Tas Kaos Plastik Biodegradable
  • Tas Kaos Plastik Biodegradable - 0 Tas Kaos Plastik Biodegradable - 0
  • Tas Kaos Plastik Biodegradable - 1 Tas Kaos Plastik Biodegradable - 1
  • Tas Kaos Plastik Biodegradable - 2 Tas Kaos Plastik Biodegradable - 2
  • Tas Kaos Plastik Biodegradable - 3 Tas Kaos Plastik Biodegradable - 3
  • Tas Kaos Plastik Biodegradable - 4 Tas Kaos Plastik Biodegradable - 4
  • Tas Kaos Plastik Biodegradable - 5 Tas Kaos Plastik Biodegradable - 5

Tas Kaos Plastik Biodegradable

Tas Kaos Plastik Zeal X Biodegradable nggunakake agen biodegradable pati jagung sing ramah lingkungan. Pati jagung ora beracun lan ora mbebayani kanggo manungsa, anti banyu lan tahan lenga, lan bisa digunakake langsung ing kulkas panganan. Tas blanja T-shirt biodegradable pati jagung sing ramah lingkungan bisa kanthi efektif mbusak "gangguan putih" sing ora bisa diurai produk plastik, kanggo nyukupi syarat ekonomi bunder lan pertanian ekologis. Umumé, tas plastik biodegradable bisa decomposed ing 1 taun. Lan umume, tas blanja sing digawe saka pati bakal duwe kapasitas dekomposisi sing luwih kuat tinimbang bahan liyane.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tas Kaos Plastik Biodegradable

Zeal X Biodegradable Plastic T Shirt Bags minangka tas blanja sing digawe karo agen biodegradable pati jagung. Zeal X dadi panyedhiya kemasan kanthi fokus ing solusi pelanggan sing paling apik ing kelas. Lan ndhukung portofolio kemasan siji-mandeg, Tuku portofolio kemasan siji-mandeg, sampeyan ora perlu mriksa lan nggarap saben item karo supplier sing beda-beda ing saindenging jagad, iki bakal mbantu sampeyan ngirit biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang, luwih efisien, uga kanggo nyimpen biaya transportasi sawise consolidation kabeh packaging.


Zeal X 100% Biodegradable T Shirt Kantong Plastik Parameter (Spesifikasi)

Item Produk Tas Bio-degradable
Ukuran Custom, macem-macem ukuran kasedhiya
kekandelan 20 mikron-160 mikron / Custom
Bahan LDPE / HDPE / PP / OPP / CPE /, lsp.…
Komposisi:
PLA + PBAT + pati jagung;
PBAT + Pati + Kalsium Karbonat.

Jumlah 10000- 500,000,00
warna Custom, miturut syarat klien
Printing Ndhukung kustomisasi, nganti 10 warna
Tipe Sealing Lem ngrusak / Lem sing bisa digunakake maneh / Lem sing ramah lingkungan dll.
Kemasan Kanthi tas anyaman utawa tas warata ing Karton, ing palet kanthi bungkus / Miturut syarat pelanggan
Pangiriman 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Fitur & Kaluwihan * Waterproof, resistance kejut, entheng, biodegradable, poto-adhesive
* disposable, recyclable, awet, protèktif, awet, keamanan
* 100% bahan anyar, kekuatan tarik sing apik
* Produsen, bakul profesional
* Kustomisasi: ukuran, gaya, warna, logo, lsp.
* Wektu pangiriman stabil
* Bahan lingkungan
* Bisa dicithak
* Rega sing kompetitif kanthi kualitas unggul
* Adhesiveness kuwat, lim ngrusak
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Sampel gratis
* Kontrol kualitas stabil lan sistem kualitas apik
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Zeal X T-shirt Kantong Plastik Fitur Lan Aplikasi

Fitur: Kantong Plastik Kanggo Blanja nggunakake pati jagung biodegradable sing ramah lingkungan, sing ora beracun lan ora mbebayani kanggo manungsa. Iku uga anti banyu lan tahan lenga.

Aplikasi: Tas Kaos Plastik Biodegradable bisa digunakake ing supermarket, toko woh, blanja panganan, lsp.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Jinis Poly Bag Custom


Custom Printing

Cetak HD

Sampeyan bisa milih kanggo nyithak slogan utawa logo, sampeyan bisa milih printing multi-werna, utawa sampeyan bisa ngatur miturut kabutuhan. Copperplate printing lan offset printing carane milih?

Offset printing ditondoi dening proses prasaja, volume printing gedhe, siklus cendhak, biaya kurang, nanging presisi ora dhuwur minangka printing piring tembaga.

Printing piring tembaga ditondoi kanthi grafis printing sing apik, ora bocor, ora ana macem-macem printing, ora ana pinggiran mentah, lan liya-liyane, nanging biaya cetak luwih dhuwur. Yen printing luwih nggoleki utawa syarat printing luwih, pilihan saka printing piring tembaga bakal luwih cocok.

Yen sampeyan isih ora yakin carane milih, hubungi kita lan kita bakal menehi saran profesional.


Ketebalan Custom


Kasus Produk


Proses Produksi


Hot Tags: Tas Kaos Plastik Biodegradable, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.