Ngarep > Produk > Kotak Kertas

Kotak Kertas

Kemasan kothak kertas bisa didaur ulang, degradasi, ijo. Kothak kertas bisa digawe ing macem-macem kabutuhan gaya, preduli saka ukuran, macem-macem cara mbukak lan nutup, ana kothak packaging cilik lan kepileh, ana kothak packaging kapasitas gedhe. Kemasan kothak kertas entheng, gampang dimuat lan mbongkar transportasi, uga bisa nyegah utawa nyuda mbuwang kasar sajrone transportasi, bisa nyegah utawa nyuda tingkat karusakan komoditas. Boxpackaging kertas uga kuwat lan resik, bisa ditutup tightly, kothak duwe efek panyerepan kejut tartamtu, bisa nglindhungi rawuh aman saka barang.

Zeal X minangka produsen profesional kemasan kothak, kanthi peralatan produksi canggih lan pengalaman produksi luwih saka 10 taun, produk utama yaiku karton transportasi, kothak hadiah, kothak sepatu, kothak perhiasan kertas, kothak kemasan cetakan khusus, lsp.


View as  
 
Ngusapake Gift Boxs karo Logo

Ngusapake Gift Boxs karo Logo

Kothak Hadiah Geser Zeal X kanthi Logo digawe saka bahan karton sing kuwat, bisa didaur ulang lan ramah lingkungan. Karton sing digedhekake bisa nggawa hadiah menyang tingkat sabanjure lan bisa didaur ulang. Kothak hadiah sing dibungkus duwe desain sing mbukak lan nutup, gampang didorong lan ditarik, bisa dibukak lan ditutup bola-bali. Panggunaan internal piring kertas kraft miturut wangun nglereni produk, luwih pas karo produk kasebut, nyegah produk ing kothak geser karusakan, nanging uga nggawe kothak cilik luwih dhuwur lan alus. Dheweke minangka pilihan sing cocog kanggo kabutuhan kemasan sampeyan. Kothak kardus cilik iki cocog kanggo mbungkus hadiah, humidifiers, perhiasan, anting-anting, cincin, liontin, permen, coklat, sabun buatan tangan mini, lan barang-barang cilik liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Packaging Box Kertas

Packaging Box Kertas

Zeal X Packaging Paper Box digawe saka kertas karton berkualitas tinggi, awet, bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang. Iku cukup kuwat lan nggawe hadiah katon luwih canggih. Kothak kemasan dirancang kanggo narik mode bukaan lan nutup, sing luwih trep kanggo mbukak lan nutup, lan bisa diulang maneh kanggo nampilake barang sampeyan kanthi luwih apik. Sampeyan bisa milih kanggo nyetak logo, pola lan slogan perusahaan ing kothak kanggo ningkatake merek sampeyan, lan macem-macem proses cetak bisa dipilih. Cocog kanggo macem-macem kesempatan lan panggunaan, kothak hadiah multi-tujuan sing ditutupi iki bisa digunakake kanggo menehi hadiah, tampilan produk ritel, hadiah, barang kemasan lan liya-liyane; Cocog kanggo kothak bridesmaid, kothak wedding, kothak Natal utawa kothak ulang tahun.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Perhiasan Kertas

Kotak Perhiasan Kertas

Kothak perhiasan kertas Zeal X digawe saka kertas sing disertifikasi FSC sing bisa didaur ulang lan kompos. Kothak perhiasan dikemas karo Windows transparan. Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng isi kothak lan nampilake perhiasan utawa kalung. Ireng iku werna klasik lan elegan, kothak kertas kraft kothak karo PVC desain jendhela transparent banget alus lan ayu, hadiah apik karo packaging kepileh luwih gampang supaya wong aran atimu. Mode mbukak lan nutup laci, luwih trep kanggo mbukak, nanging uga nampilake perhiasan sampeyan. Kothak hadiah kertas iki bisa diselehake macem-macem dering, anting, gelang, kalung, gantungan kunci, lan liya-liyane. Iku uga cocok kanggo festival, ulang tahun, acara bisnis, Natal, Halloween, pesta, lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Kemasan Sabun

