Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang > Kanthong Datar Poli Daur Ulang

Kanthong Datar Poli Daur Ulang

Produk utama Zeal X kalebu Tas Kanthong Datar Poli Daur Ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang lan portofolio bahan kemasan ramah lingkungan liyane.

Proses produksi tas kanthong Flat, dening mesin sawise ndamu film, lan banjur kanggo tas nggawe mesin Cut menyang tas, segel ngisor. Lan bisa disesuaikan LOGO lan pola (miturut kabutuhan customer kanggo ngatur), tas kanthong warata utamané digunakake kanggo packaging internal produk, wilayah aplikasi utama:

1, Kemasan produk bebas debu

2, kemasan bagean industri elektronik, kontak langsung karo kemasan produk

3, semikonduktor, kemasan instrumen optik, kemasan produk njero ruangan sing resik

4, hard drive, kemasan produk hardware, kemasan komponen

5, kemasan produk, ora ana syarat khusus kemasan produk, lsp

6, kemasan Inner sandhangan lan aksesoris


View as  
 
Kantong Kanthong Datar Plastik Plastik

Kantong Kanthong Datar Plastik Plastik

Zeal X kanthong warata poli plastik sing cetha digawe saka LDPE sing disertifikasi GRS sing cocog karo standar sing bisa didaur ulang, ora ana ambune, ora beracun, lan nduweni kekuatan lan tahan tusukan sing luwih apik dibandhingake karo spesifikasi sing padha. Kantong warata poli kita ora gampang sobek, kerut utawa retak, dipercaya lan kuwat, bisa nahan macem-macem produk, lan tahan bledug lan statis kanggo panggunaan jangka panjang. Tas poli bukaan warata transparan duwe jahitan sisih sing kuwat lan nambah kajelasan. Becik kanggo pilihan omah lan bisnis, spesifikasi ukuran bisa disesuaikan. Elinga yen iki tas mbukak, nanging bisa disegel panas, utawa tape, utawa diikat tightly karo tape. Padha becik kanggo blanja, eceran, pesta, persediaan acara vendor, bisnis, toko sandhangan, hadiah, hadiah matur nuwun, pengiriman, perhiasan, toko kelontong, butik, lan sapiturute, tanpa kuwatir yen reged.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transparan Soft Flat Kanthong Bag

Transparan Soft Flat Kanthong Bag

Zeal X Transparent Soft Flat Pocket Bag digawe saka bahan LDPE, 100% bisa didaur ulang, GRS certified, awet, ora ana ambune, anti banyu, Kelembapan-bukti, kateguhan apik, transparan dhuwur, thickening, beban kuwat kapasitas mbeta, lan ora gampang kanggo luh utawa break . Kantong poli cangkeme warata transparan kita kenthel lan jahitane sampurna. Dheweke kuwat banget lan disegel kanthi apik, lan ora bakal bocor sanajan diisi banyu, mula ora perlu kuwatir yen pisah nalika diisi. Bebaya luwih katon ing print ijo padhang. Kantong plastik datar transparan cocok banget kanggo nyimpen, nampilake, nglindhungi lan ngangkut produk, cocok banget kanggo kemasan internal barang lan barang cilik, lan bisa tahan debu lan anti banyu. Kantong plastik transparan, bukaan warata, bobot entheng, lancar, gampang dibukak, bisa disegel panas nganggo mesin penyegel utawa ditutup nganggo tape twist. Kanthong warata Ldpe tutuk warata cukup serbaguna kanggo panggunaan omah lan bisnis.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kemasan Transparan Pe Daur Ulang

Tas Kemasan Transparan Pe Daur Ulang

Zeal X Recyclable Pe Transparent Packaging Bag digawe saka LDPE sing bisa didaur ulang, transparan, ora ana warna, ora ana ambune, tahan luh; Kanggo produk kemasan, dirancang kanggo panggunaan jangka panjang; Padha entheng lan kuwat, lan kekandelan saka 1,1 mm ndadekake wong-wong mau tahan kanggo luh lan nyandhang, ngijini sampeyan kanggo aman nindakake sawetara saka sudhut item non-breakable. Kantong poli sing cetha, kanthi desain profil sing rata lan mbukak, bisa direkam utawa dipintal, lan liya-liyane, kanggo njamin keamanan; Miturut kabutuhan pribadi, sampeyan bisa nggunakake tape, zippers, etc. kanggo entuk goal iki, sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo ngatur cara sealing sing disenengi. Tas flat banget serbaguna lan apik kanggo kemasan, transportasi, utawa panyimpenan. Cocog kanggo ngatur lan misahake conto, perhiasan, kertu, perlengkapan kerajinan, kertas, perlengkapan kantor, perlengkapan sekolah, perangkat keras, koleksi, benang, peralatan jahitan, perlengkapan quilting, dolanan, sandhangan, barang dagangan, utawa kosmetik saka kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas LDPE Plastik Transparan

