Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang > Shrink Bag / Film

Shrink Bag / Film

Shrink bag/film yaiku film sing nggunakake film sing wis diregangake kanggo mbungkus obyek kanthi kenceng kanthi kontraksi panas. Kanggo kombinasi produk sing bentuke biasa lan ora teratur, kemasan barang sing gedhe banget uga bisa ditrapake. materi film panas-shrinkable iki dadi expansive lan banget lentur nalika digawe panas kanggo suhu tartamtu, lan nalika digawe dowo menyang film, suhu wis sudo kanggo suhu kamar, lan isih bisa njaga negara expansion. Transparansi dhuwur, non-beracun, shrinkage dhuwur lan panyegelan panas sing apik wis cocog kanggo digunakake ing kemasan kanthi kacepetan dhuwur kanthi otomatis, sing ora mung bisa nyukupi kinerja tahan kelembapan lan bledug, penyelundupan anti-tutul, tampilan transparan, nanging uga nambah. daya tarik tampilan produk.

Bisa uga dipotong dadi tas shrink, sing luwih trep lan cepet digunakake.


View as  
 
PVC Shrink Film Roll

PVC Shrink Film Roll

Zeal X Pvc Shrink Film Roll umume digunakake minangka bahan kemasan nyusut amarga bobote entheng, murah, lan kemampuan serbaguna. Digawe saka bahan PVC, transparan dhuwur, non-beracun lan tasteless, kebersihan lingkungan, gampang kanggo nyilikake, gampang kanggo entuk efek shrinkage. Nyilikake tas awet, ora gampang kanggo luh lan karusakan, mesin multi-tujuan, bisa disegel seger-tetep, dustproof, anti banyu utawa nyilikake panyimpenan, nanging uga kanggo nyegah goresan, dents lan karusakan kanggo prodhuk. Kemasan film nyusut cocok kanggo obyek sing bentuke biasa lan ora teratur, ora gampang rusak, lan menehi segel sing kuat lan awet kanggo panyimpenan lan transportasi sing dipercaya. Film Shrink nyedhiyakake solusi kestabilan panutup, mbenakake, proteksi, kemasan lan muatan kargo kanggo macem-macem aplikasi ing industri sing beda-beda. Cathetan: Film nyusut kudu ora bingung karo film babagan. Film Stretch yaiku film plastik sing bisa digulung sing digunakake kanggo mbungkus utawa nahan produk ing palet.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Heat Shrink Wrap Bags

Heat Shrink Wrap Bags

Zeal X Heat Shrink Wrap Bags digawe saka bahan PVC, bening kristal, aman, ora beracun lan hambar, kebersihan lingkungan, tingkat shrinkage dhuwur, gampang entuk efek penyusutan. Nyilikake tas awet, ora gampang kanggo luh lan karusakan, multi-tujuan, bisa disegel seger-tetep, dustproof, anti banyu utawa shrink panyimpenan, uga nyegah goresan, dents lan produk rusak, njaga mambu seger. Kanthi tingkat shrinkage dhuwur, mung sijine item ing tas nyilikake, lan banjur nggunakake bedhil panas, tabung udhara panas, utawa dryer rambute pindah hawa panas kanggo roto-roto nyilikake lan segel tas nganti rampung diubengi. PS: Tingkat penyusutan pengering rambut ora cocog, lan iki minangka pilihan pungkasan. Cocog kanggo kemasan sandhangan, sprei, teka-teki heat shrink, alat tulis, buku, bingkai foto, persediaan sabun, bom mandi, botol minyak, kotak CD DVD, hadiah, lilin, kosmetik, sepatu, botol anggur, kranjang hadiah cilik, kerajinan DIY lan sateruse.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Shrink Bag / Film bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Shrink Bag / Film manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Shrink Bag / Film. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.