Ngarep > Produk > Kanthong Kertas

Kanthong Kertas

Zeal X minangka produsen profesional kemasan sing ramah lingkungan, kanthi kerja sama karo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, Zeal X Packaging Group wis nggawe portofolio sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global.

Produk utama kalebu tas daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang, lan bahan kemasan liyane sing ramah lingkungan. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.

Kemasan tas kertas lan kantong plastik, tas kertas jelas konsumen luwih seneng milih kemasan. Kanggo rong pertiga konsumen, tas kertas nggawe produk luwih menarik tinimbang bahan kemasan liyane.

Kantong kertas nduweni kinerja lingkungan sing apik, ora beracun lan ora enak, lan uga bisa didaur ulang, sing bisa nglindhungi lingkungan sing luwih apik. Kinerja cetak tas kertas. Tas kertas ora perlu printing piring lengkap, mung baris prasaja bisa gawé pola ayu, efek saka packaging saka tas plastik katon atmosfer dhuwur-mburi; Ing wektu sing padha, nyuda biaya cetak tas kertas, lan uga nyepetake siklus produksi lan biaya; Kinerja pangolahan tas kertas, kertas nduweni bantalan tartamtu, resistensi tiba, kaku sing apik lan bantalan sing apik, nanging uga bisa digunakake maneh.


View as  
 
Mooncake Gift Bag karo Ngalahake

Mooncake Gift Bag karo Ngalahake

Tas hadiah Zeal X mooncake kanthi gagang, digawe saka kertas alami sing berkualitas tinggi, bisa didaur ulang lan ramah lingkungan. Tas iku kuwat lan awet, bisa digunakake kaping pirang-pirang, awet, ora gampang nyuwek lan ngrusak; Tas hadiah kertas kita nggunakake gagang katun, sing luwih kuwat tinimbang gagang pita utawa gagang kertas bengkong; Ing ngisor iki dikuwatake lan gampang kanggo ngadeg, supaya padha uga duwe daya mbeta beban kuwat. Awit iku Festival Mid-Autumn Festival Cina tradisional, printing wis milih pola related, lan printing kepileh ndadekake hadiah luwih kepileh. Printing sing apik banget bisa disesuaikan, nggawe kemasan tas hadiah luwih cocog kanggo akeh kesempatan, kayata pesta Natal, pesta Taun Anyar, pesta ulang tahun, tas hadiah pesta, trep kanggo nggawa hadiah lan barang Natal, kayata permen, cookie, cookie, coklat, kue, dolanan cilik lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kertas karo Handle

Tas Kertas karo Handle

Tas kertas Zeal X kanthi gagang digawe saka kertas karton ijo peteng sing kuat, awet, matte, 100% bisa didaur ulang lan kompos. Bobot entheng nanging kuwat, ora ana ambune, ora gampang pecah utawa sobek; Kajaba iku, ing ngisor tas iki dikuwatake lan gampang kanggo ngadeg ing, supaya padha uga duwe daya mbeta kuwat; Pegangane warata, dadi luwih nyaman kanggo digawa. Desain sing prasaja nanging elegan lan apik bakal dekorasi hadiah sampeyan kanthi gaya sing apik; Gawe sampurna kanggo digunakake minangka tas hadiah, tas hadiah, tas aktivitas, tas takeaway, tas butik, utawa tas dagangan kanggo para pembeli eceran. Tas iki cocog karo kabutuhan lan produk sampeyan. Digunakake kanthi akeh ing tas blanja utawa tas hadiah pesta, cocok kanggo toko eceran, butik, Hari Valentine, Hari Ibu, pancuran pesta, ulang tahun, pesta pernikahan, wisuda, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kertas Daur Ulang kanthi Gagang

