Ngarep > Produk > Polybag Daur Ulang

Polybag Daur Ulang

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Tas Poli Daur Ulang saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Zeal X diadegaké ing 2014. Kita minangka perusahaan global, kanthi kantor pusat ing Hongkong, lan fasilitas ing China, Vietnam, Kamboja lan AS. Kita duwe spesialisasi ing bahan kemasan sing lestari lan nyedhiyakake solusi kemasan lengkap siji-mandeg. Tuku portofolio kemasan siji-mandeg, sampeyan ora perlu mriksa lan nggarap saben item karo supplier sing beda-beda ing saindenging jagad, iki bakal mbantu sampeyan ngirit biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang, luwih efisien, uga ngirit biaya transportasi. sawise consolidation kabeh packaging.

Produk utama kita kalebu, 1) polybags daur ulang, daur ulang shrink film; 2) kabeh jinis produk printing kertas daur ulang minangka kothak kertas, mailers kertas, etc.; 3) tas bio-degradable; 4) lan portofolio pilihan kemasan lestari liyane.

Kemasan kita dituntut banget ing kabeh lapisan industri, kalebu sepatu, sandhangan, kosmetik, elektronik, lsp.

Lan pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.

Kantong plastik isih akeh digunakake ing industri kemasan, lan kauntungan paling gedhe saka tas kemasan sing bisa didaur ulang yaiku bisa didaur ulang lan digunakake maneh tanpa nyebabake beban lingkungan.


View as  
 
Kantong Plastik Daur Ulang kanthi Logo

Kantong Plastik Daur Ulang kanthi Logo

Kantong Plastik Daur Ulang Zeal X Kanthi Logo digawe saka 100% bahan anyar sing bisa didaur ulang, transparan, ora ana ambune, luwih transparan, cocog kanggo kemasan produk internal lan tahan debu, nanging ora anti banyu, duwe bolongan udara. Strip self-adhesive nduweni kekuatan adesif sing kurang lan gampang dicopot tanpa ninggalake residu utawa ngrusak permukaan sing dilapisi. Asring digunakake kanggo tas sing kudu dibukak lan ditutup kaping pirang-pirang, kayata paket sing kudu dititi priksa utawa diconto sadurunge kiriman pungkasan. Thanks kanggo adesif dicopot, tas resealable bisa gampang lan aman dibukak lan ditutup maneh kaping pirang-pirang tanpa twisting lan tucking, lan pinggiran tas klyred kanggo tambah resistance luh. Kantong plastik iki transparan lan ora mengaruhi pemindaian barcode ing njero. Kantong kasebut duwe bebaya keselak lan ventilasi udara. Cocog kanggo kemasan hadiah, kemasan internal barang, kemasan T-shirt sandhangan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Kanthong Datar Plastik Plastik

Kantong Kanthong Datar Plastik Plastik

Zeal X kanthong warata poli plastik sing cetha digawe saka LDPE sing disertifikasi GRS sing cocog karo standar sing bisa didaur ulang, ora ana ambune, ora beracun, lan nduweni kekuatan lan tahan tusukan sing luwih apik dibandhingake karo spesifikasi sing padha. Kantong warata poli kita ora gampang sobek, kerut utawa retak, dipercaya lan kuwat, bisa nahan macem-macem produk, lan tahan bledug lan statis kanggo panggunaan jangka panjang. Tas poli bukaan warata transparan duwe jahitan sisih sing kuwat lan nambah kajelasan. Becik kanggo pilihan omah lan bisnis, spesifikasi ukuran bisa disesuaikan. Elinga yen iki tas mbukak, nanging bisa disegel panas, utawa tape, utawa diikat tightly karo tape. Padha becik kanggo blanja, eceran, pesta, persediaan acara vendor, bisnis, toko sandhangan, hadiah, hadiah matur nuwun, pengiriman, perhiasan, toko kelontong, butik, lan sapiturute, tanpa kuwatir yen reged.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transparan Soft Flat Kanthong Bag

