Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Kotak Magnetik

Kotak Magnetik

Kothak magnetik Zeal X yaiku kanthi nempatake magnet ing tengah karton kanggo ngontrol cara mbukak lan nutup, mula diarani kothak magnetik, sing kuwat ing bantalan beban lan luwih trep nalika mbukak lan nutup. Kothak magnetik bisa digabung karo jinis kothak liyane kanggo ngrancang kothak sing luwih apik lan trep, kayata kothak lipat kanthi tutup magnetik, sing ngirit biaya transportasi luwih akeh. Kothak magnetik bisa milih macem-macem proses cetak, nyetak pola sing apik, logo lan slogan merek sampeyan, bisa nduwe efek publisitas sing apik. Cocog kanggo sepatu, sandhangan, perhiasan, anggur, hadiah, lsp.
View as  
 
Kothak Magnetik Kertas Kraft

Kothak Magnetik Kertas Kraft

Kothak magnet kertas kraft Zeal X digawe saka karton kualitas dhuwur sing disertifikasi FSC, kuwat, dipercaya lan tahan lama, warna kertas kraft sing prasaja, kanthi printing logo ireng, merek kasebut utamané misuwur, prasaja lan dhuwur. Kothak hadiah kosong iki desain segel magnetik sing didhelikake loro-lorone nggawe kothak hadiah gampang dibukak lan ditutup bola-bali. Interioré bisa disesuaikan miturut kabutuhan kanggo nyimpen barang saka tray karton sing padha, safety sing luwih dhuwur. Kothak hadiah magnetik cukup awet kanggo digunakake maneh lan mung kudu diusap kanthi kain garing kanggo mulihake sinar. Kothak hadiah karo LIDS sampurna kanggo hadiah kothak. Cocog kanggo hadiah bisnis kemasan liburan lan saben dina, Hari Ibu, hadiah Thanksgiving, hadiah Natal, hadiah pesta ulang tahun, hadiah pernikahan. Cocog kanggo peralatan mandi, set kosmetik, gaun, kaos, cetakan seni, lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Sepatu Magnetik Kab

Kotak Sepatu Magnetik Kab

Kothak sepatu magnet Zeal X digawe saka karton kualitas matte premium. Kothak hadiah karton sing disegel magnetik iki duwe sentuhan sing apik sing nambah daya tarik hadiah apa wae lan dipasangake karo warna ijo sing sregep kanggo urip. Dirancang kanggo ndhelikake tombol magnetik, kinerja sealing luwih apik, luwih awet, bisa bola-bali dibukak lan ditutup tanpa masalah. Kothak hadiah sing kuat dadi kothak hadiah sing bisa digunakake maneh. Kanthi konstruksi sing kuat, kothak hadiah iki luwih saka mung kemasan. Dheweke dirancang kanggo nyeleh sepatu, cangkir, gelas, guci, lan barang sing luwih abot, supaya hadiah sampeyan utuh lan nggumunake. Kothak hadiah sing apik ngidini sampeyan mbungkus hadiah tanpa kudu golek kertas bungkus, pita utawa tape. Kothak hadiah sing prasaja iki bakal nambah hadiah sampeyan lan dadi tampilan sing unik. Kothak hadiah bisa ngemot sepatu, sandhangan, perhiasan, foto, parfum, coklat, dolanan, lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Hadiah Putih Magnetik

