Ngarep > Produk > Mailer > Poli Mailers

Poli Mailers

Pengirim poli, uga dikenal minangka tas ekspres, tas amplop, tas pengiriman lan liya-liyane, nuduhake tas sing digunakake ing industri ekspres kanggo ngeterake macem-macem informasi, dokumen, barang, tagihan lan kemasan liyane. Sawetara tas milaer sing digawe saka bahan plastik sing murah lan ora ilang uga mbebayani lingkungane bumi.

Zeal X minangka produsen global sing spesialisasine ing kemasan sing ramah lingkungan, tas mailer digawe saka bahan sing bisa dianyari, bisa didaur ulang, biodegradable lan kompos, sing ora bakal nyebabake beban lingkungan. Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi SMART PACKING: Gunakake maneh, Ngurangi, Daur-ulang, lan Kompos. Saiki, e-commerce wis dikembangake, pangiriman ekspres ora ana ing endi wae, lan panjaluk tas ekspres akeh banget. Lan uga penting banget kanggo nyithak LOGO eksklusif dhewe ing tas ekspres, sing bisa nggawa efek publisitas sing apik kanggo budaya produk utawa budaya perusahaan dhewe.


View as  
 
Pe Mailing Bags

Pe Mailing Bags

Konstruksi Zeal X Pe Mailing Bags kuat, digawe saka bahan PE berkualitas tinggi, kanthi tahan luh sing apik banget, supaya ora gampang tusukan lan rusak. Segel sing dikuwatake ing pinggir tas mailer ndadekake tahan luh lan anti banyu, manawa ing kabut utawa udan, uga njamin paket sampeyan tekan tujuan kanthi aman. Amplop mailing dilengkapi strip sealing adesif super, sing kuwat lan lengket, supaya paket ora dibukak nalika ora ana jejak, nyegah barang sampeyan ora diam-diam diganti nalika transportasi. Iku mung perlu mung peeled lan lempitan kanggo rampung segel paket, nggawe saben paket aman lan aman. Kanthong warna-warni nggawe unik, nambah warna liyane ing wayahe pengiriman lan urip sing surem. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur paket kanthi warna atraktif sing unik kanggo mbantu para pelanggan sing ditresnani bisa nemokake kanthi gampang.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailer Bag karo Handle

Mailer Bag karo Handle

Zeal X Mailer Bag With Handle digawe saka 100% bahan berkualitas tinggi sing bisa didaur ulang, kapadhetan kandel, awet, tahan luh, anti banyu; Lem self-sealing sing ngrusak sing kuwat, gampang ditutup lan ngeterake amplop, ora perlu dilat utawa banyu, cepet lan gampang digunakake, bisa mesthekake yen paket sampeyan ora bakal dibukak tanpa karusakan, nyegah gangguan lan omission; Sampeyan bisa ngatur macem-macem warna modis, jambon, ungu, putih, ireng, opaque, ndhelikake barang-barang sing larang regane ing njero, banget nglindhungi privasi sampeyan. Beda karo umume pengirim poli, kantong iki dilengkapi gagang supaya gampang digawa dening kurir lan pelanggan. Mailer Bag With Handle cocog kanggo macem-macem barang kayata sandhangan lan aksesoris, kain, kaos, sepatu, jins, buku, kosmetik lan barang-barang liyane sing ora bisa pecah, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Mailer Natal