Transparan Soft Flat Kanthong Bag

Zeal X Transparent Soft Flat Pocket Bag digawe saka bahan LDPE, 100% bisa didaur ulang, GRS certified, awet, ora ana ambune, anti banyu, Kelembapan-bukti, kateguhan apik, transparan dhuwur, thickening, beban kuwat kapasitas mbeta, lan ora gampang kanggo luh utawa break . Kantong poli cangkeme warata transparan kita kenthel lan jahitane sampurna. Dheweke kuwat banget lan disegel kanthi apik, lan ora bakal bocor sanajan diisi banyu, mula ora perlu kuwatir yen pisah nalika diisi. Bebaya luwih katon ing print ijo padhang. Kantong plastik datar transparan cocok banget kanggo nyimpen, nampilake, nglindhungi lan ngangkut produk, cocok banget kanggo kemasan internal barang lan barang cilik, lan bisa tahan debu lan anti banyu. Kantong plastik transparan, bukaan warata, bobot entheng, lancar, gampang dibukak, bisa disegel panas nganggo mesin penyegel utawa ditutup nganggo tape twist. Kanthong warata Ldpe tutuk warata cukup serbaguna kanggo panggunaan omah lan bisnis.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kemasan Transparan Pe Daur Ulang

Tas Kemasan Transparan Pe Daur Ulang

Zeal X Recyclable Pe Transparent Packaging Bag digawe saka LDPE sing bisa didaur ulang, transparan, ora ana warna, ora ana ambune, tahan luh; Kanggo produk kemasan, dirancang kanggo panggunaan jangka panjang; Padha entheng lan kuwat, lan kekandelan saka 1,1 mm ndadekake wong-wong mau tahan kanggo luh lan nyandhang, ngijini sampeyan kanggo aman nindakake sawetara saka sudhut item non-breakable. Kantong poli sing cetha, kanthi desain profil sing rata lan mbukak, bisa direkam utawa dipintal, lan liya-liyane, kanggo njamin keamanan; Miturut kabutuhan pribadi, sampeyan bisa nggunakake tape, zippers, etc. kanggo entuk goal iki, sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo ngatur cara sealing sing disenengi. Tas flat banget serbaguna lan apik kanggo kemasan, transportasi, utawa panyimpenan. Cocog kanggo ngatur lan misahake conto, perhiasan, kertu, perlengkapan kerajinan, kertas, perlengkapan kantor, perlengkapan sekolah, perangkat keras, koleksi, benang, peralatan jahitan, perlengkapan quilting, dolanan, sandhangan, barang dagangan, utawa kosmetik saka kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas LDPE Plastik Transparan

Tas LDPE Plastik Transparan

Tas LDPE Plastik Zeal X Transparan digawe saka kanthong datar plastik LDPE daur ulang sing berkualitas tinggi, ora beracun, hambar, anti banyu, ketangguhan sing kuat, segel sing kuat, bisa digunakake maneh. Tas poli yaiku tas poli transparan sing mbukak datar tanpa zipper ing mburi. Sampeyan bisa staple utawa tape tutup. Dadi nalika sampeyan kudu njupuk soko metu, iku bakal gampang kanggo mbukak. Bisa digunakake kanggo bisnis cilik, ngatur ukuran sing dibutuhake, tas plastik umume digunakake kanggo panyimpenan sawetara barang. Kayata aksesoris logam, aksesoris kantor, panyimpenan sekrup, apel, woh-wohan, notebook, pulpen, kosmetik cilik, sandhangan, panyimpenan selimut lan liya-liyane. Iki minangka tas panyimpenan sing apik kanggo omah, toko eceran, kantor utawa bisnis cilik. Iki minangka tas basket woh sing sampurna kanggo nyimpen selimut, boneka, dolanan, sandhangan, kosmetik, perlengkapan kantor, perlengkapan kerajinan lan liya-liyane. Lan nglindhungi saka Kelembapan lan bledug.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kantong Plastik Mailing sing bisa ditutup maneh

Kantong Plastik Mailing sing bisa ditutup maneh

Zeal X Resealable Plastic Mailing Bags digawe saka GRS certified 100% recyclable LDPE, transparan, ora ana ambune, lan tahan luh.Kantong polythene kita dikuwatake ing sisih pinggir supaya luwih tahan kanggo kekerasan lan nglindhungi barang sajrone transportasi lan mailing. Kantong kasebut dirancang kanthi transparan supaya produk kasebut katon tanpa mbukak kabeh. Tampilan lan rasa sing berkualitas bisa nambah regane produk. Ing ngarep tas kosong kanggo nuduhake yen produk apik, lan katrangan ringkes babagan daur ulang lan bebaya iki dicithak ing sisih mburi. Ndhuwur tas uga dirancang kanggo nyumerepi, supaya sampeyan bisa nyumerepi produk ing tampilan sampeyan. rak. Cukup copot adhesive sing katon lan tas plastik bakal nutup dhewe sajrone sawetara detik. Perekat sing bisa ditutup maneh ngidini akses gampang menyang isi tas lan sampurna kanggo kemasan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Polybag Daur Ulang bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Polybag Daur Ulang manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Polybag Daur Ulang. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.