Ngarep > Produk > Mailer > Pengirim Kertas

Pengirim Kertas

Zeal X minangka produsen kemasan sing ramah lingkungan global profesional, khusus ing bahan kemasan sing lestari lan nyedhiyakake solusi kemasan lengkap siji-mandeg.

Mailer kertas digawe saka bahan pulp kayu, luwih ijo tinimbang tas transportasi plastik, regane terjangkau banget, biaya pengadaan murah banget, lan tas kertas kraft bakal luwih kuwat tinimbang kantong plastik. Tampilan kertas bisa nyithak logo pola definisi sing luwih dhuwur, lan sampeyan uga bisa nulis komentar ing kertas kasebut. Bahan kertas luwih entheng bobote, saengga luwih gampang nggunakake bahan kertas kanggo desain lan transportasi kemasan, sing bisa nyuda biaya transportasi lan penanganan. Opacity saka kertas bisa luwih nglindhungi privasi paket, lan lumahing ndhelikake isi paket, supaya wong ora bisa snoop.


View as  
 
Mailing Bag kanggo Packaging

Mailing Bag kanggo Packaging

Zeal X Mailing Bag For Packaging bangga kanggo nglindhungi planet kanthi kemasan lestari sing digawe saka kertas kraft berkualitas FSC sing disertifikasi saka alas sing dikelola kanthi apik sing bisa didaur ulang kaping pirang-pirang. Kanthong kertas coklat sing apik banget kanthi gusset ngisor, mbukak kanggo kapasitas ekstra lan kapasitas mbeta, surat sing bisa didaur ulang iki bisa ngangkut barang-barang sing abot, lan duwe tutup sing gampang ditutup lan nutup segel lan mbukak jalur sing trep, sampeyan mung kudu nglebokake barang kasebut, nyuwek Strip anti-kelet lan nutupi, lan ora bisa dibukak lan disegel maneh tanpa tilak. Perlindhungan privasi sing luwih apik lan proteksi kanggo ngrusak paket. Amarga panjaluk kemasan sing ramah lingkungan mundhak, sampeyan bisa ngematake pelanggan karo kemasan sing ramah lingkungan. Padha nggronjal lan dirancang kanggo pas prodhuk tightly, ngurangi perlu kanggo mbungkus gelembung utawa kertas bungkus.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengirim Kertas Kraft Coklat

Pengirim Kertas Kraft Coklat

Zeal X Brown Kraft Paper Mailers digawe saka pulp kayu 100% sing ramah lingkungan. Amarga serat dawa, wis resistance luh banget, materi disebarake miturut persentasi ilmiah, kekandelan seragam, kateguhan kuwat, lan kekuatan dhuwur. Ing sisih ngisor wis kuwat glued lan awet, tas pangiriman iki digawe saka bobot abot unbleached kertas kraft, supaya isi sing entheng nyenyet. Tas pangiriman lempitan gusset sisih ngidini sampeyan ngrampungake paket amarga sampeyan nglebokake barang kasebut ing njero, supaya gampang dikepak lan diresiki, lan lempitan ngisor luwih trep kanggo panyimpenan. Kantong kertas pangiriman nduweni tape sisi ganda sing amba lan kuwat, dadi luwih aman tinimbang amplop, nanging uga trep kanggo ngeterake barang, luwih cocok kanggo kemasan lan transportasi. Iki digunakake kanggo nyimpen file. Kanggo ngangkut sandhangan lan bagasi cilik. Lelang pengiriman. Kanthi piring lempitan, gampang kanggo nyimpen buku kandel, majalah lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengirim Kertas Kraft Putih kanthi Jendela

Pengirim Kertas Kraft Putih kanthi Jendela

Zeal X White Kraft Paper Mailer karo tas amplop jendhela, nggunakake kertas kraft putih berkualitas tinggi, kertas kraft non-beracun, hambar, bebas polusi, saiki dadi salah sawijining bahan kemasan perlindungan lingkungan sing paling populer ing donya. Amplop uga dirancang karo Windows kanggo nggampangake mindhai barcode isi. Tas surat gampang dicopot lan disegel nganggo adesif tutup sing kuwat sing ora ndilat lem utawa banyu nalika udan, dadi luwih cepet lan luwih gampang nalika sampeyan ngemas. amplop kertas Kraft bisa milih gram beda saka kertas kraft kanggo gawé, resistance luh lan keluwesan bakal beda, sampeyan bisa milih bobot saka bahan mentahan miturut nggunakake nyata saka kahanan, ngatur luwih cocok kanggo produk. Lan sing luwih penting, pola cetak kertas coklat utawa efek logo bakal luwih apik, definisi dhuwur, lan bisa nambah kesan pelanggan babagan merek sampeyan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailer Kertas Kraft Tunggal

Mailer Kertas Kraft Tunggal

Zeal X Single Kraft Paper Mailer, nggunakake pendekatan tas komposit, ing lapisan perawatan film, bisa muter anti banyu, bukti lenga. Tas amplop iki digawe saka kertas kraft siji-sisi + lapisan anti banyu. Sisih pinggir yaiku 0,5-1 cm kanggo nyegah paket saka bledosan nalika transportasi. Tampilan kertas kraft bisa nyithak logo pola ing definisi sing luwih dhuwur, lan sampeyan bisa nulis komentar ing kertas kraft. Opacity saka kertas kraft bisa luwih nglindhungi privasi paket, lan lumahing ndhelikake isi paket, supaya wong ora bisa snoop. Segel adesif sing kuwat, ora bakal tiba, mbukak ing sadawane dalan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Pengirim Kertas bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Pengirim Kertas manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Pengirim Kertas. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.