Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Tipe Buku Box

Tipe Buku Box

Kothak jinis buku, gaya kaya buku, kothak kemasan dibukak saka sisih, sing njupuk papan sing kurang lan gampang disimpen, asring nggawe kemasan hadiah sing dhuwur. Kothak jinis buku, kalebu: papan ngisor, papan ngarep lan papan mburi, kawangun saka papan kardus dadi kothak awujud buku, kang nduweni ciri: papan ngisor, papan ngarep lan papan mburi padha digandhengake karo ngarep lan mburi Papan ngisor, Papan kiwa lan Papan tengen bisa lempitan menyang piring ngisor, pelanggan uga bisa selaras menyang kothak buku lempitan, luwih ngirit biaya transportasi. Industri kothak jinis buku akeh digunakake, kayata sepatu, sandhangan, kosmetik, panganan, teh, lan liya-liyane, lan bisa ningkatake nilai merek.


Zeal X minangka produsen profesional kothak kemasan sing ramah lingkungan, kanggo perusahaan sing duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi kothak kemasan, kita mesthi duwe kapercayan kanggo mbantu para pelanggan ngrancang kothak sing dikarepake.


View as  
 
Dobel Door Open Gift Box

Dobel Door Open Gift Box

Kothak hadiah mbukak Zeal X Double Door utamane digawe saka karton tembaga sing disertifikasi fsc sing ramah lingkungan. Kothak hadiah sing kuat nglindhungi interior hadiah kanthi apik. Lumahing Gamelan, segel rapi, ngalangi lan dipercaya, awet. Desain lawang dobel nggawe pambukaan hadiah minangka misterius lan nggumunake minangka bukaan lawang. Desain kothak hadiah sing unik kanggo nggawe hadiah sampeyan luwih khusus lan nyengsemaken. Kothak hadiah sing bisa digunakake maneh kanthi magnet sing kuwat luwih gampang dirakit lan dibongkar. Gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke alon-alon kanggo mulihake luster. Kothak hadiah putih kita duwe kapasitas gedhe lan bisa ngemot akeh hadiah kayata jaket, komputer, boneka, kaos, sandhangan bayi, jam tangan, perhiasan, permen, hadiah gawenan tangan, lilin, minyak wangi lan hadiah sing luwih gedhe. Kothak hadiah sing sampurna kanggo Natal, Pernikahan, Paskah, Hari Ibu, Hari Bapak, pesta ulang tahun, ulang taun, wisuda, omah-omah lan hadiah khusus liyane. Uga cocok kanggo panyimpenan lan organisasi hiasan saben dina utawa musiman.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Book Shaped Gift Box

Book Shaped Gift Box

Zeal X Book Shaped Gift Box, dijenengi amarga mirip karo buku, uga amarga bisa dibukak lan ditutup kaya buku. Iki digawe saka karton kelas dhuwur kanggo mesthekake kekiatan lan resistance deformasi, aman lan tasteless, ora gampang deform utawa luntur, kanggo nyedhiyani sampeyan karo wektu nggunakake maneh, kanggo nggawa sampeyan pengalaman nggunakake apik. Desain sing alus ndadekake dheweke dadi barang dekoratif dhewe, nambah tampilan hadiah sampeyan sakabèhé. Buku-buku panyimpenan dekoratif iki cocok kanggo nyimpen dering, kunci, anting-anting, kalung, perhiasan, foto, cermin cilik lan akeh barang liyane; Bisa uga ditrapake kanggo dekorasi kamar turu, ruang sinau, rak buku, ruang tamu, kantor, perusahaan, pesta ulang tahun, pernikahan, perpustakaan lan liya-liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Hadiah Magnetik kanthi Pita

