Biodegradable Zip Lock Bag
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 0 Biodegradable Zip Lock Bag - 0
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 1 Biodegradable Zip Lock Bag - 1
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 2 Biodegradable Zip Lock Bag - 2
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 3 Biodegradable Zip Lock Bag - 3
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 4 Biodegradable Zip Lock Bag - 4
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 5 Biodegradable Zip Lock Bag - 5
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 6 Biodegradable Zip Lock Bag - 6
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 7 Biodegradable Zip Lock Bag - 7
  • Biodegradable Zip Lock Bag - 8 Biodegradable Zip Lock Bag - 8

Biodegradable Zip Lock Bag

Zeal X Biodegradable Zip Lock Bag tas ritsleting plastik sing bisa ditutup maneh digawe saka bahan kompos kanthi ritsleting panggeser premium nggawe gampang nyegel kanthi cepet, nyepetake operasi pengepakan, pengiriman lan kiriman tanpa segel utawa tape tambahan, lan nglindhungi sandhangan lan barang saka bledug. , ambune, Kelembapan. Kantong plastik zipper frosted kita dikuwatake ing sisih kanthi daya tahan lan kateguhan sing apik, luwih tahan kanggo nyuwek, nyuwek kanggo nglindhungi barang sajrone panyimpenan, transportasi lan mailing. Film Frosted menehi wong sing elegan, perasaan profesional, minangka barang sing perlu kanggo ngrampungake omah, kemasan lelungan, transportasi bisnis, lan liya-liyane. Sampurna kanggo ngemas lan ngirim sandhangan, T-shirt, sweater, dolanan, sepatu, jeroan, legging, rompi, sandhangan. , karya seni, foto, cetakan, dokumen, kosmetik, kabel usb, brosur, lsp.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Biodegradable Zip Lock Bag

Zeal X Biodegradable Zip Lock Bag digawe saka bahan biodegradable lan zipper slider disegel maneh. Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang, lan bahan kemasan liyane sing ramah lingkungan. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lan sapiturute. Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi KEMASAN LINGKUNGAN SMART: Bisa Digunakake maneh, Bisa Didaur Ulang, Bisa Didegradasi, lan Bisa Kompos.


Zeal X Biodegradable Resealable Bags Parameter (Spesifikasi)

Item Produk Tas Bio-degradable
Ukuran Custom, macem-macem ukuran kasedhiya
kekandelan 20 mikron-160 mikron / Custom
Bahan LDPE / HDPE / PP / OPP / CPE /, lsp.…
Komposisi:
PLA + PBAT + pati jagung;
PBAT + Pati + Kalsium Karbonat.

Jumlah 10000- 500.000,00
warna Custom, miturut syarat klien
Printing Ndhukung kustomisasi, nganti 10 warna
Tipe Sealing Lem ngrusak / Lem sing bisa digunakake maneh / Lem sing ramah lingkungan dll.
Kemasan Kanthi tas anyaman utawa tas warata ing Karton, ing palet kanthi bungkus / Miturut syarat pelanggan
Pangiriman 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Fitur & Kaluwihan * Waterproof, resistance kejut, entheng, biodegradable, poto-adhesive
* disposable, recyclable, awet, protèktif, awet, keamanan
* 100% bahan anyar, kekuatan tarik sing apik
* Produsen, bakul profesional
* Kustomisasi: ukuran, gaya, warna, logo, lsp.
* Wektu pangiriman stabil
* Bahan lingkungan
* Bisa dicithak
* Rega sing kompetitif kanthi kualitas unggul
* Adhesiveness kuwat, lim ngrusak
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Sampel gratis
* Kontrol kualitas stabil lan sistem kualitas apik
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Zeal X Resealable Bags Fitur lan Aplikasi

Fitur: Waterproof Thank You Paper Mailers dikuwatake ing sisih, kanthi daya tahan lan kateguhan sing apik, luwih tahan kanggo nyuwek, nyuwek, kanggo nglindhungi barang sajrone panyimpenan, transportasi lan kiriman.

Aplikasi: Tas Kunci Zip Ramah Lingkungan bisa digunakake kanggo ngemas, nyimpen lan ngirim sandhangan, kaos, sweater, dolanan, sepatu, jeroan, legging, rompi, sandhangan, karya seni, foto, cetakan, dokumen, kosmetik, kabel usb, brosur , lsp.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Jinis Poly Bag Custom


Custom Printing

Cetak HD

Sampeyan bisa milih kanggo nyithak slogan utawa logo, sampeyan bisa milih printing multi-werna, utawa sampeyan bisa ngatur miturut kabutuhan. Copperplate printing lan offset printing carane milih?

Offset printing ditondoi dening proses prasaja, volume printing gedhe, siklus cendhak, biaya kurang, nanging presisi ora dhuwur minangka printing piring tembaga.

Printing piring tembaga ditondoi kanthi grafis printing sing apik, ora bocor, ora ana macem-macem printing, ora ana pinggiran mentah, lan liya-liyane, nanging biaya cetak luwih dhuwur. Yen printing luwih nggoleki utawa syarat printing luwih, pilihan saka printing piring tembaga bakal luwih cocok.

Yen sampeyan isih ora yakin carane milih, hubungi kita lan kita bakal menehi saran profesional.


Ketebalan Custom


Kasus Produk


Proses Produksi


Hot Tags: Tas Kunci Zip Biodegradable, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Sampeyan Bisa uga Kaya