Ngarep > Produk > Tas Bio-degradable > Bio-degradable Kanthong Datar Bags

Bio-degradable Kanthong Datar Bags

Kantong kanthong sing rata dirancang kanggo duwe profil sing langsing lan warata, sing ndadekake dheweke cocog kanggo nggawa barang tanpa nambah volume sing ora perlu kanggo panyimpenan lan kemasan produk. Zeal X flat kanthong tas digawe saka bahan biodegradable sing bisa dibuwak sawise nggunakake tanpa manggonke beban ing lingkungan. Kantong kanthong warata bio-degradable pungkasane rusak sacara biologis dadi karbon dioksida, banyu lan mineral sing ora mbebayani kanthi alami ing lingkungan tartamtu kayata lemah/panas lan asor. Iku padha karo asale saka alam lan bali menyang alam, nyadari siklus ing alam. Kanggo kacepetan dekomposisi, dekomposisi tas plastik sing luwih ramah lingkungan mung butuh 72 dina, lan sing paling alon yaiku udakara 1 taun kanggo entuk degradasi lengkap.
View as  
 
Kantong Sampah Plastik Biohazard

Kantong Sampah Plastik Biohazard

Kantong sampah plastik biohazard Zeal X tas sampah aman sing awet, kuat, bebas bocor kanthi peringatan biohazard minangka pilihan sing apik kanggo lingkungan medis lan dirancang khusus kanggo njamin pembuangan sampah biohazard kanthi aman, kanthi bahan sing kandel lan awet njamin 100% bocor-bukti lan kekiatan. Tas panyimpenan sampah sing mbebayani banget tahan banting lan kuwat, saengga bisa adaptasi karo sampah lan bisa dipercaya sajrone transportasi, amarga desaine sing ora retak lan bocor. Kantong plastik medis iki ngemot aditif abang, sampeyan bisa uga ora ndeleng barang iki ing cahya njero ruangan, lan warna liyane bisa disesuaikan. Dicithak nganggo logo lan teks Biohazard kanthi mripat abang jero, ngelingake kabeh wong supaya adoh utawa nangani kanthi ati-ati ing basa Inggris lan Spanyol, ngelingake staf supaya bisa ditangani miturut peraturan, njamin safety staf lan ngindhari kesalahan. Cocog kanggo laboratorium, rumah sakit, panti jompo, rumah sakit pet kanggo sapa wae lan ing ngendi wae sing kudu ngatasi sampah biohazard.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Plastik Ldpe Kab

Kantong Plastik Ldpe Kab

Kantong Plastik Zeal X Ldpe digawe saka bahan LDPE (polietilen kapadhetan rendah), ora beracun, ora enak, anti banyu, bobot entheng, nanging kuwat, segel sing kuat, lan bisa digunakake maneh. Kanthong sing rata asring digunakake kanggo ngemas barang kayata sandhangan, panganan, dokumen, lan bagean cilik. Iki uga digunakake ing Setelan industri kanggo ngemas lan ngeterake macem-macem bahan, kalebu bubuk, pelet lan bahan kimia. Senajan padha lancip, lagi arang banget fleksibel lan awet, padha bisa gampang salaras karo wangun saka item kang rangkep, lan bisa nahan kaku cilik lan kejut sak transportasi lan panyimpenan. Kanthong sing rata bisa transparan utawa diwarnai, nggawe isine gampang katon, sing migunani utamane kanggo kemasan ritel utawa nalika isi kudu diidentifikasi kanthi cepet. Sampurna kanggo nyimpen panganan, permen, sandhangan, dolanan, kosmetik, perlengkapan kantor, pasokan kerajinan, lan sapiturute, nglindhungi saka kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Biodegradable Zip Lock Bags

Biodegradable Zip Lock Bags

Zeal X Biodegradable Zip Lock Bags digawe saka bahan degradable kualitas dhuwur, dirancang karo zippers awet lan ventilasi udara, kang bisa gampang discharge keluwihan online sak panyimpenan, nyimpen papan panyimpenan. Materi degradable menehi tutul alus lan resistance kanggo deformasi. Tekstur matte menehi produk gaya matte sing nambah tampilan sakabèhé lan uga bisa rampung minangka finish sing mulus. Kantong plastik nganggo ritsleting sing cetha bisa ngemas kabeh kosmetik, sandhangan, perlengkapan mandi, alat, pasokan lan barang lan nglindhungi saka bocor sing bisa kedadeyan, saka bledug, ambu ora enak, kelembapan. Kantong ritsleting plastik sing bisa ditutup maneh kanthi ritsleting panggeser premium nggawe gampang disegel kanthi cepet, nyepetake operasi kemasan, pengiriman lan kiriman tanpa segel utawa tape tambahan. Kantong plastik zipper dikuwatake ing sisih, kanthi daya tahan lan kateguhan sing apik, luwih tahan kanggo nyuwek, nyuwek, kanggo nglindhungi barang nalika panyimpenan, transportasi lan mailing.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eco-loropaken Dog Poop Bags

Eco-loropaken Dog Poop Bags

Tas kotoran asu sing ramah lingkungan Zeal X dirancang kanthi teknologi tahan banting kanggo nahan kotoran sing gedhe lan mambu, dadi sampurna kanggo pamilik sing seneng nggawa asu menyang taman, mlaku-mlaku utawa lelungan ing kutha. Kajaba iku, tas multifungsi iki bisa digunakake kanggo mbuwang sampah mobil, nyimpen sandhangan reged nalika lelungan, sampah pawon, lan sapiturute. Digawe saka bahan sing ramah lingkungan kayata jagung, minyak sayur, lan PBAT (polimer sing bisa kompos kanthi lengkap), tas kotoran asu. bisa dadi kompos lan bakal rusak kanthi alami ing TPA sajrone 90-180 dina, mung ninggalake H2O, CO2, lan humus sing sugih. Ing fasilitas kompos, proses degradasi malah bisa dicepetake. Matur nuwun kanggo milih tas sampah 100% kompos lan nyumbang kanggo nglindhungi planet kita. Gabung karo gerakan ijo, sampeyan pantes kabeh sing apik, lan uga planet.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Bio-degradable Kanthong Datar Bags bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Bio-degradable Kanthong Datar Bags manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Bio-degradable Kanthong Datar Bags. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.