Kothak Penutupan Magnetik Putih
  • Kothak Penutupan Magnetik Putih - 0 Kothak Penutupan Magnetik Putih - 0
  • Kothak Penutupan Magnetik Putih - 1 Kothak Penutupan Magnetik Putih - 1
  • Kothak Penutupan Magnetik Putih - 2 Kothak Penutupan Magnetik Putih - 2
  • Kothak Penutupan Magnetik Putih - 3 Kothak Penutupan Magnetik Putih - 3
  • Kothak Penutupan Magnetik Putih - 4 Kothak Penutupan Magnetik Putih - 4
  • Kothak Penutupan Magnetik Putih - 5 Kothak Penutupan Magnetik Putih - 5

Kothak Penutupan Magnetik Putih

Zeal X White Magnetic Closure Box digawe saka karton berkualitas tinggi, gampang dilipat, bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh, lan nduweni kapasitas gedhe kanggo nahan apa wae sing dikarepake. Karton menehi proteksi anti-gulung sing luwih apik kanggo kothak hadiah lan bisa nglindhungi barang-barang ing njero kothak. Desain cedhak pita, pita gampang kanggo dasi busur, tambahan busur ndadekake kothak luwih apik; Lan ana desain gagang, supaya luwih trep kanggo nindakake. Kothak iki cocog kanggo jam tangan, perhiasan, permen, aksesoris sandhangan cilik, kertu hadiah, lilin cilik, kothak kemasan parfum. Sampurna kanggo pengiring pengantin, liburan lan hadiah bisnis bungkus saben dina, Hari Ibu, hadiah Thanksgiving, hadiah Natal, hadiah pesta ulang tahun, hadiah pernikahan, lsp.
Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kothak Penutupan Magnetik Putih

Zeal X White Magnetic Closure Box digawe saka kardus kualitas dhuwur sing bisa didaur ulang, nduweni spasi gedhe, pita ditutup, pita bisa diikat ing busur, lan bisa dibukak lan ditutup bola-bali. Kita minangka perusahaan global sing kantor pusat ing Hong Kong kanthi kantor ing China, Vietnam, Kamboja lan Amerika Serikat. Kita fokus ing bahan kemasan sing lestari kanggo nyedhiyakake solusi kemasan terpadu siji-mandeg. Kanthi pengalaman ekspor 10 taun, Zeal X nggawe produk lan dadi mitra kanggo sawetara merek jeneng sing paling misuwur ing donya, kalebu Callaway, Travis Mathew, Camper, Tesco, New Yorker lan liya-liyane. Produk utama kita kalebu: 1) tas plastik daur ulang, daur ulang shrink film; 2) Kabeh jinis produk printing kertas daur ulang, kayata karton, karton, lan liya-liyane; 3) tas biodegradable; 4) lan portofolio kemasan lestari liyane.


Parameter Kotak Hadiah Kemasan Kertas Zeal X (Spesifikasi)

Item Produk Kothak Sepatu kanthi Tutup
ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom
Printing CMYK, PMS, Tanpa Printing
Stok Kertas 10pt nganti 28pt (60lb nganti 400lb) Kraft Ramah Lingkungan, E-flute Corrugated, Bux Board, Cardstock
Jumlah 500- 500.000
Lapisan Gloss, Matte, Spot UV, Soft Touch
Proses Default Die Cutting, Gluing, Skor, Perforasi
Pilihan Jendela Custom Cut Out, Foiling Emas / Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC
buktine Tampilan Datar, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk)
Nguripake Wektu 7-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe


Zeal X Luxury Magnetic Gift Paper Box Fitur lan Aplikasi

Fitur: Kothak Hadiah Kemasan digawe saka papan hard kualitas dhuwur, padhet, dipercaya, awet, bisa digunakake maneh, desain tutup pita, pita gampang diikat busur, bisa dibukak lan ditutup bola-bali, tanpa masalah.

Aplikasi: Kothak Hadiah Kertas bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Tipe Kothak Kustom


Ukuran Box Custom

Kita ngasilake mailer khusus kanthi ukuran sing dibutuhake ing kisaran ing ngisor iki:

● Dawane: 3" – 25".

● Jembar: 2" – 25".

● Ambane: 1" – 15".

Ukuran sing dituduhake cocog karo dimensi interior. Gumantung ing aplikasi kothak kang, sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara reresik kanggo saben sisih kanggo mesthekake produk pas sampurna.


Bahan Dasar Kustom

Pilihan Material

Kanggo miwiti ngatur kothak corrugated sing dicithak, pilih saka pilihan ing ngisor iki:

Karton Bergelombang Putih Standar

1. Populer, pilihan ekonomi

2. Digawe saka bahan sing kuat lan lestari

3. Rampung uncoated

4. Apik kualitas print karo HD Print

Karton Putih Bergelombang Premium

1. Lumahing Gamelan karo aran mewah

2. Clay-dilapisi kanggo Rampung whiter padhang

3. Paling apik kanggo merek mewah, kothak hadiah lan kit promosi

4. Upgrade HD Print kasedhiya istimewa karo Satin Rampung

5. Pilih "Premium Kanthi Ink Glossy" kanggo Rampung UV nggilap dhuwur ing wilayah dicithak

Kraft (Brown) Karton Corrugated

1. Karton kraft coklat pedesaan kanthi tampilan alami sing mentah

2. Becik kanggo merek promosi produk & bahan alami

3. Greener single-pass HD Print proses tegese kurang sampah


Custom Print

Cetak HD

Cetakan kualitas lithographic kanthi syarat cetak praktis

1. Titik tinta sing luwih cilik nggawa detail ing desain sampeyan

2. Ora ana ambune, tinta basis banyu sejatine tundhuk karo peraturan keamanan pangan global sing paling ketat

3. Lapisan banyu menehi permukaan sing konsisten lan rasa premium


Hot Tags: Kothak Penutupan Magnetik Putih, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.