Box digawe saka kardus ireng daur ulang sing berkualitas tinggi lan kuwat lan awet. Kothak hadiah perhiasan sing ditutupi apik, apik gayane lan prasaja, rada anti banyu karo kertas kerajinan khusus, nyedhiyakake versi hadiah unik sing dianyari. pengalaman. Tas sing bisa didaur ulang kanthi lengkap, bisa didegradasi saka bahan, kemasan sing ramah lingkungan, ramah lingkungan nanging ora ayu, pancen ide sing apik. Dilengkapi bantal alus kanggo nglindhungi jam tangan saka goresan lan uga bisa digunakake minangka kasus gelang. Kothak hadiah jam tangan bisa digunakake ing toko jam tangan utawa butik, utawa minangka kothak hadiah sing apik kanggo kanca. Kothak hadiah Zeal X minangka pilihan bungkus hadiah sing apik kanggo perhiasan, sandhangan, kerajinan, sepatu, kosmetik lan liya-liyane. Apa promosi, Dina Ibu, Dina Valentine, Thanksgiving, promosi merek, lsp, mesthi dadi pilihan sing paling apik kanggo kemasan produk sampeyan.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Hadiah Kalung Ring

Kotak Hadiah Kalung Ring

Kothak hadiah Zeal X Ring Necklace nduweni finish ireng matte sing berkualitas tinggi sing bakal nggawe perhiasan katon mewah lan khusus nalika sampeyan nyelehake perhiasan cincin sampeyan. Interioré digawe saka beludru kualitas dhuwur, alus banget, bisa nglindhungi perhiasan, kothak ring hard ora break sak proses nangani, sawetara lengkap saka perhiasan pangayoman. Kothak perhiasan bisa nyekel dering utawa anting kanthi kuat, nggawe hadiah sampeyan luwih apik tinimbang mung dibungkus ing kothak karton. Interior beludru premium nggawe dering khusus utawa perhiasan liyane katon elegan lan ndadekake daya tarik visual seumur hidup. Cocog kanggo proposal, wedding, engagements, mengeti, ulang tahun, Valentine Day, Father's Day, hadiah Natal lan liya-liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Jam Tangan Beludru

Kotak Jam Tangan Beludru

Kothak jam tangan beludru Zeal X digawe saka papan karton berkualitas tinggi, kain suede alus lan beludru. Kasus arloji dilapisi beludru alus kanggo nglindhungi jam tangan sing ditresnani saka goresan, proses PU berkualitas tinggi kanggo panggunaan jangka panjang, lan dilengkapi gesper logam sing kuwat kanggo perlindungan sing luwih apik. Desain kasus tampilan jam 2-slot luwih cocok kanggo pasangan utawa pasangan jam tangan gaya. Saben slot wiyar lan nawakake akeh kamar kanggo nampung macem-macem jinis jam tangan. Bantal sing bisa dicopot nglindhungi jam tangan saka goresan lan gesekan, uga nggawe papan kanggo aksesoris liyane; Bantal jam tangan bisa dicopot kanggo nyimpen perhiasan, lan tutup kaca bakal nglindhungi jam tangan saka bledug. Desain sing prasaja lan apik banget ora bakal narik kawigaten perhiasan sampeyan, lan katon elegan cocog karo macem-macem gaya perhiasan. Kasus item siji iki bakal dadi hadiah praktis kanggo penyayang jam tangan, pilihan sing apik kanggo Natal, ulang tahun, ulang taun; Nalika padha ndeleng, mripate bakal kebak kabungahan!

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Sepatu Kertas Kraft

Kothak Sepatu Kertas Kraft

Kothak sepatu kertas kraft Zeal X digawe saka karton corrugated kualitas dhuwur, telung lapisan kertas kraft, bisa didaur ulang lan ramah lingkungan, lan luwih kenthel, kuwat lan luwih entheng. Karton kulit sapi iki bisa dirakit ing sawetara detik tanpa tape, lem, utawa staples, mung sambatan ing antarane karton, lan kemasan sing ramah lingkungan 100%. Kemasan sing prasaja lan bertekstur, pinggir sing rapi, lancar tanpa burr, bisa dicet kanthi bebas, dihiasi pita, kembang. Kothak kemasan nganggo metode bukaan lan tutup clamshell, sing bisa dibukak lan ditutup bola-bali lan bisa digunakake maneh. Cocog kanggo kemasan, transportasi lan panyimpenan. Cocog kanggo sepatu, sandhangan, dolanan, sabun gawenan tangan, perhiasan, aksesoris hardware, lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kemasan Karton Teh

Kothak Kemasan Karton Teh

Zeal X Tea Cardboard Packaging Box digawe saka hardboard kualitas dhuwur, kuwat, dipercaya lan awet. Emas jinis kunci desain tertutup kunci padhet, gampang dibukak lan ditutup bola-bali, bisa digunakake maneh. Permukaan ndhuwur kothak nduweni desain potong jendela ukiran gaya Cina, sing ndadekake kothak hadiah kebak pesona Oriental, luwih ayu lan dhuwur. Gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke alon-alon nganggo kain garing kanggo mulihake luster. Kothak magnet hadiah diangkut kanthi rata supaya gampang disimpen. Bisa digunakake minangka kothak hadiah ngirit papan sing gedhe kanggo nahan hadiah kayata teh, jam tangan, perhiasan, permen, sandhangan, aksesoris sandhangan gedhe, sepatu, set dandanan, minyak wangi utawa cologne. Iki uga digunakake kanggo panyimpenan lan organisasi saben dina.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Perhiasan Kayu

Kotak Perhiasan Kayu

Zeal X Wood Jewelry Box kayu padhet buatan tangan, ora ana cat, warna alami murni, tekstur alami, polesan alus, kemewahan entheng lan elegan, permukaan diolah nganggo minyak lilin tanduran alami, tahan nyandhang, tahan karat, ora beracun lan ora enak. . Iki dibukak lan ditutup nganggo clamshell lan bisa digunakake kanggo nahan cincin, gelang, kalung, lsp. Lapisan beludru kualitas sing dipilih, alus lan alus, ngurus perhiasan sampeyan. Desain gaya persegi panjang ndadekake kothak perhiasan sampeyan katon unik lan elegan. Cocog kanggo proposal perkawinan, pertunangan, pernikahan, ulang tahun, ulang taun lan acara khusus liyane. Sampeyan uga bisa digunakake minangka kothak panyimpenan perhiasan cilik kanggo dering, liontin, anting-anting, bros utawa pin, malah dhuwit recehan, utawa tampilan glitter.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Kotak Clamshell bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kotak Clamshell manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kotak Clamshell. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.