Ngarep > Produk > Kemasan Ramah Lingkungan liyane

Kemasan Ramah Lingkungan liyane

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan Kemasan Ramah Lingkungan Liyane. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Zeal X fokus ing bahan kemasan sing lestari kanggo nyedhiyakake solusi kemasan terpadu siji-mandeg. Tuku portofolio kemasan siji-mandeg, sampeyan ora perlu mriksa lan nggarap macem-macem supplier ing saindenging jagad kanggo saben proyek, sing bakal mbantu sampeyan ngirit biaya komunikasi lan nambah efisiensi pengadaan, nggawe proyek luwih gampang lan luwih efisien, amarga uga ngirit biaya pengiriman sawise nggabungake kabeh kemasan. Mulane, produk utama kita ora mung tas plastik daur ulang pasca-konsumen, tas biodegradable 100%, kothak hadiah, karton daur ulang, saliyane kemasan ramah lingkungan liyane. Sampeyan bisa yakin ngirim pesenan tuku kemasan menyang kita, kita bakal duwe tim profesional kanggo mbantu pengadaan sampeyan bisa lancar lan efisien.
View as  
 
Kraft Kertas Packing Tape

Kraft Kertas Packing Tape

Zeal X Kraft Paper Packing Tape Ora ana lapisan pe, ora ana tinta kimia, digawe saka kertas kraft 100%, kekuatan tarik dhuwur, adhesi sing apik ing macem-macem jinis karton, identifikasi maling, adhesi sing apik, kekuatan tarik sing apik, tahan suhu dhuwur jangka pendek , adaptasi kuwat. Water-aktif lan banyu-free self-adhesive, tape udan nyetel sadurunge lim dries, pas sampurna saben wektu; Operasi luwih gampang tanpa banyu kanggo ngaktifake tape adesif, sing bisa ditempelake langsung, nanging ora bisa diatur. Ana uga pilihan saka kertas kraft + serat dikiataken tape, dikiataken karo lapisan kuwat saka tenunan fiberglass kanggo nyedhiyani kekuatan tambahan lan mesthekake yen iku ora break ing kakehan meksa. Mulane, tape packing dikiataken serat iki sampurna kanggo sealing kothak abot lan ngiyataken ngisor, sisih lan ndhuwur bagean. Ngapikake keamanan barang lan nglindhungi kargo nalika transit. Pita perekat kertas Kraft ora mung sulih sing apik kanggo tape plastik, nanging uga nul gawe piala kanggo lingkungan. Ora ana ambune lan higienis, sampurna kanggo nangani panganan utawa obat, lan informasi penting bisa dicithak ing tape kertas kraft iki. Tandha, coding, percetakan logo, lan uga dhasar nulis.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hang tag

Hang tag

Zeal X hang tags digawe saka kertas, sampeyan bisa milih saka kertas kraft, kertas kraft putih, kertas tembaga, emboiled karton ireng, karton ireng, etc., kandel lan kuwat, non-beracun lan tasteless, wrinkle-tahan lan tahan luh, gampang kanggo nulis, ora masalah getihen tinta, kuwat lan awet. Tag sandhangan wis perforated lan dilengkapi karo katun lan tali hemp sing bisa gampang pas liwat safety pins lan wis cukup kamar kanggo sampeyan kanggo menehi tandha rega. Pencetakan kita minangka tinta sing ramah lingkungan, ndhukung percetakan multi-warna, kanggo mbantu nggawe tag pribadine dhewe. Tag iki cocog kanggo tag bungkus hadiah, tag sandhangan, tag sepatu, tag perhiasan, tag tas, lan liya-liyane. Versi kosong uga bisa disesuaikan minangka kertu pesen, kertu undhangan, lan kertu bisnis ing papan liya, nanging sampeyan kudu nulis isine dhewe. .

