Ngarep > Produk > Tas Kaca

Tas Kaca

Tas kaca Zeal X ditondoi kanthi tekstur sing padhet, seragam, kekuatan internal sing apik lan transmisi cahya. Iku bahan umum kanggo nggawe tas packaging, utamané cocok kanggo packaging sandhangan.

Kertas Glasin kanthi suhu dhuwur, kelembapan, lenga lan fungsi liyane, umume digunakake ing sandhangan, panganan, elektronik, hadiah omah lan kemasan industri liyane. Ing produk kemasan, bobot kertas Glassine sing umum digunakake yaiku 40g, 60g, 80g lan liya-liyane.

Zeal X uga FSC certified, kang tegese kita ora nggunakake spesies wit kaancam bakal punah, utawa ilegal ditegor bahan mentahan ing sumber, lan sing kita tanggung jawab lingkungan ing desain packaging, pembangunan lan produksi. Kertas dilapisi, kertas kraft, karton putih, kertas nulis. , Kertas Glassine, kertas lilin, cellophane lan bahan liyane bisa nyukupi kabutuhan macem-macem jinis tas sing apik, daur ulang, daur ulang.

Zeal X nduweni macem-macem peralatan lengkap, saliyane sawetara mesin blowing film sing umum digunakake, mesin cetak lenga Jerman Heidelberg 7-werna, mesin cetak Jepang Akiyama 4-werna, kabeh jinis mesin nggawe tas, mesin edging, mesin tombol , Zeal X uga nduweni mesin tas kertas khusus lan majeng ing industri, saka segi teknologi, spesifikasi, standar lan aspek praktis nduweni kaluwihan sing ora ana tandhingane. Kemasan Zeal X bisa entuk produksi tas kertas bebas plastik sing efisien lan berkualitas kanggo nyukupi kabutuhan akeh pelanggan ing spesifikasi sing beda-beda, utamane produksi tas kertas, sing minangka kauntungan teknis sing kuat ing industri.




View as  
 
Saku Flat Glassine Bag

Saku Flat Glassine Bag

Zeal X Flat Pocket Glassine Bag digawe saka pulp kayu 100%, krasa alus nalika disentuh lan tahan hawa lan banyu. Elinga yen tas glassine ora anti banyu, nanging tahan cuaca lan biodegradable lan bisa didaur ulang, sing bisa mbantu nyuda dampak lingkungan. Dheweke mbantu nyuda polusi plastik amarga luwih cepet rusak lan gampang didaur ulang. Kanthi milih tas glassine, sampeyan bisa nduduhake prasetya kanggo kelestarian lan narik kawigaten konsumen sing sadar lingkungan. Kantong kaca tembus, saéngga tas kaca ngidini para pelanggan ndeleng apa sing ana ing njero lan uga nyegah produksi lemak, saéngga produk kasebut tekan ing panggonan sing dituju. Fitur kasebut nggawe cocog kanggo macem-macem produk eceran nalika nambah pengalaman pelanggan sakabèhé. Sampeyan bisa nggunakake tas iki kanggo Busana, Kosmetik, Buku, Topi, Koleksi, Aksesoris, Dokumen & Alat Tulis.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailer Glassine sing ramah lingkungan

Mailer Glassine sing ramah lingkungan

Mailer Glassine sing ramah lingkungan Zeal X digawe saka kertas tembus sing disertifikasi FSC, 100% pulp lan loro-lorone kompos lan bisa didaur ulang ing pinggir dalan ing aliran daur ulang kertas. Kantong kaca minangka alternatif paling apik kanggo kemasan tanpa plastik yen sampeyan kudu nggoleki. Kantong glassine tembus, lan sifat tembus ndadekake produk sing dikemas ing njero gampang diidentifikasi lan ora tetep karo listrik statis kaya kantong plastik, bebas asam, bisa didaur ulang, biodegradable, kompos alami, bisa digunakake maneh, tahan luh, kuwat, lancar, tembus, bisa ditulis, stabil banget lan tahan luh. Strip adesif dipasang ing tutup, sing uga ngidini dibukak lan ditutup kaping pirang-pirang. Alternatif sampurna kanggo tas plastik siji-guna. Bisa digunakake kanggo sandhangan, sepatu, tas, kerajinan, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik lan kemasan njero barang liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kertas Kaca

