Ngarep > Produk > Mailer > Mailer Kertas Honeycomb

Mailer Kertas Honeycomb

Zeal X minangka produsen kemasan ramah lingkungan global profesional sing bermarkas ing Hong Kong, China, kanthi pabrik percetakan ing China, Vietnam, situs produksi tas plastik, lan kantor ing AS.

Pabrik-pabrik kita disetujoni dening ISO 9001 / ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.. Luwih saka 10+ taun pengalaman lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang lan negara liya ing saindenging jagad.

Mailer kertas Honeycomb - Kertas Kraft minangka bahan kemasan ekologis sing ditondoi kanthi daur ulang, efektifitas biaya lan ora ana bau sing ora enak. Mulane, mail kraft kita aman lingkungan. Iki minangka gasket honeycomb 100% sing bisa didaur ulang sing nglindhungi barang sing rapuh supaya ora tekan tujuane,Ideal kanggo ngirim dokumen, buku, lsp. Mailer kertas Honeycomb bisa digunakake kanggo ngirim perhiasan, kosmetik, perhiasan gawenan tangan, conto produk, kerajinan cilik, lsp.


View as  
 
Eco Honeycomb Padded Paper Mailer

Eco Honeycomb Padded Paper Mailer

Zeal X Eco Honeycomb Padded Paper Mailer beda karo kemasan busa plastik, tas amplop honeycomb digawe saka kertas bersertifikat FSC 100%, ora dilapisi, bisa didaur ulang kertas kraft kanthi lengkap ditambah liner honeycomb, kertas kraft njaba lan lapisan jero kertas honeycomb desain kombinasi struktur, supaya envelope wis cushioning apik lan kinerja pangayoman, bisa selaras pindho lapisan honeycomb, efek buffering tikel. Amplop surat wis nguatake sisi sing nyegah pinggiran saka bledosan nalika transit, nyedhiyakake perlindungan sing padhet. Adhesives adhedhasar tanduran alam digunakake ing segel kanggo mesthekake yen mail bisa composted lan daur ulang. Cocog kanggo ngangkut CDS utawa DVD, buku, dokumen, kosmetik, perhiasan, obat-obatan, lan liya-liyane bebas saka goresan lan karusakan, lan bisa disesuaikan pola cetak, slogan lan logo, promosi merek sing luwih apik.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Amplop Sarang Madu Kompos

100% Amplop Sarang Madu Kompos

Nalika kita dadi luwih ngerti babagan perlindungan lingkungan, umume perusahaan saya ngarep-arep manawa produk kemasane bisa rusak lan ramah lingkungan, Zeal X 100% Compostable Honeycomb Envelopes dadi, lan kabeh bahan digawe saka kertas kraft sing bisa diurai kanthi alami minangka bahan mentah. , sing bisa didegradasi kanthi alami kanthi persentase. Kertas honeycomb nyedhiyakake lapisan sing empuk lan tahan kejut. Mailer honeycomb digawe saka kabeh bahan kertas, lan liner njero yaiku 100% kertas kraft sing bisa didaur ulang kanthi bentuk honeycomb, nyedhiyakake kekuatan sing unggul lan perlindungan kabeh. Serat kertas kraft njaba lan interior entheng banget, nyebabake biaya pengiriman luwih murah kanggo sampeyan! Kajaba iku, karton opaque nglindhungi barang saka mata penasaran lan prying. Lan adesif ngrusak lingkungan kanthi otomatis nutup tanpa staples utawa tape.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Mailer Kertas Honeycomb bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Mailer Kertas Honeycomb manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Mailer Kertas Honeycomb. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.