Tas LDPE Plastik Transparan

Tas LDPE Plastik Zeal X Transparan digawe saka kanthong datar plastik LDPE daur ulang sing berkualitas tinggi, ora beracun, hambar, anti banyu, ketangguhan sing kuat, segel sing kuat, bisa digunakake maneh. Tas poli yaiku tas poli transparan sing mbukak datar tanpa zipper ing mburi. Sampeyan bisa staple utawa tape tutup. Dadi nalika sampeyan kudu njupuk soko metu, iku bakal gampang kanggo mbukak. Bisa digunakake kanggo bisnis cilik, ngatur ukuran sing dibutuhake, tas plastik umume digunakake kanggo panyimpenan sawetara barang. Kayata aksesoris logam, aksesoris kantor, panyimpenan sekrup, apel, woh-wohan, notebook, pulpen, kosmetik cilik, sandhangan, panyimpenan selimut lan liya-liyane. Iki minangka tas panyimpenan sing apik kanggo omah, toko eceran, kantor utawa bisnis cilik. Iki minangka tas basket woh sing sampurna kanggo nyimpen selimut, boneka, dolanan, sandhangan, kosmetik, perlengkapan kantor, perlengkapan kerajinan lan liya-liyane. Lan nglindhungi saka Kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Tas LDPE Daur Ulang

100% Tas LDPE Daur Ulang

Zeal X 100% tas LDPE daur ulang warna transparan, sampeyan bisa langsung ndeleng isi barang kasebut. Tas wis profil mbukak warata lan bisa panas disegel karo sealer pulsa utawa ditutup karo tape, utawa karo corak, klip, utawa sampeyan bisa hubungi kita kanggo ngatur gaya sampeyan pengin. Kantong poli warata plastik sing digawe saka poliethelin berkualitas tinggi ora beracun, ora enak, anti banyu, kekuatan lan kateguhan sing kuat, segel sing kuat, bisa digunakake maneh, bisa didaur ulang kanthi lengkap, lan bisa nyegah kelembapan mlebu tas lan njaga barang-barang ing njero seger. Segel, Kelembapan-bukti, supaya pangan seger kanggo dangu. Sampurna kanggo nyimpen panganan, permen, sandhangan, dolanan, kosmetik, perlengkapan kantor, pasokan kerajinan, lan sapiturute, nglindhungi saka kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Clear Packaging Bag

Clear Packaging Bag

Zeal X Clear Packaging Bag minangka desain gusseted kanthi kapasitas tambah. Digawe saka poli recyclable, 100% recyclable, bisa digunakake liwat lan liwat tanpa mundhut saka kinerja, lan tas tahan kanggo tearing lan panas sealing kanggo ngunci ing roso, materi cetha karo Kelembapan dhuwur, freshness lan alangan ambu ora enak. Keuntungan saka tas bening duwe lipatan gusseted ing sisih, lan lipatan sisih tas apik sing cetha kanggo pesta bisa nampung barang sing ukurane luwih gedhe utawa ora teratur. Tas hadiah sing cetha ora ana printing lan nduweni kajelasan sing apik kanggo nampilake konten lan gampang dipindai. Bahan awet sing digunakake ing tas tetep wujud lan cukup kuwat kanggo nahan barang lan kemasan. Tas hadiah transparan iki dirancang kanthi elegan supaya cocog karo lingkungan omah utawa acara khusus kayata padusan bayi, pesta ulang tahun, pesta, Natal, Halloween, Dina Valentine, Paskah utawa Thanksgiving.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Kanthong Datar Poli Daur Ulang bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kanthong Datar Poli Daur Ulang manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kanthong Datar Poli Daur Ulang. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.