Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang > Kemasan Daur Ulang Liyane

Kemasan Daur Ulang Liyane

Ing ngisor iki minangka introduksi Kemasan Daur Ulang Liyane sing berkualitas tinggi, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!



View as  
 
Tas Inflatable Anti-shock

Tas Inflatable Anti-shock

The Zeal X Anti-shock Inflatable Bag Pelindung botol anggur digawe saka bahan PE kualitas dhuwur. Inflatable kolom packaging airbag, karo tingkat dhuwur saka pangayoman, anti-impact, shock-bukti, anti-tiba, gampang kanggo inflate, nyedhiyani buffer banget pangayoman, kanggo njamin safety barang ing proses transportasi. Sawise dikembangake, kemasan bantal udara kita bakal cocog kanggo lengen kemasan, yaiku botol sing paling angel kanggo nglindhungi transportasi. Ora ana liyane breakage, transportasi aman, supaya breakage, deformasi lan bocor. Shock-proof lan tahan tekanan! Saben pilar disegel kanthi individu, nglindhungi kemasan sanajan salah sijine ditusuk. Airbag kanthi sampurna mbungkus kabeh botol utawa barang sing rapuh liyane kanggo nyegah dampak, tetes lan pasukan njaba liyane supaya ora ngrusak botol. Padha bebas saka saben liyane lan pecah ora mengaruhi pilar liyane. Bisa digunakake maneh, paling apik kanggo nglindhungi botol anggur, kaca.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas gelembung kanggo Packaging

Tas gelembung kanggo Packaging

Zeal X Bubble Bag for Packaging digawe saka bahan PE anyar 100% sing bisa didaur ulang, desain chunky, resistensi nyandhang sing kuat, kualitas dhuwur, gelembung sing terstruktur kanthi apik sing nyedhiyakake proteksi ganda marang getaran lan nyandhang impact, nyedhiyakake perlindungan entheng sing sampurna kanggo barang sing rapuh sajrone transportasi. lan transportasi. Gelembung sing kuat nyedhiyakake bantalan lan daya tahan sing apik, kekuatan luh sing apik lan tahan banyu. Tas gelembung yaiku banyu lan tahan kelembapan, ora gampang dilipat lan ditekuk; Kajelasan sing apik lan permukaan njero sing lancar, gampang dingerteni barang sampeyan lan geser kanthi lancar menyang tas. Tembok gelembung dobel bisa disesuaikan kanggo menehi pengaruh sing luwih apik lan proteksi kejut kanggo peralatan sajrone transportasi. Padha sampurna kanggo omah-omah, butik, toko e-commerce, kantor pos, perusahaan Kurir lan Kurir, grosir kemasan, logistik lan perusahaan pengiriman bingkisan lan mitra sing sampurna kanggo pengiriman ing ngendi wae sampeyan butuh.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Kemasan Daur Ulang Liyane bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kemasan Daur Ulang Liyane manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kemasan Daur Ulang Liyane. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.