Tas Kertas Kaca

Tas kertas Zeal X glassine digawe saka kertas glassine tembus sing disertifikasi fsc. Loro-lorone kompos lan curbside bisa didaur ulang ing aliran daur ulang kertas. Kertas glassine minangka kertas sing alus, nggilap, tembus sing tahan hawa, banyu lan pelumas. Luwih awet lan kuwat tinimbang kertas standar kanthi bobot sing padha: Amarga kertas glassine luwih padhet tinimbang kertas standar (meh kaping pindho minangka kandhel!) Mulane, nduweni kekuatan fraktur dhuwur lan kekuatan tensile. Kaya kabeh kertas, kertas glassine teka ing bobot sing beda, dadi sampeyan bakal nemokake kertas glassine kasedhiya ing macem-macem pilihan kualitas, Kapadhetan, lan kekuatan. Kantong plastik tipis lan transparan rentan kanggo listrik statis. Tas bakal tetep bebarengan, tetep ing produk, lan enggal ana ing endi wae. Padha ora bisa ngandika kanggo tas glassine. Iku alternatif paling apik kanggo tas plastik.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Biodegradable Glassine Paper Bag

Biodegradable Glassine Paper Bag

Zeal X Kantong kertas glassine biodegradable, kertas tembus sing mulus, strip adesif sing bisa ditutup maneh. Tas glassine iki isih dadi alternatif sing apik kanggo kertas, digawe saka 100% pulp, digunakake kanggo ngganti tas poliethelin sing cetha minangka inti. Umume merek nggunakake tas plastik sing cetha minangka kemasan batin kanthi standar. Nanging amarga luwih akeh merek nyoba ngilangi. kemasan plastik saka bisnise - akeh sing mikir maneh tas plastik lan mikir yen ana opsi liyane sing bisa dianyari, bisa didaur ulang, luwih bunder. Kertas kaca luwih padhet tinimbang kertas standar (meh kaping pindho luwih kandhel!). Wis pecah lan kekuatan tarik luwih dhuwur tinimbang kertas standar. Kaya kabeh kertas, kertas glassine teka ing bobot beda, lan sampeyan kudu milih macem-macem kualitas, Kapadhetan lan kekuatan glasssine kertas gumantung prodhuk.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Self Seal Glassine Bag

Self Seal Glassine Bag

Zeal X Self Seal Glassine Bag nawakake akeh keuntungan sing lestari dibandhingake karo kantong plastik, bisa didaur ulang, bisa didegradasi kanthi lengkap lan digawe saka kertas sing disertifikasi FSC. Lan ora ana mambu, kandhel, tekstur seragam, nduweni kekuatan internal sing apik lan transmisi cahya, katon luwih maju tinimbang tas plastik sing diwenehake marang pelanggan. Sifat unik saka kertas glassine nggawe bahan sing cocog kanggo kemasan internal amarga kertas kasebut tembus lan bisa ngenali produk kasebut uga mindai kode bar. Desain sealing self-adhesive, bisa disegel bola-bali, cocok kanggo sealing lan mbukak bola-bali. Tape sealing strip self-adhesive dioptimalake kanggo anti-statis lan ora bakal nempel ing tangan. Tas kertas Glassine kanthi suhu dhuwur, kelembapan, lenga lan fungsi liyane, umume digunakake ing sandhangan, panganan, elektronik, hadiah omah lan kemasan industri liyane. Ing produk kemasan, bobot kertas Glassine sing umum digunakake yaiku 40g, 60g, 80g lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Amplop Glassine Ramah Lingkungan

Amplop Glassine Ramah Lingkungan

The Zeal X Eco Friendly Glassine Envelopes kawangun ing siji Piece lan bisa massa-diprodhuksi dening machine.Glassine tas kertas punika tahan suhu dhuwur banget, malah ing lingkungan suhu dhuwur bisa digunakake biasane ora gampang kanggo nyawiji lan ora gampang tiba. mudhun bisa digunakake kanggo dangu. Produk utama kita kalebu, 1) polybags daur ulang, daur ulang shrink film; 2) kabeh jinis produk printing kertas daur ulang minangka kothak kertas, mailers kertas, etc.; 3) tas bio-degradable; 4) lan portofolio pilihan kemasan lestari liyane. Zeal X ora mung ngasilake kemasan, nanging uga peduli karo planet kita, lan tim kita wis riset babagan panggunaan kemasan sing bisa digunakake maneh, nyuda, daur ulang lan ngrusak.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Tas Kaca bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Tas Kaca manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Tas Kaca. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.