Ngarep > Produk > Mailer > Pengirim Gelembung

Pengirim Gelembung

Zeal X minangka produsen kemasan ramah lingkungan global profesional kanthi kantor pusat ing Hong Kong, China, kanthi pabrik percetakan ing China, Vietnam, situs produksi tas plastik, lan kantor ing AS, saéngga Zeal X bisa nggawe lingkungan blanja siji-mandeg kanggo kabeh. pelanggan kita.

Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.

Mailer gelembung kita digawe saka bahan sing bisa didaur ulang kanthi kualitas dhuwur sing tahan luh lan tusukan, dadi luwih gampang rusak lan bakal nglindhungi isi nalika transit. dina udan, padha bisa njaluk barang aman kanggo panggonan sing. Pengirim gelembung  sampurna kanggo ngangkut macem-macem barang kayata perhiasan lan aksesoris, kaos kaki, benang, buku, kosmetik, barang gawenan tangan lan liya-liyane.


View as  
 
Amplop Holographic Padded

Amplop Holographic Padded

Zeal X Holographic Padded Envelopes digawe saka bahan poliethelin, lapisan njaba foil logam reflektif kanthi lapisan busa. Tahan kanggo nyandhang, luh lan karusakan, menehi pangayoman banget kanggo isi. Lumahing opaque nambah privasi produk, lan saben gelembung mailer nerangake karo kuat Self-sealing adhesive Strip sing mung ngudani lan Pambungkus kanggo segel saben paket aman lan aman. Adhesive self-sealing kuwat, tandha tampering sawise mbukak, lan tas transportasi duwe efek anti banyu banget, sanajan paket sampeyan nemoni dina udan, salju utawa pedhut, paket sampeyan bisa dikirim kanthi aman menyang panggonan sing dituju. Mailer gelembung logam iki diantrekake karo gelembung sing kuwat sing mbantu nyedhiyakake perlindungan lan bantalan sing apik kanggo produk sampeyan sajrone transportasi. Sampurna kanggo ngirim perhiasan, elektronik, kosmetik, produk perawatan pribadi, sandhangan, dokumen, foto lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengirim Gelembung Kertas Kraft

Pengirim Gelembung Kertas Kraft

Zeal X kraft Paper Bubble Mailer duwe gelembung lengkap kanggo nglindhungi produk regane saka karusakan sing disebabake dening guncangan eksternal. Kantong gelembung komposit sing kenthel, ditutupi kertas kraft sing kuwat, menehi proteksi ekstra sajrone transportasi, dadi kurang rentan kanggo tusukan lan njamin paket sampeyan tetep utuh. Ing interior tas umpluk digawe saka struktur tembok umpluk diantrekake, pinggiran dikiataken lan nutup, lan wis kejut-bukti lan anti-luh efek apik, malah yen digunakake ing lingkungan atos, ana ora perlu sumelang. Strip poto-adhesive amplop nggunakake patang mangsa saka adesif lingkungan, apa cuaca panas banget utawa banget kadhemen, iku bisa njaga adhesive kuwat kabeh babak taun. Lengket sing kuat nyedhiyakake segel sing kenceng sing bisa dipercaya lan jelas kanggo mesthekake yen kemasan sampeyan ora rusak.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Holographic Padded Mailing

Holographic Padded Mailing

Zeal X Holographic Padded Mailing, desain struktur sing kuat, nggunakake aluminium foil sing digawe saka kemasan gelembung logam, bobot entheng, tahan tekanan, anti banyu, tahan kejut, awet, kanggo barang sing rapuh utawa larang kanggo menehi perlindungan sing apik. Ing njero amplop pengiriman duwe macem-macem gelembung protèktif, cukup kanggo nglindhungi isi nalika dikirim, kanggo mesthekake yen barang sing ditampa tetep utuh. Saben paket mailer digawe saka Strip lan segel poto-adhesive sing ngilangake perlu kanggo staples lan tape lan aman segel saben paket kanggo privasi. Amplop gelembung holografik iki cocog kanggo ngirim buku, lukisan, undhangan, katalog, koran, tanggalan, kosmetik, perhiasan, aksesoris kantor, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing saben dinane. Kita bisa ngatur macem-macem ukuran tas amplop holografik, lan ndhukung logo lan pola printing, sing bisa ningkatake merek sampeyan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Mailer Gelembung Warna-warni

Tas Mailer Gelembung Warna-warni

Tas mailer gelembung warna-warni Zeal X, digawe saka bahan berkualitas tinggi, proses film co-extruded, dilapisi gelembung lengkap, kanthi efek nyerep kejut. Saben tas mail gelembung ngemot Strip adhesive self-sealing kuat sing mung ngudani lan lempitan kanggo segel saben paket aman lan aman. Tas amplop iki dirancang kanthi pinggiran sing tahan bledosan lan ora gampang sobek, supaya sampeyan bisa yakin manawa pangirim sing empuk bakal mesthekake yen paket sampeyan tekan tujuan kanthi aman. Mailer busa poliethelin sing empuk minangka alternatif sing terjangkau kanggo kemasan standar, lan bakal mbantu njaga barang-barang pelanggan kanthi aman nalika nyuda biaya pengiriman. Iku uga anti banyu, supaya paket sampeyan bisa teka kanthi aman sanajan dina udan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Pengirim Gelembung bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Pengirim Gelembung manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Pengirim Gelembung. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.