Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Kothak Pesawat

Kothak Pesawat

Kothak pesawat entuk jeneng saka cara mbukak kanggo katon kaya pesawat. Umume digawe saka kertas corrugated, biasane telung lapisan lan limang lapisan, nanging ana uga pelanggan bakal milih kertas liyane kanggo ngatur. Utamane digunakake kanggo packaging sawetara volume ora gedhe banget lan gampang kanggo transportasi barang, karo resistance meksa, bisa didaur ulang, resistance tiba, resistance tabrakan relatif kuwat, karo stabilitas ngalangi lan kaluwihan liyane. Kothak pesawat minangka produk printing non-tliti, supaya ing proses printing ora bisa nggunakake pola banget Komplek, ing desain logo kudu mbayar manungsa waé kanggo werna ora bisa kakehan lan banget Komplek, cocok kanggo pola atmosfer prasaja utawa logo. Iki luwih digunakake ing kemasan njaba piranti elektronik, perhiasan, sandhangan, kerajinan, produk elektronik, kabutuhan saben dina lan produk liyane, lan uga bakal digunakake minangka kemasan njero produk sing rapuh kanggo nglindhungi barang kasebut.


Zeal X bisa ngatur macem-macem kothak kemasan, kothak hadiah, lan duwe tim riset kemasan profesional kanggo menehi rekomendasi solusi kemasan sing tepat kanggo produk sampeyan.


View as  
 
Kotak Kertas Kraft Putih

Kotak Kertas Kraft Putih

Zeal X White Kraft Paper Box digawe saka telung lapisan karton bergelombang sing tahan tekanan, tahan beban, tahan remuk lan entheng, saengga cocog kanggo ngemas barang sing rapuh. Kothak corrugated die-cut dening jamur, kawangun wutuh, saéngga kanggo rapi, Gamelan, pinggiran burrless, lempitan lan clipped ing Panggonan kanggo mbentuk, ora tape dibutuhake kanggo terus bebarengan, lan bisa nglumpuk ing detik. Uga bisa ditambahi lan disimpen nalika ora digunakake kanggo ngirit papan. Kertas corrugated internal yaiku ECT-32-E, sing luwih bisa nahan tekanan, perlindungan lingkungan, kekuatan super, bobot entheng, ngirit ongkos kirim, lan njamin keamanan barang sampeyan. Efek printing putih uga luwih apik, sing bisa nyorot isi sing dicithak lan menehi efek merek. Kothak pos sing elegan iki cocog kanggo bisnis cilik sing ngirim pesenan e-commerce. Iki uga minangka kothak hadiah sing apik kanggo Natal, ulang tahun, Hari Valentine, ulang taun pernikahan lan acara liyane.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengiriman Kotak Surat

Pengiriman Kotak Surat

Zeal X Shipping Mailing Box digawe saka kertas bergelombang kraft sing bisa didaur ulang, teknologi cetakan sing entheng, kuat lan integral sing ndadekake kothak kasebut tahan kanthi efektif kanggo tekanan eksternal lan getaran, njamin keamanan barang sampeyan, lan nggawe proteksi standar 90 ° ing njero kothak. kanggo nglindhungi barang kanthi aman tekan panggonan sing dituju. Desain kothak iku prasaja lan nyorot logo, kebak tekstur, pinggiran rapi, Gamelan, burr free, lan bisa cepet nglumpuk ing detik tanpa lim, tape utawa staples. Kothak pos anti vandal ireng kosong iki dihiasi lan sampurna kanggo ngirim barang-barang bobot cilik DIY kayata perlengkapan mandi, produk perawatan pribadi, kerajinan cilik, lukisan, karya seni, bingkai foto, hadiah, lan liya-liyane. pengiriman produk kemasan layang, kothak langganan, kothak pangiriman, lsp.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Pesawat Mailer sing Bisa Daur Ulang