Kotak Kemasan Sabun

Kothak kemasan Sabun Zeal X digawe saka karton kualitas dhuwur (FSC), kuwat, bisa didaur ulang, ramah lingkungan, dipercaya lan aman digunakake, supaya hadiah sampeyan katon luwih canggih; Cara mbukak lan nutup jinis laci bisa diulang kanggo mbukak lan nutup, lan hadiah mbukak lan tampilan sing luwih apik. Kothak hadiah iki bentuke persegi, gampang disimpen, yen sampeyan kuwatir babagan papan panyimpenan, bisa disesuaikan dadi kothak lempitan, supaya panyimpenan ora njupuk papan. Lumahing kothak uga dicithak kanthi pola sing apik banget, sing bisa disesuaikan ing logo sampeyan kanggo menehi kesan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Bakal nggawe sabun gawenan tangan sampeyan katon apik lan profesional. Kothak hadiah sabun ora mung cocok kanggo kemasan sabun sing digawe tangan, nanging uga kanggo permen, cookie, coklat, conto kosmetik, lan liya-liyane, ing pesta pernikahan, pesta ulang tahun lan acara liyane, bisa digunakake minangka kemasan hadiah cilik kanggo tamu.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
High Grade Gift Box karo Pita

High Grade Gift Box karo Pita

Zeal X High Grade Gift Box Kanthi Pita digawe saka kualitas dhuwur, bahan karton ramah lingkungan, FSC certified, materi kuwat lan awet tanpa ewah-ewahan bentuk, aman lan dipercaya, kuwat lan awet, ora gampang luntur utawa luh, nyedhiyakake daya tahan lan kekuatan. , panyimpenan aman saka macem-macem item, sampeyan bisa nggunakake maneh kanggo dangu. Ngalih laci desain kothak, bisa bola-bali mbukak lan nutup, nanging uga produk tampilan sing luwih apik, nanging uga nganggo pita, kothak ditutup, sampeyan bisa kaya tas tangan, gampang digawa. Desain portabel pita kothak kemasan iki gampang disimpen lan diangkut; Bisa diangkat lan digawa kanthi gampang nalika ora digunakake, lan gampang digawa nalika lelungan utawa nekani acara. Kemasan sing elegan lan prasaja, ngemot, nglindhungi lan menehi hadiah khusus kanggo Natal, padusan bayi, pesta, Paskah, Dina Ibu, preian, ulang tahun, ulang taun, wisuda, omah lan liya-liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kertas Laci Geser

Kothak Kertas Laci Geser

Kothak Kertas Laci Geser Zeal X digawe saka bahan kertas sing disertifikasi FSC berkualitas tinggi sing tahan tekanan lan nglindhungi perhiasan sampeyan 24/7. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur spons nang kanggo luwih nyegah goresan utawa karusakan ing perhiasan lan tetep ing kondisi apik. Dicithak lan laminated, lan digawe saka karton, kothak kotak punika awet lan ora gampang kanggo deform, ora mung kanggo njaga perhiasan uga, nanging uga kanggo nggawe hadiah katon nengsemake lan majeng. Kothak hadiah perhiasan iki apik kanggo tampilan perhiasan lan menehi hadiah. Kothak sing cocog kanggo nyimpen kalung, dering utawa perhiasan liyane. Sampeyan uga bisa digunakake minangka kothak hadiah Natal. Kothak hadiah sing apik banget iki cocog kanggo pirang-pirang kesempatan lan preian, kayata dina Valentine, pesta, ulang tahun, ulang taun, pertunangan, Hari Ibu utawa pameran kerajinan ing toko. Kanthi desain print manis, selaras karo tema Valentine Day, kebak rasa romantis elegan, nengsemake.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Kotak Kertas bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kotak Kertas manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kotak Kertas. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.