Kothak Pengiriman Pesawat
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 0 Kothak Pengiriman Pesawat - 0
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 1 Kothak Pengiriman Pesawat - 1
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 2 Kothak Pengiriman Pesawat - 2
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 3 Kothak Pengiriman Pesawat - 3
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 4 Kothak Pengiriman Pesawat - 4
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 5 Kothak Pengiriman Pesawat - 5
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 6 Kothak Pengiriman Pesawat - 6
  • Kothak Pengiriman Pesawat - 7 Kothak Pengiriman Pesawat - 7

Kothak Pengiriman Pesawat

Zeal X Airplane Shipping Box cara nglereni tliti dhuwur kanggo mesthekake nglereni Gamelan; Potongan sing rapi lan alur sing tepat nggawe kothak surat dadi apik lan kuat, gampang dilipat kanthi cepet, dipasang kanthi cepet, lan ora mbutuhake lem, staples, utawa tape. Karton corrugated berkualitas tinggi kanthi alur ndadekake kothak pos persegi panjang luwih dipercaya lan kuwat, lan Sudut 90 ° standar nglindhungi barang-barang ing kothak sajrone pangiriman, kanthi sampurna njamin kekerasan lan stabilitas sakabèhé kothak Kurir, ngoptimalake panggunaan internal. papan kasedhiya, èfèktif ngurangi bobot saka kothak Kurir mail cilik, lan dhasar ngurangi biaya transportasi. Cocog kanggo ngangkut barang-barang cilik sing rapuh, nglindhungi barang sampeyan, ngemas lan nyimpen barang-barang sing rapuh cilik lan entheng kayata buku, CDS, T-shirt, topi, cangkir, lan liya-liyane, bisa disesuaikan karo spesifikasi sing dibutuhake.
Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Daur-ulang Kothak Kertas Mailer

Zeal X Airplane Shipping Box dipotong rata lan lancar, bisa dirakit kanthi cepet, kuwat lan dipercaya, stabilitas sing kuat, cocok kanggo transportasi barang sing rapuh. Zeal X didegake ing 2014 lan sawise pirang-pirang taun kerja sama karo para pelanggan, wis nggawe portofolio sing sugih lan khusus ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global. Zeal X duwe pabrik percetakan kertas, basis produksi polybag ing China, Vietnam, uga kantor ing AS, saengga Zeal X bisa nggawe lingkungan blanja siji-mandeg kanggo kabeh pelanggan. Produk utama kita kalebu: 1) tas plastik daur ulang, daur ulang shrink film; 2) Kabeh jinis produk printing kertas daur ulang, kayata karton, karton, lan liya-liyane; 3) tas biodegradable; 4) lan portofolio kemasan lestari liyane.


Parameter Kotak Pesawat Kosmetik Zeal X (Spesifikasi)

Item Produk Kothak Sepatu kanthi Tutup
ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom
Printing CMYK, PMS, Tanpa Printing
Stok Kertas 10pt nganti 28pt (60lb nganti 400lb) Kraft Ramah Lingkungan, E-flute Corrugated, Bux Board, Cardstock
Jumlah 500- 500.000
Lapisan Gloss, Matte, Spot UV, Soft Touch
Proses Default Die Cutting, Gluing, Skor, Perforasi
Pilihan Jendela Custom Cut Out, Foiling Emas / Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC
buktine Tampilan Datar, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk)
Nguripake Wektu 7-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe


Zeal X Kraft Paper Box Fitur lan Aplikasi

Fitur: Kothak Mailer dipotong lancar, bisa dipasang kanthi cepet, kekerasan lan stabilitas sakabehe, maksimalake panggunaan ruang internal sing kasedhiya, kanthi efektif nyuda bobot kothak Kurir, nyuda biaya transportasi.

Aplikasi: Kothak Pengiriman Corrugated bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Tipe Kothak Kustom


Ukuran Box Custom

Kita ngasilake mailer khusus kanthi ukuran sing dibutuhake ing kisaran ing ngisor iki:

● Dawane: 3" – 25".

● Jembar: 2" – 25".

● Ambane: 1" – 15".

Ukuran sing dituduhake cocog karo dimensi interior. Gumantung ing aplikasi kothak kang, sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara reresik kanggo saben sisih kanggo mesthekake produk pas sampurna.


Bahan Dasar Kustom

Pilihan Material

Kanggo miwiti ngatur kothak corrugated sing dicithak, pilih saka pilihan ing ngisor iki:

Karton Bergelombang Putih Standar

1. Populer, pilihan ekonomi

2. Digawe saka bahan sing kuat lan lestari

3. Rampung uncoated

4. Apik kualitas print karo HD Print

Karton Putih Bergelombang Premium

1. Lumahing Gamelan karo aran mewah

2. Clay-dilapisi kanggo Rampung whiter padhang

3. Paling apik kanggo merek mewah, kothak hadiah lan kit promosi

4. Upgrade HD Print kasedhiya istimewa karo Satin Rampung

5. Pilih "Premium Kanthi Ink Glossy" kanggo Rampung UV nggilap dhuwur ing wilayah dicithak

Kraft (Brown) Karton Corrugated

1. Karton kraft coklat pedesaan kanthi tampilan alami sing mentah

2. Becik kanggo merek promosi produk & bahan alami

3. Greener single-pass HD Print proses tegese kurang sampah


Custom Print

Cetak HD

Cetakan kualitas lithographic kanthi syarat cetak praktis

1. Titik tinta sing luwih cilik nggawa detail ing desain sampeyan

2. Ora ana ambune, tinta basis banyu sejatine tundhuk karo peraturan keamanan pangan global sing paling ketat

3. Lapisan banyu menehi permukaan sing konsisten lan rasa premium


Hot Tags: Kothak Pengiriman Pesawat, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.