Kothak Pesawat Mailer sing Bisa Daur Ulang

Zeal X Recyclable Mailer Airplane Box digawe saka kardus corrugated daur ulang, entheng, kuat, lan tahan kanggo deformasi, nyedhiyakake tingkat keamanan lan linuwih kanggo njaga barang-barang sampeyan kanthi aman lan minangka kothak pengiriman sing sampurna kanggo bisnis cilik. Kothak mailer tanpa lem, stapler lan tape bisa dirakit dadi kothak pengiriman cilik, sing ora mbutuhake tape nalika digunakake, bisa dibukak nalika ora digunakake, lan bisa dibungkus kertas nalika karton diangkut lan disimpen kanggo ngirit papan. lan nyimpen barang. Nggunakake kothak bergelombang anyar bisa mbantu produk sampeyan metu saka saingan. Apa kothak sing asor iki pancen pantes kanggo produk lan merek sampeyan? Kothak layang ora mung apik kanggo pengiriman, nanging uga kanggo pengecer cilik, ijol-ijolan Valentines kelas / dina, shower bayi, pesta pernikahan, pesta ulang tahun, lsp. Kothak cilik iki apik kanggo nuduhake merek / atimu menyang pelanggan / kanca.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sliding Drawer Box

Sliding Drawer Box

Zeal X kothak laci ngusapake bener kothak mailer, nanging customer nambah lapisan saka karton ing njaba kanggo nggawe kombinasi ngusapake laci lan kothak mailer, kang luwih aman lan ngirit biaya printing. Kothak iki digawe saka bahan kertas berkualitas tinggi kanthi karton bergelombang ing njero, kelas 32 ECT, resistensi kompresi sing kuat, Sudut 90 ° standar bakal nglindhungi barang sampeyan kanthi apik nalika dikirim, lan entheng kanggo transportasi. Flaps dipotong kanthi rapi kanthi pinggir sing mulus. Gambar kasebut disesuaikan kanggo ngemas pangisi daya USB, sing bisa nyegah karusakan lan kelembapan sajrone transportasi, lan uga gampang disimpen. Sampurna kanggo bisnis cilik, pengepakan, mailing, pengiriman lan menehi barang cilik. Kajaba iku, kothak pengiriman iki bisa didaur ulang.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailer Box karo Print

Mailer Box karo Print

Kothak mailer Zeal X kanthi cetakan digawe saka kardus corrugated daur ulang lan entheng nanging kuwat, njamin barang sampeyan tekan tujuan kanthi aman. Pinggirane rapi, mulus lan ora ana burr. Lumahing kothak surat kita ditutupi film lan ora ana tandha riak sing jelas. Ora mung ndadekake lumahing luwih mengilap, nanging uga èfèktif anti banyu. Tampilan sing ayu minangka ide hadiah sing apik, lan pola ijo kembang nambah anget. Kothak hadiah karton iki uga bisa digunakake kanggo ngirim, ngirim, utawa nyimpen barang-barang cilik. Cocog kanggo sastra, sandhangan, kacamata hitam, dandanan, cookie, permen, lilin, dolanan, sabun lan liya-liyane sing bisa dipikirake. Iku pilihan sing paling apik kanggo packaging eceran, mailing, transportasi lan panyimpenan saka kothak hadiah.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Pengiriman Pesawat

Kothak Pengiriman Pesawat

Zeal X Airplane Shipping Box cara nglereni tliti dhuwur kanggo mesthekake nglereni Gamelan; Potongan sing rapi lan alur sing tepat nggawe kothak surat dadi apik lan kuat, gampang dilipat kanthi cepet, dipasang kanthi cepet, lan ora mbutuhake lem, staples, utawa tape. Karton corrugated berkualitas tinggi kanthi alur ndadekake kothak pos persegi panjang luwih dipercaya lan kuwat, lan Sudut 90 ° standar nglindhungi barang-barang ing kothak sajrone pangiriman, kanthi sampurna njamin kekerasan lan stabilitas sakabèhé kothak Kurir, ngoptimalake panggunaan internal. papan kasedhiya, èfèktif ngurangi bobot saka kothak Kurir mail cilik, lan dhasar ngurangi biaya transportasi. Cocog kanggo ngangkut barang-barang cilik sing rapuh, nglindhungi barang sampeyan, ngemas lan nyimpen barang-barang sing rapuh cilik lan entheng kayata buku, CDS, T-shirt, topi, cangkir, lan liya-liyane, bisa disesuaikan karo spesifikasi sing dibutuhake.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Kothak Pesawat bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kothak Pesawat manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kothak Pesawat. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.