Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Kothak sing bisa dilipat

Kothak sing bisa dilipat

Kothak sing bisa dilipat Zeal X yaiku kothak kemasan lengkap sing dibentuk kanthi nglempitake potongan karton sawise diproses lan dipotong. Karakteristik utamane yaiku pembentukan kothak ing karton sawise nglereni rampung, sing bisa dadi pesawat nalika ora digunakake, lan bakal dadi kothak nalika digunakake. Kothak lipat minangka kemasan karton sing paling dhuwur, umume digunakake kanggo kemasan komoditas dhuwur utawa kemasan hadiah, kekuatan kompresi apik, katon apik, lan bisa diangkut lan disimpen tanpa volume, ngirit biaya. Ana akeh owah-owahan struktural, lan bisa nindakake macem-macem pangolahan lan kemasan novel kayata tembok njero kothak, ekstensi tutup ayunan, lekukan kurva, bukaan jendhela, papan iklan POP, meja tampilan. , etc. Cocog kanggo sawetara saka sudhut printing, macem-macem cara printing bisa, lumahing sawijining bisa dicocogake kanggo printing letterpress, printing lithographic, printing gravure, etc., kang kondusif kanggo publisitas komoditas lan dodolan.
View as  
 
Printed Foldable Paper Box

Printed Foldable Paper Box

Kothak kertas sing bisa dicetak khusus Zeal X sing bisa diowahi dadi potongan nalika ora digunakake lan ora butuh ruang panyimpenan. Panggunaan papan kertas tembaga ultra-hard minangka bahan mentah, desain struktur stabil, lumahing perawatan film anti-gores. CAMPER, etc. Minangka perusahaan rumiyin-budidaya, kita tansah manteb ing ati kanggo klien kita karo SMART PACKING: Reuse, Reduce, Recycle, lan Compostable.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kertas Lipat Putih

Kothak Kertas Lipat Putih

Kothak kertas lipat putih Zeal X nggunakake jinis kothak potong siji saka mesin kothak nempel, banjur gluing kanthi manual. Bahan digawe saka karton. Kothak karton nduweni bobot entheng, katon apik lan kepraktisan sing kuat. Zeal X Minangka perusahaan sing nduweni sejarah, kita mesthi yakin manawa bisa nulungi para pelanggan nganggo kemasan sing ramah lingkungan SMART: bisa digunakake maneh, bisa didaur ulang, biodegradable, kompos.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kertas Laci Lipat

Kothak Kertas Laci Lipat

Zeal X Foldable Drawer Paper Box minangka kothak lempitan siji-potong, kothak hadiah kualitas dhuwur, regane uga mupangati. Panggunaan mode lempitan pamisah, tutup kothak lan awak kothak bisa dilipat, kothak sepatu jinis laci. Karton lempitan iki digawe saka karton, diikat kanthi manual, katon belang, printing telung warna, alus banget.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kertas Kraft

Kothak Kertas Kraft

Kothak Kertas Zeal X Kraft minangka kothak lempitan siji-potong, kothak hadiah berkualitas tinggi, regane uga mupangati. Karton ZX Corrugated iki digunakake minangka bahan mentah, digawe saka telung lapisan karton kertas, nduweni kapasitas beban sing luwih apik, lan kertas pit corrugated digunakake ing tengah, sing nduweni efek nyerep kejut lan bisa nglindhungi barang. Kita uga duwe macem-macem proses printing kanggo sampeyan milih saka, sampeyan bisa ngatur printing saka karton, sampeyan uga bisa print logo.We inovasi lan ngirim macem-macem produk eco-ramah sing nyukupi kabutuhan customer kita uga nyediakake biodegradable sehat lan solusi daur ulang.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Kertas Lipat

Kothak Kertas Lipat

Kothak Kertas Lipat Zeal X nduweni kualitas apik lan duwe kauntungan rega sing apik. Kothak kertas ZX Foldable iki nggunakake piring Karton, banjur dicithak warna, kapasitas bantalan sing kuwat, daya tahan dhuwur, selaras karo syarat lingkungan. Sampeyan bisa ngatur ukuran lan printing, kita duwe offset, tekstur, glazing, komposit, embossing / gumming, hot stamping lan opsi perawatan permukaan liyane kanggo sampeyan milih saka. kabutuhan nalika uga nyedhiyakake solusi biodegradable lan bisa didaur ulang sing luwih sehat.

Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kothak Lipat Kanthi Tutup

Kothak Lipat Kanthi Tutup

Kothak kemasan Zeal X kualitas apik lan duwe kauntungan rega sing apik. ZX Foldable Boxes with Lids iki nggunakake desain lempitan, transportasi ora njupuk volume, ngirit biaya transportasi. Materi kasebut digawe saka karton, jahitan diikat kanthi manual, lan permukaan ditutupi film matte, sing nduweni efek anti banyu tartamtu. Sampeyan uga bisa milih saka offset, texturing, glazing, compounding, embossing / gumming, hot stamping lan perawatan lumahing liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Customized Kothak sing bisa dilipat bisa grosir saka Zeal X. Minangka salah siji saka profesional China Kothak sing bisa dilipat manufaktur lan supplier, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan FSC. Kajaba iku, kita duwe pabrik dhewe, bisa menehi layanan desain gratis. Pelanggan wareg karo produk kita lan layanan banget. Yen sampeyan pengin tuku murah Kothak sing bisa dilipat. Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel gratis.