Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Tutup lan Base Box

Tutup lan Base Box

Zeal X Tutup lan kothak dhasar nuduhake jinis kothak. Tutup langit lan bumi, uga dikenal minangka kothak langit lan bumi, umume cocog kanggo macem-macem kothak hadiah hardcover, kothak sepatu, kothak sandhangan, kothak ponsel, kothak bagean mobil gedhe lan kothak liyane. Struktur sing prasaja, gampang digunakake, biaya bakal luwih murah tinimbang jinis kothak liyane, kothak tutup jagad bisa kanthi efektif nglindhungi barang kothak saka karusakan, lan produksi kothak donya trep, bisa nggunakake produksi baris mesin, kanggo ketemu gedhe. -skala kabutuhan kothak packaging. Kothak tutup lan dhasar bisa nggawe macem-macem pengaruh visual saka cara mbukak, sing bisa nambah kesadaran lan pangarepan konsumen babagan produk kasebut. Yen produk sampeyan pancen duwe pengaruh banget ing desain, banjur milih kothak hadiah minangka keputusan sing wicaksana.
View as  
 
Kotak Kertas Kemasan Kamera

Kotak Kertas Kemasan Kamera

Kothak kertas Zeal X Camera Pack minangka jinis kothak tutup lan dhasar, nggunakake papan kertas kraft sing paling umum digunakake minangka bahan mentah. Kita duwe pirang-pirang taun pengalaman produksi sing sugih lan metode inovatif, tim desain kemasan profesional lan tim konsultasi kemasan profesional, kanggo menehi sampeyan desain eksklusif lan solusi kemasan, lan produk kita wis lulus GRS, FSC, REACH, BHT lan sertifikasi liyane, diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang lan negara liya ing saindenging jagad.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kado Tutup Lan Base Box

Kado Tutup Lan Base Box

Ing pertimbangan perlindungan lingkungan ekologis lan konservasi energi, desainer Zeal X bener nggambarake alam "upacara" nalika ngrancang kothak hadiah, lan nggunakake pangayoman lingkungan saka bahan lan uniqueness saka basa desain kanggo delicately nyebut budaya produk ing desain. . Gift Lid And Base Box iki nggunakake karton putih minangka bahan mentah, lumahing nggunakake proses lapisan film, Gamelan lan warata, lan printing logo milih proses stamping emas, nyorot emas mulia ing putih, kanggo entuk efek visual saka logo lan nggedhekake efek publisitas merek. Interioré nganggo spons kanthi kapadhetan dhuwur, sing cocog kanggo jam tangan kemasan, perhiasan lan barang liyane, lan bisa nglindhungi barang kasebut 360 derajat.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kembang Coklat

Kothak Kembang Coklat

Zeal X kothak kembang coklat supaya luwih nampilake panggunaan PVC transparan minangka tutup, liwat PVC sampeyan bisa ndeleng mawar telung dimensi, banget urip lan ayu, sampeyan bisa nyelehake coklat ing ngisor iki. Awak kothak digawe saka kertas kertu ireng + kertas kertu emas, lan struktur salib dipisahake kanggo mesthekake yen coklat ora bakal rusak. Produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang lan negara liya ing saindenging jagad, lan kita duwe pakurmatan kanggo kerja sama karo sawetara merek terkenal kanggo wektu sing suwe, kalebu CALLAWAY, DISNEY, CAMPER lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tutup lan Base Paper Box

Tutup lan Base Paper Box

Zeal X Lid And Base Paper Box nggunakake bahan karton kertas sing dilapisi, internal sing diisi cetakan kertas, bisa luwih nyetabilake panggonan barang. Nang endi wae sampeyan bisa ndeleng desain sing ati-ati, rincian sing digawe tangan kanggo menehi pengalaman visual sing beda. Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi KEMASAN LINGKUNGAN SMART: Bisa Digunakake maneh, Bisa Didaur Ulang, Bisa Didegradasi, lan Bisa Kompos.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Kemasan Parfum

Kotak Kemasan Parfum

Eksterior saka Zeal X Perfume Packaging Box dihiasi karo foil emas lan tutup putih relatif prasaja, mula desain kasebut nggunakake proses permukaan stamping panas, sing bakal katon tenang lan murah, lan dhuwur. Pabrik-pabrik kita disetujoni dening ISO 9001 / ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lan liya-liyane. Kanthi pengalaman luwih akeh lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang, lan negara liya ing saindenging jagad.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kopi Packaging Box

Kopi Packaging Box

Kothak kemasan kopi Zeal X digawe saka bahan karton sing ramah lingkungan, tutup lan jinis kothak dhasar, desain pinggul tengah, lan jendhela ing tutup bisa nampilake produk sing luwih apik. Kothak donya nduweni struktur sing prasaja, stabilitas sing kuat, cocok kanggo nampilake barang, lan luwih cocok kanggo produksi massal dibandhingake karo jinis kothak liyane, lan wektu pangiriman luwih cepet. Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi SMART PACKING: Gunakake maneh, Ngurangi, Daur-ulang, lan Kompos.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Tutup lan Base Box bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tutup lan Base Box manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tutup lan Base Box. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.