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bungkus Kertas Honeycomb

Bungkus Kertas Honeycomb

Zeal X Honeycomb Paper Wrap digawe saka kertas kraft berkualitas tinggi. Iku uga entheng lan portabel, ngirit papan lan kerumitan nalika ngirim. Nanging sing mbedakake kertas buffer Honeycomb yaiku 1.5-1.6 kaping regane dhuwur, sing ngidini sampeyan mbungkus barang kanthi rapet lan menehi penghalang sing apik ing antarane barang lan kothak sing diangkut, nyedhiyakake luwih tentrem. Kertas kraft biodegradable 100% sing ramah lingkungan minangka pilihan sing paling apik kanggo ngganti bahan kemasan plastik. Amarga desain honeycomb sing berlubang. Ora perlu alat apa wae, mung nyuwek sesuka hati, mbungkus lan nglindhungi barang sing rapuh, nambah efisiensi kemasan. Iki minangka solusi sing cocog kanggo bantalan sing luwih apik, tahan kejut lan tahan gores. 4 langkah kanggo èfèktif Pack item: 1.Fully narik metu struktur honeycomb. 2. Bungkus barang-barang sampeyan: Luwih akeh lapisan, luwih akeh perlindungan. 3. Nyuwek utawa Cut kertas. 4. Wis rampung. Kertas pembungkus sing apik kanggo mindhah barang sing rapuh lan barang sing alus, kemasan bantalan struktur honeycomb sing efektif, nggawe pad kertas kanggo nyegah barang pecah, kayata piring, porselen, kaca, keramik, cangkir, gambar, karya seni, lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lengan Kertas Honeycomb

Lengan Kertas Honeycomb

Zeal X Honeycomb Paper Sleeves digawe kabeh saka 100% kertas daur ulang lan nggedhekake kanggo mbentuk struktur honeycomb heksagonal. Padha kuwat lan tahan kejut. Sampurna kanggo nglindhungi botol anggur lan barang pecah belah sing padha, kantong kertas Zeal X Honeycomb minangka kasus botol sing paling kuat ing transit. Bisa digunakake maneh lan gampang digunakake - ora perlu dikembangake, mung sijine lengen klambi ing item sampeyan lan miwiti nggunakake ing sawetara detik. Ngirit wektu lan menehi produk rampung apik! Kanthi biodegradable, nyuda sampah kanggo planet lan minangka alternatif sing apik kanggo botol anggur sing dilindhungi bungkus gelembung / gelembung. Iku ora mung aksesoris praktis, nanging uga pilihan sustainable kanggo penyayang anggur. Kertas honeycomb nduweni kaluwihan bobot entheng, materi kurang, biaya murah, resistensi dampak sing apik, lan liya-liyane. Minangka jinis bahan perlindungan lingkungan anyar, ora perlu fumigasi lan karantina nalika ngekspor. Sanajan lengen klambi sing dilapisi honeycomb rada luwih larang tinimbang tas kain plastik, sampeyan bisa uga pengin mbayar rega sing luwih dhuwur amarga nuduhake pelanggan sampeyan merek sing sadar lingkungan lan nggunakake kemasan sing ramah lingkungan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kertas Bungkus Honeycomb

Kertas Bungkus Honeycomb

Kertas bungkus Zeal X Honeycomb minangka kertas kraft bantalan sing inovatif, biodegradable, bisa didaur ulang lan efektif sing mesthi dadi alternatif ijo kanggo bungkus gelembung! Werna kulit sapi alami lan potong, elegan lan resik, kertas pembungkus honeycomb babagan 120 dina degradable, bahan mentah liwat sertifikasi FSC. Butuh ruang panyimpenan luwih sithik tinimbang bungkus gelembung lan bisa dipasang kanthi rapet ing barang sampeyan dibandhingake karo bungkus gelembung sing ora luntur, ngirit papan nalika sampeyan pindhah. Sawise mulet struktur honeycomb, bisa nambah kinerja buffering lan èfèktif nglindhungi item sing kudu rangkep. Tanpa alat tambahan kanthi tumindak, sampeyan mung bisa mbusak gulungan bungkus honeycomb menyang ukuran sing dikarepake lan corak, alon-alon remet kanggo "kanthi" barang dagangan sampeyan kanggo perlindungan sing luwih kuat. Kemasan bantalan struktur honeycomb sing efektif, nggawe pad kertas sing nyegah barang pecah, kayata piring, porselen, kaca, keramik, cangkir, gambar, karya seni, lan liya-liyane, kabutuhan obah.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Kemasan Ramah Lingkungan liyane bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kemasan Ramah Lingkungan liyane manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kemasan Ramah Lingkungan liyane. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.