Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan Perusahaan

Babagan Perusahaan

Zeal X International Limited minangka perusahaan sing komprehensif global, didegaké ing 2014 lan kantor pusat ing Hongkong China, Pearl of Orient. Zeal X duwe pabrik percetakan kertas, basis produksi polybag ing China, Vietnam, uga kantor ing AS, saengga Zeal X bisa nggawe lingkungan blanja siji-mandeg kanggo kabeh pelanggan.

Kanthi pengalaman ekspor 10 taun, Zeal X ngasilake produk lan dadi mitra saka sawetara merek jeneng sing paling dikenal ing saindenging jagad, kalebu Callaway, Travis Mathew, Camper, Tesco, New Yorker, lan sapiturute. Zeal X uga peduli karo planet kita, kita wis nggawe misi kita kanggo tetep ing ngarep teknologi lan tren global, bebarengan karo saben partners, kanggo nimbang nggunakake packaging sing ngidini kanggo nggunakake maneh, nyuda, daur ulang lan degrade.
Produk utama kami meliputi, 1)tas poli daur ulang, daur ulang shrink film; 2) kabeh jinis produk printing kertas daur ulang minangkakothak kertas, mailers kertas, lsp; 3) tas bio-degradable; 4) lan portofolio pilihan kemasan lestari liyane.

Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Australia, Jepang, Vietnam lan negara liya ing saindenging jagad.

Konsultasi Proyek
Temtokake tim khusus sing dilengkapi merchandiser lan teknisi khusus, sing bakal mbantu sampeyan nemtokake cara paling apik kanggo ngatasi visi sampeyan.

Prototyping & Rega
Tim R&D kita bakal mbantu ngrancang prototipe adhedhasar ide sampeyan, kanggo mbantu nemtokake materi lan penampilan, uga menehi penawaran rega kanggo maju.

Sampel lan Pengujian Produk
Sawise materi lan desain rinci dikonfirmasi, kita bakal nggawe conto resmi, uga kanggo nyoba ekstensif kanggo mesthekake yen cocog karo kinerja sing dibutuhake kanggo nggawe proyek sukses.

Produksi Precise
Sawise tes sing ketat lan adhedhasar persetujuan sampeyan, kita bakal nerusake produksi - manufaktur miturut standar kontrol kualitas lan SOP sing ketat.

Pangiriman Cepet
Sawise rampung produksi lan ngrampungake tes / inspeksi tambahan kanggo njamin kinerja produk sampeyan, paling ora sajrone 4 minggu saka tanggal pesenan, kita bakal ngirim solusi kemasan langsung menyang alamat sing dijaluk.

Layanan sawise-sales
Kabeh panjaluk utawa keluhan sampeyan yen ana, kita bakal nanggapi sampeyan sajrone 24 jam.

Mitra Kita