Kothak Hadiah Putih Magnetik

Kothak hadiah Zeal X Magnetic White digawe saka hardboard kualitas dhuwur sing kuat lan awet. Iku anti banyu lan bisa digunakake maneh. Lumahing kothak hadiah bisa mengkilat lan padhang, mung ngilangke nganggo kain. Dibangun ing pager magnetik sing didhelikake lan kuat, iki ngidini kothak dibukak lan ditutup bola-bali tanpa masalah. Minangka alternatif unik, kualitas dhuwur, paweling, bisa digunakake maneh kanggo tas hadiah utawa tas blanja, kothak Magnetik Versatile pilihan populer kanggo pengecer gedhe lan cilik, perencana acara, lan individu kanggo hadiah, panyimpenan, utawa solusi organisasi. Bisa ngemot sandhangan, perhiasan, foto, parfum, sepatu, dolanan lan liya-liyane. Uga cocok kanggo ulang tahun, baby shower, wedding, Paskah, Dina Ibu, festival, ulang tahun, wedding, mengeti, wisuda, housewarming lan acara liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Packaging Box karo Handle

Packaging Box karo Handle

Kothak Kemasan Zeal X Kanthi Gagang digawe saka karton keras. Kothak karton minangka jinis kothak karton sing akeh digunakake ing pasar dhuwur, sing nggunakake karton hard karo kertas njaba utawa kertas njero sing padha, nggawe kothak beda banget karo kothak corrugated utawa karton lempitan. Kothak sing kaku nggawe desain kemasan luwih fleksibel, luwih sugih lan luwih mewah kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo nggayuh kemasan sing berkualitas. Kothak hadiah nduweni tombol magnetik sing didhelikake lan kuwat, sing bisa mbukak lan nutup kothak hadiah bola-bali. Struktur prasaja lan ilmiah, nggawe kothak hadiah trep kanggo mbukak lan nutup; Desain kothak hadiah nduweni gagang, gampang digawa lan ditahan, trep banget kanggo sampeyan gunakake. Cocog kanggo panyimpenan multi-tujuan, cocok kanggo kemasan sandhangan, kemasan sepatu, kemasan hadiah perusahaan, kemasan perawatan kulit, lan liya-liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kotak Magnetik Kertas

Kotak Magnetik Kertas

Kothak magnet kertas Zeal X digawe saka karton kualitas dhuwur kanthi permukaan sing padhang lan tutup sing dijepit kanthi rapi. Padha kuwat lan awet. Padha ora mung cukup mewah, nanging cukup kuat kanggo nahan macem-macem barang. Gampang kanggo nyimpen lan sijine adoh. Desain segel magnet sing didhelikake, magnet sing kuat, supaya tutup ditutup, bisa dibukak bola-bali ditutup, sanajan nggunakake bola-bali. Gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke alon-alon kanggo mulihake luster. We offer macem-macem werna lan ukuran kothak hadiah kanggo sampeyan milih saka. Bisa nahan syal sutra, jam tangan, perhiasan, permen, aksesoris sandhangan cilik, kertu hadiah, lilin cilik, minyak wangi utawa cologne, lan liya-liyane. housewarming lan peparingé khusus liyane utawa minangka packaging produk dhuwur-mburi.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Box Packing Underwear

Box Packing Underwear

Kothak kemasan jeroan Zeal X kanthi kardus magnetik, kekuatan dhuwur, segel magnetik sing didhelikake, kuwat lan apik, ora suwek, awet. Box Packing Underwear iki dirancang miturut kemasan jeroan, kanthi tutup magnet super kuwat sing didhelikake, kinerja sealing apik, gampang dibukak lan ditutup bola-bali. Kothak hadiah bisa digunakake maneh, gampang diresiki, lan mung kudu diusap kanthi alon-alon nganggo kain garing kanggo mulihake padhang. Kothak hadiah sing bisa digunakake maneh iki bakal ngematake sapa wae sing nampa hadiah. Padha sampurna kanggo mbungkus jeroan, produk perawatan kulit, produk perawatan pribadi, lipstik, parfum, sandhangan bayi, cangkir, cemilan, lilin wangi lan macem-macem hadiah kanggo nggawe saben kesempatan malah luwih khusus. Cara sing elegan lan prasaja kanggo mbungkus, ngemot, nglindhungi lan menehi hadiah khusus.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Kotak Magnetik bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kotak Magnetik manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kotak Magnetik. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.