100% Poly Mailer Bag Daur Ulang
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 0 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 0
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 1 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 1
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 2 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 2
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 3 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 3
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 4 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 4
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 5 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 5
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 6 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 6
  • 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 7 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang - 7

100% Poly Mailer Bag Daur Ulang

Zeal X 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang digawe saka 100% bahan polietilen berkualitas tinggi sing bisa didaur ulang, sing kuat lan ora nyebabake masalah lingkungan. Kantong pengiriman tahan luh, dilindhungi kanthi apik saka prodhuk sing sobek sajrone transportasi, lan duwe reputasi kanggo kekuatan lan daya tahan sing luar biasa. Iku uga anti banyu kanggo nglindhungi produk saka Kelembapan sak transit utawa panyimpenan. Tas sing disegel karo lim ngrusak sing ngalangi paket saka tampered karo, saéngga paket kanggo tetep aman lan utuh kabeh cara kanggo lawang tujuan pungkasan. Nanging poli mailer mung cocok kanggo produk sing ora rapuh, amplop polietilen sing ora dilapisi cocok kanggo sandhangan, selimut, selendang.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

100% Poly Mailer Bag Daur Ulang

Zeal X 100% Poly Mailer Bag Daur Ulang digawe saka 100% bahan PE sing bisa didaur ulang, anti banyu lan tahan luh. Zeal X Madeg ing 2014, kanthi makarya kanthi rapet karo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, Zeal X Packaging Group wis nggawe portofolio sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global. Minangka perusahaan rumiyin-budidaya, kita tansah manteb ing ati kanggo bantuan kita klien karo SMART ECO-FRIENDLY PACKAGING: Reusable, Recyclable, Biodegradable, lan Compostable.Produk utama kita kalebu tas poli daur ulang pasca konsumsi, 100% tas bio-degradable, hadiah kothak , kothak kertas daur ulang lan portofolio bahan kemasan ramah lingkungan liyane.


Parameter Tas Kurir Logo Zeal X Print (Spesifikasi)

Item Produk Mailer
Ukuran Custom, macem-macem ukuran kasedhiya
kekandelan 20 mikron-160 mikron / Custom
Bahan LDPE / HDPE / PP / OPP / CPE /, lsp.…
Komposisi:
PLA + PBAT + pati jagung;
PBAT + Pati + Kalsium Karbonat.
Jumlah 10000- 500,000,00
warna Custom, miturut syarat klien
Printing Ndhukung kustomisasi, nganti 10 warna
Tipe Sealing Lem ngrusak / Lem sing bisa digunakake maneh / Lem sing ramah lingkungan dll.
Kemasan Kanthi tas anyaman utawa tas warata ing Karton, ing palet kanthi bungkus / Miturut syarat pelanggan
Pangiriman 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Fitur & Kaluwihan * Waterproof, resistance kejut, entheng, biodegradable, poto-adhesive
* disposable, recyclable, awet, protèktif, awet, keamanan
* 100% bahan anyar, kekuatan tarik sing apik
* Produsen, bakul profesional
* Kustomisasi: ukuran, gaya, warna, logo, lsp.
* Wektu pangiriman stabil
* Bahan lingkungan
* Bisa dicithak
* Rega sing kompetitif kanthi kualitas unggul
* Adhesiveness kuwat, lim ngrusak
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Sampel gratis
* Kontrol kualitas stabil lan sistem kualitas apik
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Zeal X Custom Printed Courier Bag Fitur lan Aplikasi

Fitur: Packaging Printed Polymailer kinerja anti banyu apik, ora wedi maneh dina udan; Panggunaan adesif super, ngrusak sealing karet, nglindhungi privasi, privasi apik.

Aplikasi: Poli Mailer sing ramah lingkungan bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Jinis Poly Bag Custom


Proses Tas Custom


Ketebalan Custom


Hot Tags: 100% Tas Mailer Poli Daur Ulang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.