Ngarep > Produk > Mailer > Mailers Kertas Corrugated

Mailers Kertas Corrugated

Zeal X minangka pabrikan profesional sing fokus ing bahan kemasan sing lestari, nyedhiyakake solusi kemasan terpadu siji-mandeg. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001, ISO 14001, produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.

Pengirim kertas bergelombang minangka alternatif sing bisa didaur ulang ing pinggir curbside kanggo surat busa. Nggunakake media kertas suling siji-sisi, pesen kasebut nyedhiyakake proteksi sing nyukupi nalika mbantu nggayuh tujuan kelestarian sampeyan. Kabeh bahan sing digawe saka kertas kraft, kang rampung biodegradable, compostable lan recyclable. Liner internal umume nganggo desain W-shaped kanggo nyerep kejut lan dekompresi.


View as  
 
Kraft Corrugated Padded Mailer

Kraft Corrugated Padded Mailer

Zeal X Kraft Corrugated Padded Mailer digawe saka kertas, njero lan metu saka kertas, sertifikat daur ulang kertas FS, gampang didaur ulang, ngirit tenaga lan wektu. Padha nyedhiyakake tingkat perlindungan sing padha kanggo produk sampeyan kaya email gelembung standar, nanging luwih gampang didaur ulang lan luwih apik kanggo planet. Lapisan kertas, proteksi sing padha. Lapisan amplop zeal x ora poliethelin, nanging lapisan pelindung sing digawe saka kertas bergelombang, sing menehi kekuatan lan kaku amplop. Surf pad mail kuwat kaya amplop busa lan nglindhungi produk sampeyan uga. Strip lengket tegese produk bisa dikemas lan dilindhungi sajrone sawetara detik. 100% bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh. Gampang kanggo daur ulang: ora perlu misahake plastik saka kertas. Iku becik kanggo sawetara negara sing nglarang kemasan dobel bahan.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Printed Honeycomb Paper Mailers

Printed Honeycomb Paper Mailers

Zeal X Printed Honeycomb Paper Mailers kabeh digawe saka bahan kertas, bisa diprodhuksi massal, siklus produksi cendhak, kekuatan lan kaku banget, bobot entheng, nyimpen barang. Struktur internal kertas corrugated W-shaped menehi pangayoman impact luwih saka mail gelembung standar pangayoman luwih apik sak transportasi, dening werna-werna kekandelan lan bobot gram kertas inti, tas amplop liner corrugated bisa dipikolehi karo kekuatan lan kaku beda. Iki minangka tas amplop sing bisa didaur ulang 100% lan disertifikasi FSC kanggo nglindhungi barang-barang sing rapuh menyang tujuane, dadi pilihan sing paling apik kanggo nglindhungi barang nalika transit. Cocog kanggo kemasan motor lan suku cadang mobil, produk aluminium, produk rapuh, produk kaca, lampu, kosmetik, sepatu, sandhangan, alat elektronik lan produk elektronik dll.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Amplop Gelembung Corrugated

Tas Amplop Gelembung Corrugated

Tas amplop gelembung bergelombang Zeal X kabeh digawe saka bahan kertas, kurang konsumsi ing produksi massal, kekuatan dhuwur lan kaku, lan bobot entheng. Ing njero ana kertas bergelombang W-shaped karo bantalan unggul. Kanthi ngganti kekandelan lan bobot gram kertas inti, tas amplop liner corrugated bisa entuk kekuatan lan kaku sing beda. Amplop kasebut bebas saka kontaminasi sajrone produksi, lan bisa didaur ulang lan gampang dibuwang. Sisih amplop surat sing dikuwatake mesthekake yen ora nyuwek utawa retak sajrone kemasan utawa transit, lan kantong kasebut ora jelas, nglindhungi barang saka sinar srengenge langsung lan bledug. Kantong mailer gelembung bergelombang minangka alternatif sing ramah lingkungan kanggo kemasan buffer plastik tradisional, supaya barang sampeyan ora rusak sajrone transportasi.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mailer Kertas Kraft Bantal Honeycomb

Mailer Kertas Kraft Bantal Honeycomb

Zeal X Honeycomb Cushion Kraft Paper Mailer minangka tas penyangga sing ramah lingkungan sing digawe saka bahan kertas, 100% bisa didaur ulang lan disertifikasi dening FSC. Tas layang gelembung tradisional nggunakake liner gelembung plastik kanggo nglindhungi barang. Nanging amarga plastik angel biodegradasi lan kompos, mula ora ramah lingkungan, mula Zeal X's Honeycomb Cushion Kraft Paper Mailer lair. Kantong liner corrugated sing ramah lingkungan iki dumadi saka rong lapisan, njaba yaiku kertas kraft sing rata, struktur internal yaiku struktur corrugated W-shaped, nduweni fungsi bantalan lan isolasi kejut sing apik, lan bisa nyetel struktur W-shaped internal miturut kabutuhan. kanggo ngeterake barang apa kanggo entuk efek perlindungan bantalan sing luwih apik. Kanggo syarat lingkungan sing luwih dhuwur saiki, kemasan bahan daur ulang sing ramah lingkungan bakal dadi tren ing mangsa ngarep. Lan nyetak tas surat kertas bakal dadi definisi sing luwih dhuwur.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Corrugated Padded Mailer

Corrugated Padded Mailer

Lapisan njaba Zeal X Corrugated mailer empuk yaiku kertas kraft, lapisan bergelombang, lan lapisan njero nduweni desain permukaan bergelombang sing unik kanggo entuk tujuan nglindhungi barang nalika transportasi. Iki 100% digawe saka kertas, kabeh bahan biodegradable, tanpa plastik. Liner kasebut wujude kaya W, uga dikenal minangka kertas pad surfing, lapisan pelindung sing digawe saka kertas bergelombang sing menehi kekuwatan lan kekakuan amplop lan bisa nglindhungi produk sampeyan tanpa cilaka. Penampilan kertas coklat bisa nampilake gambar berkualitas tinggi lan nyedhiyakake permukaan sing apik kanggo nyetak lan nulis khusus. Strip poto-adhesive tegese produk bisa dikempalken ing sawetara detik, trep lan cepet. Cocog kanggo suku cadang, aksesoris hardware, kosmetik, sandhangan, hadiah, kerajinan lan liya-liyane.

FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Customized Mailers Kertas Corrugated bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Mailers Kertas Corrugated manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Mailers Kertas Corrugated. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.