Tas Mailer Natal

Tas mailer Zeal X Natal digawe saka bahan LDPE sing kandel, awet, tahan luh, 100&% sing bisa didaur ulang, lan pinggiran ditekan panas kanggo nyegah retak. Bahan sing entheng njaga biaya pengiriman ing tingkat historis sing murah, lan tahan banyu lan lenga, nglindhungi produk sampeyan supaya ora tekan papan sing dituju kanthi aman. Sealant saka tas mail iku nganggo, lingkungan loropaken, gampang banget kanggo operate, mung perlu pribadi anti-kelet ngudani, paste ing; Strip self-sealing sing gampang dibungkus nyedhiyakake penutupan sing kuat lan tahan lama, nggawe tahan banyu lan luh. Kanthi lapisan ireng murni, privasi barang interior dijamin kanggo nglindhungi privasi pelanggan. Nggawa metu werna liburan karo iki mailings Natal dicithak warni; Tas "Merry Christmas" iki nambah sentuhan pribadi ing kemasan sampeyan, ngucapake salam marang panampa liburan sing seneng sanajan sadurunge ndeleng apa sing ana ing njero.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Printed Poly Mailer Bag

Printed Poly Mailer Bag

Digawe saka plastik poli murni, Zeal X Printed Poly Mailer Bag dibangun kanthi awet banget lan tahan kanggo tusukan, luh lan kelembapan. Jeblugan-bukti sudhut lan kuwat viskositas bakal mbantu nglindhungi item saka loss.Our sealable poly pengiriman amplop cepet lan gampang kanggo segel, mung pil bali Strip aluminium kanggo mbabarake adesif lan banjur segel mail ing sawetara detik. Kajaba iku, adesif kita permanen lan ramah lingkungan, yen amplop surat disegel, ora bisa ditutup maneh lan ora bisa dibukak tanpa karusakan sing signifikan ing tas surat, nglindhungi barang sampeyan supaya ora diowahi lan ditinggal metu. Tas plastik mailer Zeal X profesional. dirancang kanggo mbantu pelanggan mbedakake merek lan menehi pengalaman pribadi, hubungi kita kanggo ngatur mailers sampeyan dhewe.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Packaging Poly Bag

Packaging Poly Bag

Zeal X Packaging Poly Bags digawe saka bahan poliethelin kualitas dhuwur lan keahlian, nggawe tas mail polyethylene kita karo resistance banyu banget, resistance luh, opacity, bisa nglindhungi privasi lan barang sak transportasi! Self-adhesive Strip pilihan saka pangayoman lingkungan papat mangsa adhesive, adhesion kuwat, preduli saka panas lan kadhemen bisa njaga viskositas, lan nggunakake trep, anggere segel menyang produk lan nempel kanggo ngrampungake packaging. Sealing bisa njamin privasi lan tamper-bukti barang, lan bisa aman ngirim paket menyang panggonan sing dituju. Mailer poli iki entheng, gampang diangkut lan bisa ngganti kothak pengiriman sing gedhe banget lan larang. Poly mail uga biaya-efektif, awet, lan bakal bantuan nemen ngurangi biaya pengiriman. Sampeyan bisa ngatur email kanthi nambah logo sampeyan dhewe utawa cathetan matur nuwun. Ayo pelanggan ngerti yen sampeyan peduli lan mbangun citra merek positif sing ningkatake merek sampeyan lan nambah merek sampeyan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Poly Mailer Bag Daur Ulang

100% Poly Mailer Bag Daur Ulang

Zeal X 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang digawe saka 100% bahan polietilen berkualitas tinggi sing bisa didaur ulang, sing kuat lan ora nyebabake masalah lingkungan. Kantong pengiriman tahan luh, dilindhungi kanthi apik saka prodhuk sing sobek sajrone transportasi, lan duwe reputasi kanggo kekuatan lan daya tahan sing luar biasa. Iku uga anti banyu kanggo nglindhungi produk saka Kelembapan sak transit utawa panyimpenan. Tas sing disegel karo lim ngrusak sing ngalangi paket saka tampered karo, saéngga paket kanggo tetep aman lan utuh kabeh cara kanggo lawang tujuan pungkasan. Nanging poli mailer mung cocok kanggo produk sing ora rapuh, amplop polietilen sing ora dilapisi cocok kanggo sandhangan, selimut, selendang.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Poli Mailers bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Poli Mailers manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Poli Mailers. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.