Ngarep > Produk > Kanthong Kertas > Tas Kanthong Datar Kertas

Tas Kanthong Datar Kertas

Produk utama Zeal X kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang lan portofolio bahan kemasan ramah lingkungan liyane.

Paper Flat Pocket Bags proses produksi, dening mesin sawise ndamu film, lan banjur kanggo tas nggawe mesin Cut menyang tas, segel ngisor. Lan bisa disesuaikan LOGO lan pola (miturut kabutuhan customer kanggo ngatur), tas kanthong warata utamané digunakake kanggo packaging internal produk, wilayah aplikasi utama:

1, Kemasan produk bebas debu

2, kemasan bagean industri elektronik, kontak langsung karo kemasan produk

3, semikonduktor, kemasan instrumen optik, kemasan produk njero ruangan sing resik

4, hard drive, kemasan produk hardware, kemasan komponen

5, kemasan produk, ora ana syarat khusus kemasan produk, lsp

6. Kemasan njero sandhangan lan aksesoris




View as  
 
Kantong Kertas Sandwich

Kantong Kertas Sandwich

Zeal X Sandwich Paper Bags, kothak ngisor ndadekake tas nedha awan cemilan iki bisa digunakake piyambak lan gampang kanggo Pack. Tas panyimpenan pangan sing tahan lenga, sampeyan ora perlu kuwatir yen lenga bocor saka tas lan nganggo sandhangan. Kantong sandwich kertas kraft kita alami tahan minyak, ninggalake rasa asli lan rasa panganan sing utuh. Sampurna kanggo kentang goreng, burger, strip mozzarella, pretzel alus, sandwich, patties daging sapi, empanadas, lan liya-liyane! Tas nedha awan coklat kulit sapi bisa dicithak kanthi pola, sampeyan bisa nghias tas kasebut kanthi lukisan, pewarnaan, lan liya-liyane kanggo macem-macem tujuan, utawa sampeyan bisa ngisi kertu bisnis menyang tas, utawa nutupi njaba tas nganggo logo sampeyan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Tas Kanthong Datar Kertas bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tas Kanthong Datar Kertas manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tas Kanthong Datar Kertas. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.