Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang > Tas Ziplock Poli Daur Ulang

Tas Ziplock Poli Daur Ulang

Zeal X Recycled Poly Ziplock Bag liwat ndhuwur panggeser plastik, bisa maneh disegel tas, keluwesan apik, alus lan kuwat, awet, kateguhan uga apik banget, aran silky alus, nanging uga digabungake karo macem-macem kaluwihan tas. , kayata lenga, Kelembapan, cahya, kadhemen lan resistance suhu dhuwur, resistance oksidasi, gampang kanggo segel lan ing. Tas zipper bobot entheng, prasaja lan aman kanggo nggunakake, bisa nglindhungi produk saka faktor njaba, nolak sawetara gawe piala kanggo produk rangkep, lan alus lan Gamelan, lan ora babras produk sak packaging. Tas zipper nduweni pilihan transparan lan beku, lan bisa disesuaikan karo macem-macem jinis tas, dicithak ing logo sampeyan, efek publisitas merek efektif banget.
View as  
 
Tas Gelembung Zip

Tas Gelembung Zip

Tas gelembung ritsleting Zeal X digawe saka bahan PE sing kenthel lan ramah lingkungan. Kekandelan fleksibel ndadekake tas zipper luwih awet, lan lapisan digawe saka film busa berkualitas tinggi. Desain zipper ndhuwur sing disegel ngidini sampeyan mbukak lan nutup bola-bali. Dibandhingake karo tas gelembung nganggo biasa, luwih kenthel, luwih awet lan luwih tahan luh; Tas gelembung sing disegel biasa karo stiker sing nyoba nyopot tas gelembung supaya bisa digunakake maneh bisa nyebabake tas gelembung kasebut sobek, dene tas gelembung Zeal X sing bisa digunakake maneh ora. Penutupan zipper lan gelembung lengkap nyedhiyakake perlindungan kanggo kabeh barang sing rapuh. Tas gelembung zipper, bobot entheng, efek bantalan sing apik, nggawe kemasan luwih gampang lan luwih aman, nyedhiyakake perlindungan bantalan sing dipercaya, produk kemasan sing tahan lama. Cocog kanggo produk perawatan kulit, kosmetik, parfum, perhiasan, produk rapuh, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Poli Transparan sing bisa ditutup maneh

Kantong Poli Transparan sing bisa ditutup maneh

Zeal X Resealable Transparent Poly Bags kanthi ritsleting segel kanthi cepet, gampang dibukak lan ditutup, zipper sealing kanthi aman, bisa digunakake kaping pirang-pirang supaya barang tetep garing lan resik, utamane kanggo perhiasan, sandhangan, kabutuhan saben dina lan bagean cilik liyane . Tas zipper digawe saka poliethelin kapadhetan rendah (LDPE) minangka bahan pangan sing aman, hambar, ora beracun lan ramah lingkungan. Iku tahan kanggo babagan, luh lan extrusion, kandel lan awet. Tas zipper wis rampung ditutup, anti banyu lan lenga-tahan, kang nglindhungi barang dagangan saka Kelembapan, dipun promosiaken sealing long-term lan nglindhungi isi saka bledug lan jamur.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Resealable kanggo Shoes

Tas Resealable kanggo Shoes

Zeal X Resealable bag For Shoes nyedhiyakake panyimpenan kedap udara kanggo sepatu utawa sandhangan, tanpa ventilasi; Iki segel pepek njaga hawa, bledug, lan Kelembapan metu saka tas supaya padha ora bisa tekan sandhangan; Kanthi njaga lingkungan sing kedap udara, sampeyan bisa yakin manawa sepatu, sandhangan bakal tetep seger lan ngindhari karusakan sing disebabake dening faktor eksternal. Kantong plastik sing bisa ditutup maneh gampang disegel kanthi cepet lan aman, nggampangake mbukak lan nutup kantong plastik, nyepetake operasi kemasan lan kiriman tanpa mbutuhake sealer pulsa utawa tape, lan bisa dibukak lan ditutup kaping pirang-pirang. Nggunakake 100% bahan tahan lama LDPE sing bisa didaur ulang, luwih tahan kanggo nyuwek lan pisah. Tas sing bisa ditutup maneh duwe macem-macem panggunaan lan bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan kajaba kemasan sandhangan; Bisa uga digunakake kanggo nyimpen aksesoris kayata dolanan alus, sepatu, jeroan, rompi, karya seni, foto, dokumen, utawa barang cilik liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Jus Daur Ulang