Kothak Hadiah Magnetik kanthi Pita

Zeal X Magnetic Gift Box With Ribbon digawe saka hardboard berkualitas tinggi, kertas kita asale saka alas sing dikelola kanthi apik, disertifikasi FSC, duwe film sing dipasang ing permukaan, kuwat lan awet, lancar lan gampang diresiki. Segel magnetik kuat sing didhelikake, bisa dibukak lan ditutup bola-bali, tanpa masalah. Kothak hadiah uga duwe pita, sing gampang dirakit, lan pita kasebut gampang diikat nganggo busur, nggawe bungkus kothak hadiah sampeyan apik banget. Kothak hadiah sing bisa digunakake maneh iki warata, ora butuh papan nalika diangkut lan disimpen, lan gampang dirakit. Kothak hadiah busur iki cocog kanggo mbungkus kosmetik, produk kecantikan, minyak wangi, jeroan, barang gawenan tangan, sarung tangan, selendang, sandhangan bayi lan liya-liyane. Liburan sing apik lan bungkus saben dina kanggo ulang tahun, proposal nikah, pancuran pengantin, pesta, pesta bayi, Dina Bapak, Dina Ibu, Dina Valentine, Natal lan liya-liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Hadiah Karton Putih

Kotak Hadiah Karton Putih

Kothak Hadiah Karton Putih Zeal X digawe saka kardus premium kanthi kekuatan dhuwur, dibangun ing tutup magnet sing didhelikake lan kuat, sing ngidini kothak dibukak lan ditutup bola-bali tanpa masalah, lan desain gagang luwih gampang digawa lan kothak. luwih mewah. Struktur kasebut kuwat lan apik, dipercaya, tahan lama, lan tahan luh, sing uga tegese barang-barang ing njero kothak bisa luwih direksa lan bisa tekan tujuan kanthi aman. Kothak magnetik putih sing elegan iki nduweni kapasitas gedhe banget lan bisa nahan barang apa wae sing dikarepake. Produk kita ngalami tes sing ketat kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa nampa kualitas lan layanan sing paling apik.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Penutupan Magnetik Putih

Kothak Penutupan Magnetik Putih

Zeal X White Magnetic Closure Box digawe saka karton berkualitas tinggi, gampang dilipat, bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh, lan nduweni kapasitas gedhe kanggo nahan apa wae sing dikarepake. Karton menehi proteksi anti-gulung sing luwih apik kanggo kothak hadiah lan bisa nglindhungi barang-barang ing njero kothak. Desain cedhak pita, pita gampang kanggo dasi busur, tambahan busur ndadekake kothak luwih apik; Lan ana desain gagang, supaya luwih trep kanggo nindakake. Kothak iki cocog kanggo jam tangan, perhiasan, permen, aksesoris sandhangan cilik, kertu hadiah, lilin cilik, kothak kemasan parfum. Sampurna kanggo pengiring pengantin, liburan lan hadiah bisnis bungkus saben dina, Hari Ibu, hadiah Thanksgiving, hadiah Natal, hadiah pesta ulang tahun, hadiah pernikahan, lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kemasan Hadiah Magnetik

Kothak Kemasan Hadiah Magnetik

Kothak Kemasan Hadiah Zeal X Magnetik kanthi segel magnetik sing didhelikake, gampang dibukak kaping pirang-pirang, nutup kanthi efisien, bisa digunakake maneh. Lan ngemot kapasitas spasi gedhe, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo terus akeh iku pengin. Ana uga pita ekstra, pita mbantu lapisan utawa hadiah njupuk metu luwih gampang. Materi kasebut digawe saka kardus sing bisa didaur ulang kanthi kekuatan dhuwur lan ditutupi kertas khusus. Proses produksi ketat, mbayar manungsa waé kanggo rincian, lan kothak ditutup tanpa kesenjangan. Kothak hadiah iki cocok kanggo hadiah, permen coklat, perhiasan, kosmetik, sandhangan, aksesoris lan produk kecantikan.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Tipe Buku Box bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tipe Buku Box manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tipe Buku Box. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.