Ngarep > Produk > Mailer > Mailer Kompos

Mailer Kompos

Zeal X minangka produsen kemasan lingkungan profesional ing China, lan kerja sama karo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, Zeal X Packaging Group wis nggawe portofolio sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global. Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang, lan bahan kemasan liyane sing ramah lingkungan. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.

Mailer kompos bisa diurai kanthi cepet dadi CO2, banyu lan pupuk organik miturut tumindak mikroorganisme ing wektu sing cendhak kanggo entuk dekomposisi kanthi cepet, ora bakal ana zat beracun ing proses dekomposisi, saengga bisa nglawan polusi plastik putih, nglindhungi lingkungan, akeh negara lan kutha wis wiwit nglarang nggunakake tas plastik tradisional, nggunakake tas compostable kanggo ngurangi polusi lingkungan.


View as  
 
Amplop Gelembung Biodegradable

Amplop Gelembung Biodegradable

Zeal X biodegradable gelembung amplop, minangka wong mbayar liyane lan liyane manungsa waé kanggo pangayoman lingkungan, packaging plastik wis mboko sithik mundur saka pasar packaging, wis kuwatir sing ora ana sulih kanggo kejut-nresep, tas gelembung mirah. Kanthi fokus ing kemasan lestari, Zeal X wis ngluncurake produk kemasan ramah lingkungan paling anyar - tas gelembung biodegradable kanthi tambahan degradasi D2W sing ngrusak normal lan ramah lingkungan. Ora mung materi ing permukaan biodegradable, nanging uga gelembung ing njero. Interioré kebak gelembung, sing nduweni efek panyerepan kejut sing apik, lan uga anti banyu, supaya paket sampeyan bisa tekan kanthi aman nalika udan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Empuk Amplop Gelembung Paket Amplop

Empuk Amplop Gelembung Paket Amplop

Zeal X Padded amplop paket gelembung amplop, tas transportasi thickened karo sudhut dikiataken, tahan kanggo nyuwek lan karusakan. Kajaba iku, amplop empuk nduweni resistensi banyu sing apik, tahan luh lan tahan tusuk. Dheweke bisa nggawa barang-barang berharga menyang tujuan kanthi aman, sanajan digunakake nalika awan utawa udan. Tamper-proof self-sealing adhesive, bukaan nganggo adhesive luh Strip, sealing kuwat lan aman, lan bisa nyegah item saka kang meneng-menengan diganti sak transportasi. Gelembung lapisan lengkap, teknologi gelembung kuat 360 °, bisa nglindhungi produk regane saka karusakan impact eksternal. Iku sampurna kanggo ngangkut CDS, perhiasan, jedhing, sunglasses kothak, pigura gambar, etc.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kurir Ireng

Tas Kurir Ireng

Zeal X Black Courier Bags kinerja anti banyu apik, ora wedi maneh dina udan; Panganggone super adhesive, numpes sealing karet, nglindhungi privasi, privasi apik; Kanthi kateguhan super, sisih bledosan-bukti, ora wedi nyuwek, kekuatan impact dhuwur. Kita uga bisa ngatur printing, bisa ngatur 9 werna LOGO printing, printing apik, ora ana prabédan werna, efek apik. Pangembangan inovatif kita lan kemampuan Manufaktur wis buktiaken dadi kunci sukses wektu lan wektu maneh. Kita mesthi ngupayakake tuwuh, sinau, lan nggayuh jangkauan minangka panyedhiya solusi kemasan global.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Mailer Ramah Lingkungan

Tas Mailer Ramah Lingkungan

Zeal X Eco Friendly Mailer Bag nggunakake Tape sing ramah lingkungan kanggo nglindhungi privasi paket pelanggan;Tulangan segel anti banyu, supaya paket kasebut ora wedi udan maneh; Hot pressing edge seal kanggo nyegah bledosan pinggiran. Luwih saka 10+ taun pengalaman lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang lan negara liya ing saindenging jagad. Pabrik-pabrik kita disetujoni dening ISO 9001, ISO 14001, produk kita disertifikasi dengan GRS, FSC, REACH, BHT, dll.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Kantong Kompos

100% Kantong Kompos

Zeal X 100% Kantong Kompos, karet sing ramah lingkungan, sealing nganggo, sealing kuwat, tahan luh. Zeal X Madeg ing 2014, kanthi makarya kanthi rapet karo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, Zeal X Packaging Group wis mbangun portofolio sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global. tansah manteb ing ati kanggo nulungi klien kita kanthi SMART PACKING: Gunakake maneh, Ngurangi, Daur-ulang, lan Kompos.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kompos Mailer Bag

Kompos Mailer Bag

Zeal X Compostable Mailer Bag kateguhan kuwat, nggunakake bahan mentahan kualitas dhuwur, tahan luh, ora gampang break, seragam mulet; Nyegah bledosan pinggiran - antarmuka nduweni kapasitas bantalan sing gedhe, jahitan pinggiran wektu leleh panas dawa, lan pinggiran disegel kanthi kuat; Pilihan adhesive kuwat saka lim karusakan pangayoman lingkungan, sealing siji-wektu, kanggo nyegah bêsik ilang; Waterproof lan Kelembapan-bukti - anti banyu lan leakproof, sealing apik, supaya paket ora wedi udan dina. Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi SMART PACKING: Gunakake maneh, Ngurangi, Daur-ulang, lan Kompos.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Mailer Kompos bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Mailer Kompos manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Mailer Kompos. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.