Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang > Tas Belanja Poli Daur Ulang

Tas Belanja Poli Daur Ulang

Tas Blanja Poli Daur Ulang sing dirancang kanggo nahan barang utawa barang sing dituku nalika blanja, nyedhiyakake cara sing trep kanggo para pelanggan nggawa barang sing dituku. Tas blanja Zeal X digawe saka LDPE 100% sing bisa didaur ulang kanthi gagang plastik sing kuat sing gampang digunakake lan nyaman kanggo digawa, lan tas kasebut uga kuat lan tahan kanggo nyuwek lan nyuwek. Dibandhingake karo tas kertas tradisional, bobot entheng tas lan konstruksi plastik nggawe gampang mbukak lan ngemas barang kanggo layanan sing cepet lan efisien. Tas blanja sing bisa didaur ulang minangka solusi kemasan sing sampurna kanggo toko kelontong, toko, toko roti, supermarket, warung kopi lan restoran.
View as  
 
Ngalahake Kantong Plastik Die Cut Bag

Ngalahake Kantong Plastik Die Cut Bag

Zeal X nangani tas plastik die cut tas digawe saka bahan daur ulang sing bisa digunakake maneh banjur didaur ulang kanggo nggawe produk liyane. Kuwat lan awet, ora gampang pecah, ora gampang sobek; Tas iki anti banyu, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen bakal teles, mung garing nganggo andhuk kertas. Gagang nglereni mati sing kuwat, gampang digunakake lan nyaman digawa, cocog kanggo ngemot sandhangan, kerajinan, hadiah utawa barang ukuran medium. Tahan luh lan luwih awet tinimbang tas plastik liyane, gagang die-cut kuat lan nyedhiyakake genggeman sing kuat lan nyaman sing ora bakal overstretch utawa pecah. Pilihan warna macem-macem, serbaguna, kanca blanja sing sampurna, sampurna kanggo toko, pesta, persediaan acara vendor, sampurna kanggo bisnis, toko sandhangan, hadiah, hadiah matur nuwun, pengiriman, perhiasan, sembako, butik, pancuran bayi kanggo pirang-pirang kesempatan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Tas Belanja Poli Daur Ulang bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tas Belanja Poli Daur Ulang manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tas Belanja Poli Daur Ulang. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.