Tas Kertas Daur Ulang kanthi Gagang

Tas kertas daur ulang Zeal X kanthi gagang digawe saka kertas daur ulang 100%, biodegradable lan bisa didaur ulang, ora ana ambune lan katon luwih elegan. Bisa digunakake ing lapangan apa wae, kalebu grosir lan eceran. Bagian gagang digawe saka pita kualitas dhuwur, tas kertas iki nduweni gagang sing bisa ndhukung hadiah nganti 10 kilogram lan nduweni gagang pita sing dibangun kanthi apik sing ora bakal nglarani tangan sampeyan. Uga bisa nyukupi kabutuhan saben dinane. Bisa didaur ulang, gampang digawa lan dimuat; Nduweni ngisor persegi dowo, supaya gampang ngadeg dhewe, mbebasake tangan lan nggawe urip luwih gampang. Tas hadiah iki ora mung bisa digunakake minangka tas hadiah, nanging uga minangka tas panyimpenan saben dina. Cocog kanggo tas hadiah ulang tahun, tas hadiah gedhe, tas nedha awan kertas, tas pesta, tas hadiah ukuran medium, tas kertas bungkus, tas hadiah, tas eceran, tas liburan lan tas sambutan wedding.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gift Paper Bag karo Handle

Gift Paper Bag karo Handle

Tas kertas hadiah Zeal X kanthi gagang digawe saka kertas kraft sing bisa didaur ulang sing disertifikasi FSC sing bisa didaur ulang, kompos lan ora ana bau sing bisa digunakake maneh. Rugged, dicocogake karo gagang corak kertas sing dikuwatake tembelan lan sisih ngisor kothak supaya gampang dimuat lan dibongkar. Gagang twist, kuat, gampang digawa beban abot. Desain sing prasaja nanging elegan lan digawe kanthi apik ndadekake dheweke bisa digunakake minangka tas hadiah, tas hadiah, tas aktivitas, tas takeaway, tas butik, utawa tas dagangan kanggo para pembeli eceran. Tas iki cocog karo kabutuhan lan produk sampeyan. Bisa disesuaikan, sampeyan bisa ngatur ukurane, nyithak logo merek sampeyan, lsp. Tas kertas kerajinan iki cocog kanggo toko butik cilik nganti pengecer gedhe.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Hadiah Kertas Natal

Tas Hadiah Kertas Natal

Tas Hadiah Kertas Natal Zeal X digawe saka kertas kraft sing disertifikasi FSC kanthi kualitas dhuwur. Padha awet lan cukup kuwat kanggo nahan beban abot tanpa gampang pecah. Lumahing pola unsur dicithak, werna padhang, mengilap, cocok banget kanggo packaging Penyetor Natal, hadiah Natal tas kertas kraft karo gagang, gampang kanggo nindakake, awet, bisa digunakake maneh uga bisa didaur ulang, lingkungan loropaken, aman. 100% bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh lan ramah lingkungan, sampeyan bisa ngganti tas plastik nganggo tas kertas kraft Natal sing ramah lingkungan. Desain tas permen Natal saka macem-macem gaya gaya Natal klasik, nggabungake Santa Claus, snowman, elk, topi Natal, mobil hadiah Natal lan unsur Natal liyane, kombinasi sampurna saka werna liburan, iku tas hadiah becik.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong kertas sing bisa didaur ulang

Kantong kertas sing bisa didaur ulang

Tas kertas sing bisa didaur ulang Zeal X yaiku tas kertas blanja kanthi gagang sing digawe saka kertas kraft 110GSM, sing luwih awet lan bisa nahan nganti 10 kilogram tanpa resiko nyuwek. Nangani wis terpaku bebarengan karo lim profesional lingkungan loropaken, lan ngisor tas Gamelan lan kuwat, kang bisa gampang ngadeg munggah. Ing ngisor padhet, gagang corak kertas padhet. Tas hadiah iki digawe saka kertas daur ulang, biodegradable, bisa didaur ulang, ora ana ambune, katon prasaja lan maju. Zeal X tansah netepi konsep perlindungan lingkungan, supaya sampeyan ora perlu kuwatir babagan polusi bumi, tas kertas kita diuji kanthi profesional, supaya sampeyan bisa yakin. Digunakake ing bungkus hadiah, tas hadiah cilik, tas blanja, tas hadiah, tas hadiah pesta utawa pesta. Pameran kerajinan lokal, festival seni lan pasar kerajinan, utamane nalika preian, uga apik kanggo tas eceran lan tas dagangan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Kanthong Kertas bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kanthong Kertas manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kanthong Kertas. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.