FAQ

P: Apa wektu produksi rata-rata sampeyan?

A: Rata-rata wektu timbal kanggo sampling yaiku 7-10 dina kerja lan kanggo produksi 21-28 dina kerja. Mangga dipriksa produk kita kanggo wektu timbal tartamtu.

P: Apa Jumlah Pesanan Minimal sampeyan?

A: Jumlah pesenan minimal gumantung saka jinis produk, nanging amarga kita produsen langsung, MOQ fleksibel, kita bisa ndhukung sabisa. Biasane,
1. MOQ kothak kertas 1.000pcs; MOQ saka mailer kertas daur ulang yaiku 10.000pcs / ukuran;
2. MOQ polybag daur ulang yaiku 5.000pcs / ukuran; MOQ tas bio-degradable yaiku 10.000pcs / ukuran.

P: Apa bisa nampa conto sadurunge nerusake pesenan?

A: Mesthi! Sawise rincian rega lan produksi dikonfirmasi, kita bakal tansah nyedhiyani pelanggan sampel pra-produksi kanggo konfirmasi sadurunge produksi akeh.

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo produk sampeyan?

A: Ya, kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan global, kita wis entuk kabeh jinis sertifikat kanggo macem-macem produk, kalebu, GRS, FSC kanggo produk daur ulang; SGS- REACH SVHC 219 + 5, BHT, EPR, TUV - OK KOMPOS, etc.. Mangga deleng rincian liyane ing kaca ABOUT US.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani portofolio kemasan siji-mandeg?

A: Ya, kita nandur modal pabrik percetakan kertas lan basis produksi polybag ing China lan Vietnam, kita bisa nyedhiyakake lingkungan blanja siji-mandeg kanthi portofolio kemasan, supaya bisa ngirit biaya komunikasi lan transportasi.

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita lagi produsen langsung karo 10 taun pengalaman ekspor KALUBÈRAN.

P: Ing endi pabrik sampeyan?

A: Kita bangga duwe fasilitas ing Dongguan, Guangdong; Putian, Fujian; lan Hai Duong, Vietnam.

P: Apa syarat pengiriman sampeyan?

A: Kita bisa ndhukung kanggo nggawe kabeh syarat pengiriman miturut kabutuhan pelanggan, kalebu EX-WORKS, FOB, CIF, DDP, etc.,

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, OEM lan ODM loro kasedhiya karo kita.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Wektu produksi beda karo produk. Minangka pabrikan langsung, leadtime produksi fleksibel kanggo kita, yen perlu, kita bisa nyetel lan ndhukung pelanggan sabisa. Biasane:
1. 7 - 10 dina kanggo polibag daur ulang; 10 - 15 dina kanggo tas bio-degradable;
2. 7 - 10 dina kanggo kothak kertas umum, 15 - 21 dina kanggo produk printing kertas daur ulang utawa kothak hadiah.

Q: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Ya mesthi! Kita duwe pusat R&D, kanthi kemampuan pangembangan grafis lan desain struktur. Kita uga dilengkapi mesin nggawe piring CTP otomatis, mesin penerbitan, prototipe nglereni otomatis, printer digital warna analog lengkap lan sistem manajemen warna printing, entuk set lengkap setelan kemasan kertas kanthi layanan serbaguna ing pangembangan sampel.

P: Apa sampeyan bisa nambah logo dhewe ing produk?

A: Ya mesthi! Kabeh produk kita bisa selaras adhedhasar pangarepan, kalebu ukuran, kekandelan, printing, logoes, etc.

P: Apa sampeyan ngidini kunjungan pabrik?

A: Ya mesthi! Kunjungan panjenengan tansah dipun tampi kanthi wilujeng. Ora preduli kapan lan pabrik sing sampeyan pengin ngunjungi, kita bakal nemtokake spesialis kanggo menehi resepsi lan layanan sing anget kanggo sampeyan.