Ngarep > Produk > Kemasan Ramah Lingkungan liyane > Packaging Pelindung & Bantalan

Packaging Pelindung & Bantalan

View as  
 
Bungkus Kertas Honeycomb

Bungkus Kertas Honeycomb

Zeal X Honeycomb Paper Wrap digawe saka kertas kraft berkualitas tinggi. Iku uga entheng lan portabel, ngirit papan lan kerumitan nalika ngirim. Nanging sing mbedakake kertas buffer Honeycomb yaiku 1.5-1.6 kaping regane dhuwur, sing ngidini sampeyan mbungkus barang kanthi rapet lan menehi penghalang sing apik ing antarane barang lan kothak sing diangkut, nyedhiyakake luwih tentrem. Kertas kraft biodegradable 100% sing ramah lingkungan minangka pilihan sing paling apik kanggo ngganti bahan kemasan plastik. Amarga desain honeycomb sing berlubang. Ora perlu alat apa wae, mung nyuwek sesuka hati, mbungkus lan nglindhungi barang sing rapuh, nambah efisiensi kemasan. Iki minangka solusi sing cocog kanggo bantalan sing luwih apik, tahan kejut lan tahan gores. 4 langkah kanggo èfèktif Pack item: 1.Fully narik metu struktur honeycomb. 2. Bungkus barang-barang sampeyan: Luwih akeh lapisan, luwih akeh perlindungan. 3. Nyuwek utawa Cut kertas. 4. Wis rampung. Kertas pembungkus sing apik kanggo mindhah barang sing rapuh lan barang sing alus, kemasan bantalan struktur honeycomb sing efektif, nggawe pad kertas kanggo nyegah barang pecah, kayata piring, porselen, kaca, keramik, cangkir, gambar, karya seni, lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lengan Kertas Honeycomb

Lengan Kertas Honeycomb

Zeal X Honeycomb Paper Sleeves digawe kabeh saka 100% kertas daur ulang lan nggedhekake kanggo mbentuk struktur honeycomb heksagonal. Padha kuwat lan tahan kejut. Sampurna kanggo nglindhungi botol anggur lan barang pecah belah sing padha, kantong kertas Zeal X Honeycomb minangka kasus botol sing paling kuat ing transit. Bisa digunakake maneh lan gampang digunakake - ora perlu dikembangake, mung sijine lengen klambi ing item sampeyan lan miwiti nggunakake ing sawetara detik. Ngirit wektu lan menehi produk rampung apik! Kanthi biodegradable, nyuda sampah kanggo planet lan minangka alternatif sing apik kanggo botol anggur sing dilindhungi bungkus gelembung / gelembung. Iku ora mung aksesoris praktis, nanging uga pilihan sustainable kanggo penyayang anggur. Kertas honeycomb nduweni kaluwihan bobot entheng, materi kurang, biaya murah, resistensi dampak sing apik, lan liya-liyane. Minangka jinis bahan perlindungan lingkungan anyar, ora perlu fumigasi lan karantina nalika ngekspor. Sanajan lengen klambi sing dilapisi honeycomb rada luwih larang tinimbang tas kain plastik, sampeyan bisa uga pengin mbayar rega sing luwih dhuwur amarga nuduhake pelanggan sampeyan merek sing sadar lingkungan lan nggunakake kemasan sing ramah lingkungan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kertas Bungkus Honeycomb

Kertas Bungkus Honeycomb

Kertas bungkus Zeal X Honeycomb minangka kertas kraft bantalan sing inovatif, biodegradable, bisa didaur ulang lan efektif sing mesthi dadi alternatif ijo kanggo bungkus gelembung! Werna kulit sapi alami lan potong, elegan lan resik, kertas pembungkus honeycomb babagan 120 dina degradable, bahan mentah liwat sertifikasi FSC. Butuh ruang panyimpenan luwih sithik tinimbang bungkus gelembung lan bisa dipasang kanthi rapet ing barang sampeyan dibandhingake karo bungkus gelembung sing ora luntur, ngirit papan nalika sampeyan pindhah. Sawise mulet struktur honeycomb, bisa nambah kinerja buffering lan èfèktif nglindhungi item sing kudu rangkep. Tanpa alat tambahan kanthi tumindak, sampeyan mung bisa mbusak gulungan bungkus honeycomb menyang ukuran sing dikarepake lan corak, alon-alon remet kanggo "kanthi" barang dagangan sampeyan kanggo perlindungan sing luwih kuat. Kemasan bantalan struktur honeycomb sing efektif, nggawe pad kertas sing nyegah barang pecah, kayata piring, porselen, kaca, keramik, cangkir, gambar, karya seni, lan liya-liyane, kabutuhan obah.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Packaging Pelindung & Bantalan bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Packaging Pelindung & Bantalan manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Packaging Pelindung & Bantalan. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.