Ngarep > Produk > Tas Bio-degradable > Bio-degradable Self-adhesive Bags

Bio-degradable Self-adhesive Bags

Kanthi nambah kesadaran masyarakat babagan perlindungan lingkungan, kemasan plastik saya tambah akeh polusi kanggo lingkungan, mengaruhi kaslametan lan pangembangan manungsa, Zeal X wis setya riset plastik alternatif bahan sing luwih ramah lingkungan - Bio-degradable Self- adhesive Bags. Komponen utama tas self-adhesive biodegradable yaiku PLA lan PBAT lan sawetara pati utawa kalsium karbonat. Bahan-bahan kasebut ramah lingkungan lan bisa langsung diurai dadi banyu lan karbon dioksida ing kahanan tartamtu, saengga bisa dianggep langsung minangka bahan kompos. Tas poto-adhesive biasa ora bisa dirusak nganti pirang-pirang dekade, sanajan diobong bakal ngasilake gas sing mbebayani, mula saka segi perlindungan lingkungan, tas adesif biodegradable minangka arah pangembangan mangsa ngarep. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, sifat fisik bahan biodegradable wis mboko sithik, lan bisa tekan 80% saka sifat fisik plastik tradisional, sing bisa ditrapake kanggo macem-macem skenario aplikasi.
View as  
 
Biodegradable Clear Poly Bag

Biodegradable Clear Poly Bag

Zeal X 100% biodegradable polybag cetha digawe saka PBAT / PLA lan pati jagung, sumber dianyari, karo kekandelan optimized kanggo entuk imbangan gedhe saka kompos tanpa ngorbanake kekuatan lan kekiatan tas. Sanajan amplop pengiriman kompos ora nyedhiyakake bantalan internal, nanging bisa tahan proses pengiriman sing ketat. A segel adhesive kuwat ditrapake kanggo tas iki kanggo mesthekake yen isi tas sing aman dilindhungi; Pernyataan bebaya keselak dicithak kanggo mbantu pangguna tundhuk karo syarat. Kantong kasebut minangka tas plastik kompos 100% sing bisa rusak ing kompos rumah tangga utawa komersial sajrone 3-6 wulan, lan bakal diowahi dadi pupuk tanpa residu sing mbebayani. Kepiye carane nggawe kompos? Kanggo kompos ing omah, luwih becik mbusak label apa wae, dipotong, lan dilebokake ing tong kompos minangka bahan "coklat". Ing lingkungan kompos ing omah, iki bakal rusak sajrone 90-120 dina - kadhangkala luwih cepet!

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Kantong Plastik Bio-degradable

100% Kantong Plastik Bio-degradable

Zeal X 100% tas plastik biodegradable digawe saka PBAT lan pati jagung diowahi lan ketemu standar biodegradable lan compostable. Dheweke ngasilake karbon dioksida luwih sithik tinimbang plastik konvensional, paling akeh bakal rusak sajrone 180 dina yen kabeh kondisi dekomposisi wis kapenuhi, lan sanajan biodegradable, bali menyang lemah tanpa gawe piala marang alam. Tas kasebut dirancang kanthi tampilan frosted tembus sing ndadekake produk katon banget nalika ora mbukak kabeh, lan barcode bisa dipindai liwat tas. Tampilan lan aran sing luwih maju bisa nambah nilai sing dirasakake barang. Bisa digunakake kanggo kemasan sandhangan, cemilan, kosmetik, aksesoris, cetakan lan produk liyane. Kantong plastik digawe saka pati jagung sing unik, energi sing bisa dianyari adhedhasar tanduran lan bahan sing ora beracun, dadi sampeyan ora bakal kompromi babagan kepenak nglindhungi planet. Kajaba iku, kanthi nggunakake tas kemasan sing ramah lingkungan, sampeyan bisa ngandhani nilai ijo merek sampeyan menyang pelanggan lan nyuda sampah plastik sing ora perlu.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kemasan Kantong Plastik Biodegradable

Kemasan Kantong Plastik Biodegradable

Kemasan Kantong Plastik Biodegradable Zeal X digawe saka PBAT lan pati jagung sing diowahi, selaras karo standar internasional kanggo tas biodegradable. Empuk gratis, aman, lan gampang digunakake, mail poliethelin kompos kita bebas empuk lan sampurna kanggo ngirim barang sing ora rapuh kayata sandhangan lan aksesoris, kaos, sepatu, jins, buku, dandanan, lan liya-liyane! Strip adhesive tamper-proof sing kuwat ana, mula yen disegel, ora bisa dibukak tanpa tandha-tandha gangguan sing jelas. Priksa manawa paket sampeyan aman lan gunakake kemasan sing kuwat sing ora gampang dibukak kanggo nyegah maling. Kanggo nyetak, kita nggunakake minyak nabati minangka bahan dhasar kanggo tinta, sing ora ngemot plastik utawa PVC tinimbang tinta tradisional, sing ndadekake luwih ramah lingkungan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Bio-degradable Self-adhesive Bags bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Bio-degradable Self-adhesive Bags manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Bio-degradable Self-adhesive Bags. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.