Ngarep > Produk > Mailer

Mailer

Zeal X Madeg ing 2014, kanthi makarya kanthi rapet karo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, Zeal X Packaging Group wis nggawe portofolio sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global.

Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, mailers, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang, lan bahan kemasan liyane sing ramah lingkungan.

Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp. Kanthi pengalaman luwih saka 8+ taun lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Amerika Serikat. Kerajaan, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang, lan negara liya ing saindenging jagad. Kita bangga dadi mitra jangka panjang saka sawetara merek sing paling dikenal, kalebu CALLAWAY, DISNEY, CAMPER, lsp..Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi PACKAGING SMART ECO-FRIENDLY: Bisa digunakake maneh, bisa didaur ulang, biodegradable, lan kompos.


View as  
 
Kraft Corrugated Padded Mailer

Kraft Corrugated Padded Mailer

Zeal X Kraft Corrugated Padded Mailer digawe saka kertas, njero lan metu saka kertas, sertifikat daur ulang kertas FS, gampang didaur ulang, ngirit tenaga lan wektu. Padha nyedhiyakake tingkat perlindungan sing padha kanggo produk sampeyan kaya email gelembung standar, nanging luwih gampang didaur ulang lan luwih apik kanggo planet. Lapisan kertas, proteksi sing padha. Lapisan amplop zeal x ora poliethelin, nanging lapisan pelindung sing digawe saka kertas bergelombang, sing menehi kekuatan lan kaku amplop. Surf pad mail kuwat kaya amplop busa lan nglindhungi produk sampeyan uga. Strip lengket tegese produk bisa dikemas lan dilindhungi sajrone sawetara detik. 100% bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh. Gampang kanggo daur ulang: ora perlu misahake plastik saka kertas. Iku becik kanggo sawetara negara sing nglarang kemasan dobel bahan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailing Bag kanggo Packaging

Mailing Bag kanggo Packaging

Zeal X Mailing Bag For Packaging bangga kanggo nglindhungi planet kanthi kemasan lestari sing digawe saka kertas kraft berkualitas FSC sing disertifikasi saka alas sing dikelola kanthi apik sing bisa didaur ulang kaping pirang-pirang. Kanthong kertas coklat sing apik banget kanthi gusset ngisor, mbukak kanggo kapasitas ekstra lan kapasitas mbeta, surat sing bisa didaur ulang iki bisa ngangkut barang-barang sing abot, lan duwe tutup sing gampang ditutup lan nutup segel lan mbukak jalur sing trep, sampeyan mung kudu nglebokake barang kasebut, nyuwek Strip anti-kelet lan nutupi, lan ora bisa dibukak lan disegel maneh tanpa tilak. Perlindhungan privasi sing luwih apik lan proteksi kanggo ngrusak paket. Amarga panjaluk kemasan sing ramah lingkungan mundhak, sampeyan bisa ngematake pelanggan karo kemasan sing ramah lingkungan. Padha nggronjal lan dirancang kanggo pas prodhuk tightly, ngurangi perlu kanggo mbungkus gelembung utawa kertas bungkus.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengirim Kertas Kraft Coklat

Pengirim Kertas Kraft Coklat

Zeal X Brown Kraft Paper Mailers digawe saka pulp kayu 100% sing ramah lingkungan. Amarga serat dawa, wis resistance luh banget, materi disebarake miturut persentasi ilmiah, kekandelan seragam, kateguhan kuwat, lan kekuatan dhuwur. Ing sisih ngisor wis kuwat glued lan awet, tas pangiriman iki digawe saka bobot abot unbleached kertas kraft, supaya isi sing entheng nyenyet. Tas pangiriman lempitan gusset sisih ngidini sampeyan ngrampungake paket amarga sampeyan nglebokake barang kasebut ing njero, supaya gampang dikepak lan diresiki, lan lempitan ngisor luwih trep kanggo panyimpenan. Kantong kertas pangiriman nduweni tape sisi ganda sing amba lan kuwat, dadi luwih aman tinimbang amplop, nanging uga trep kanggo ngeterake barang, luwih cocok kanggo kemasan lan transportasi. Iki digunakake kanggo nyimpen file. Kanggo ngangkut sandhangan lan bagasi cilik. Lelang pengiriman. Kanthi piring lempitan, gampang kanggo nyimpen buku kandel, majalah lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengirim Kertas Kraft Putih kanthi Jendela

Pengirim Kertas Kraft Putih kanthi Jendela

Zeal X White Kraft Paper Mailer karo tas amplop jendhela, nggunakake kertas kraft putih berkualitas tinggi, kertas kraft non-beracun, hambar, bebas polusi, saiki dadi salah sawijining bahan kemasan perlindungan lingkungan sing paling populer ing donya. Amplop uga dirancang karo Windows kanggo nggampangake mindhai barcode isi. Tas surat gampang dicopot lan disegel nganggo adesif tutup sing kuwat sing ora ndilat lem utawa banyu nalika udan, dadi luwih cepet lan luwih gampang nalika sampeyan ngemas. amplop kertas Kraft bisa milih gram beda saka kertas kraft kanggo gawé, resistance luh lan keluwesan bakal beda, sampeyan bisa milih bobot saka bahan mentahan miturut nggunakake nyata saka kahanan, ngatur luwih cocok kanggo produk. Lan sing luwih penting, pola cetak kertas coklat utawa efek logo bakal luwih apik, definisi dhuwur, lan bisa nambah kesan pelanggan babagan merek sampeyan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pe Mailing Bags

Pe Mailing Bags

Konstruksi Zeal X Pe Mailing Bags kuat, digawe saka bahan PE berkualitas tinggi, kanthi tahan luh sing apik banget, supaya ora gampang tusukan lan rusak. Segel sing dikuwatake ing pinggir tas mailer ndadekake tahan luh lan anti banyu, manawa ing kabut utawa udan, uga njamin paket sampeyan tekan tujuan kanthi aman. Amplop mailing dilengkapi strip sealing adesif super, sing kuwat lan lengket, supaya paket ora dibukak nalika ora ana jejak, nyegah barang sampeyan ora diam-diam diganti nalika transportasi. Iku mung perlu mung peeled lan lempitan kanggo rampung segel paket, nggawe saben paket aman lan aman. Kanthong warna-warni nggawe unik, nambah warna liyane ing wayahe pengiriman lan urip sing surem. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur paket kanthi warna atraktif sing unik kanggo mbantu para pelanggan sing ditresnani bisa nemokake kanthi gampang.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailer Bag karo Handle

Mailer Bag karo Handle

Zeal X Mailer Bag With Handle digawe saka 100% bahan berkualitas tinggi sing bisa didaur ulang, kapadhetan kandel, awet, tahan luh, anti banyu; Lem self-sealing sing ngrusak sing kuwat, gampang ditutup lan ngeterake amplop, ora perlu dilat utawa banyu, cepet lan gampang digunakake, bisa mesthekake yen paket sampeyan ora bakal dibukak tanpa karusakan, nyegah gangguan lan omission; Sampeyan bisa ngatur macem-macem warna modis, jambon, ungu, putih, ireng, opaque, ndhelikake barang-barang sing larang regane ing njero, banget nglindhungi privasi sampeyan. Beda karo umume pengirim poli, kantong iki dilengkapi gagang supaya gampang digawa dening kurir lan pelanggan. Mailer Bag With Handle cocog kanggo macem-macem barang kayata sandhangan lan aksesoris, kain, kaos, sepatu, jins, buku, kosmetik lan barang-barang liyane sing ora bisa pecah, lsp.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Mailer bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Mailer manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Mailer. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.