Ngarep > Produk > Tas Bio-degradable > Bio-degradable Ziplock Bag

Bio-degradable Ziplock Bag

Tas Ziplock Bio-degradable, uga dikenal minangka tas ritsleting utawa tas resealable, yaiku tas plastik sing dilengkapi karo ritsleting plastik utawa mekanisme slider interlocking khusus, sing bisa ditutup maneh, kasusun saka rong jalur plastik interlocking, sing bisa dipencet bebarengan kanggo nutup tas kasebut. lan narik mbukak. Tas zipper Zeal X digawe saka bahan biodegradable, biasane transparan, tembus utawa beku, lan bisa dicithak ing permukaan kanthi pola utawa logo sing rumit. Nalika disegel kanthi bener, tas ritsleting kasebut tahan banyu lan tahan lenga, saengga cocog kanggo nyimpen panganan utawa barang sing mbutuhake kelembapan lan perlindungan udara.

Tas zipper cocok kanggo nggawa lelungan lan perlengkapan mandi, nyimpen obat resep utawa persediaan pertolongan cemas, kemasan kosmetik, lsp.


View as  
 
Biodegradable Zip Lock Bag

Biodegradable Zip Lock Bag

Zeal X Biodegradable Zip Lock Bag tas ritsleting plastik sing bisa ditutup maneh digawe saka bahan kompos kanthi ritsleting panggeser premium nggawe gampang nyegel kanthi cepet, nyepetake operasi pengepakan, pengiriman lan kiriman tanpa segel utawa tape tambahan, lan nglindhungi sandhangan lan barang saka bledug. , ambune, Kelembapan. Kantong plastik zipper frosted kita dikuwatake ing sisih kanthi daya tahan lan kateguhan sing apik, luwih tahan kanggo nyuwek, nyuwek kanggo nglindhungi barang sajrone panyimpenan, transportasi lan mailing. Film Frosted menehi wong sing elegan, perasaan profesional, minangka barang sing perlu kanggo ngrampungake omah, kemasan lelungan, transportasi bisnis, lan liya-liyane. Sampurna kanggo ngemas lan ngirim sandhangan, T-shirt, sweater, dolanan, sepatu, jeroan, legging, rompi, sandhangan. , karya seni, foto, cetakan, dokumen, kosmetik, kabel usb, brosur, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Bio-degradable Ziplock Bag bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Bio-degradable Ziplock Bag manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Bio-degradable Ziplock Bag. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.