Kantong Jus Daur Ulang

Zeal X Zipper Recycled Juice Pouch bisa diisi karo omben-omben panas lan adhem, bahan daur ulang, bahan sing ora beracun, ora ana ambune, BPA - lan phthalate, sing tegese tas ngombe aman kanggo kesehatan sampeyan lan tamu. Desain anti bocor sing ketat, aja kuwatir babagan bocor nalika ngisi tas minuman; Bolongan ageng ing nginggil punika kangge nggandhol utawi mbekta, dene bolongan alit kalih kangge nadhahi jerami. Nalika iku wektu kanggo ngombe, sampeyan bisa mbukak kang dipercoyo lan geser menyang tas ngombe, banjur reseal maneh, lan sampeyan bisa reseal kaping pirang-pirang. Tas ombenan sing bisa diisi ulang nduweni dhasar gusset sing bisa ngadeg kanthi gampang tanpa kuwatir babagan minuman sing metu, lan nduweni kapasitas sing luwih gedhe. Bisa gampang nyimpen macem-macem omben-omben panas lan adhem, kayata tèh, kopi, jus, minuman beralkohol, koktail, anggur, lan liya-liyane. Uga cocog kanggo kacang buncis, cemilan, permen, biskuit, kembang garing, kacang lan panyimpenan panganan liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ziplock Poly Bag karo Logo Panjenengan

Ziplock Poly Bag karo Logo Panjenengan

Zeal X Ziplock Poly Bag Kanthi Logo Panjenengan, digawe saka 100% bahan LDPE recyclable, dikiataken ing sisih kanggo kekiatan apik lan kateguhan, resistance luwih apik kanggo nyuwek, nyuwek kanggo nglindhungi barang sak panyimpenan, transportasi lan mailing. Kantong plastik anti banyu lan tahan bledug supaya produk tetep garing lan resik. Desain segel kanggo ngusapake zipper, nyegah bocor, gampang operate. Kantong kasebut duwe ventilasi kanggo nyepetake gas lan nyedhiyakake papan sing efisien kanggo digunakake. Bahan transparan, ora perlu mbukak tas bisa kanthi jelas ngenali barang kasebut. Film Frosted menehi wong sing elegan, perasaan profesional, minangka barang sing perlu kanggo ngrampungake omah, kemasan lelungan, transportasi bisnis, lan liya-liyane. Sampurna kanggo ngemas lan ngirim sandhangan, T-shirt, sweater, dolanan, sepatu, jeroan, legging, rompi, sandhangan. , karya seni, foto, cetakan, dokumen, kosmetik, kabel usb, brosur, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Ziplock karo Handle

Tas Ziplock karo Handle

Zeal X Ziplock Bags With Handle anti banyu lan nglindhungi barang saka bledug, rereged, lan kelembapan. Zippers safety nyedhiyakake nutup lan mbukak tas plastik sing gampang, lan bisa dibukak lan disegel kaping pirang-pirang.. Tas ziplock iki digawe saka 100% bahan sing bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh. Thanks kanggo desain transparan, gampang nampilake lan ngenali barang-barang ing njero tas lan ngidini mindhai isi paket kasebut. Kantong plastik sing cetha bisa digunakake minangka tas panyimpenan kanggo industri, layanan panganan, perhiasan sandhangan, lan aplikasi kesehatan, saengga cocog kanggo nyimpen produk lan aksesoris. Kantong transparan kanthi gagang kasebut duwe permukaan anti banyu sing nyegah kelembapan mlebu ing tas. Cocog kanggo sandhangan, perhiasan, aksesoris, kerajinan, dhuwit recehan, lan malah dolanan kanggo bocah cilik (teka-teki, mozaik, lan liya-liyane) bisa disimpen kanthi sampurna ing tas panyimpenan zipper iki.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Tas Ziplock Poli Daur Ulang bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tas Ziplock Poli Daur Ulang manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tas Ziplock Poli Daur Ulang. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.