Tas Mailer Gelembung Warna-warni
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 0 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 0
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 1 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 1
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 2 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 2
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 3 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 3
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 4 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 4
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 5 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 5
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 6 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 6
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 7 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 7
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 8 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 8
  • Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 9 Tas Mailer Gelembung Warna-warni - 9

Tas Mailer Gelembung Warna-warni

Tas mailer gelembung warna-warni Zeal X, digawe saka bahan berkualitas tinggi, proses film co-extruded, dilapisi gelembung lengkap, kanthi efek nyerep kejut. Saben tas mail gelembung ngemot Strip adhesive self-sealing kuat sing mung ngudani lan lempitan kanggo segel saben paket aman lan aman. Tas amplop iki dirancang kanthi pinggiran sing tahan bledosan lan ora gampang sobek, supaya sampeyan bisa yakin manawa pangirim sing empuk bakal mesthekake yen paket sampeyan tekan tujuan kanthi aman. Mailer busa poliethelin sing empuk minangka alternatif sing terjangkau kanggo kemasan standar, lan bakal mbantu njaga barang-barang pelanggan kanthi aman nalika nyuda biaya pengiriman. Iku uga anti banyu, supaya paket sampeyan bisa teka kanthi aman sanajan dina udan.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tas Mailer Gelembung Warna-warni

Tas mailer gelembung warna-warni Zeal X ora mung anti banyu, nanging uga duwe efek panyerepan kejut sing apik banget. Luwih saka 10+ taun pengalaman lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang lan negara liya ing saindenging jagad. Kita bangga dadi mitra jangka panjang saka sawetara merek sing paling dikenal, kalebu CALLAWAY, DISNEY, CAMPER, lan sapiturute. Daur-ulang, lan Kompos. Kita duwe spesialisasi ing bahan kemasan sing lestari lan nyedhiyakake solusi kemasan lengkap siji-mandeg.


Zeal X Poly Bubble Mailer Parameter (Spesifikasi)

Item Produk Mailer
Ukuran Custom, macem-macem ukuran kasedhiya
kekandelan adat
Bahan LDPE/Co-extruded Film Plastik, lumahing katon nggilap, kroso alus
HDPE/Co-extruded Film Plastik, lumahing katon matte, aran hard
Jumlah 10000- 500,000,00
warna Custom, miturut syarat klien
Printing Ndhukung kustomisasi, Gravure printing, Screen printing, bisa dicithak saka 0-9 werna, CMYK utawa PMS werna
Tipe Sealing Lem sing ngrusak
Kemasan Kanthi tas anyaman utawa tas warata ing Karton, ing palet kanthi bungkus / Miturut syarat pelanggan
Pangiriman 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Fitur & Kaluwihan * Waterproof, resistance kejut, entheng, biodegradable, poto-adhesive
* disposable, recyclable, awet, protèktif, awet, keamanan
* 100% bahan anyar, kekuatan tarik sing apik
* Produsen, bakul profesional
* Kustomisasi: ukuran, gaya, warna, logo, lsp.
* Wektu pangiriman stabil
* Bahan lingkungan
* Bisa dicithak
* Rega sing kompetitif kanthi kualitas unggul
* Adhesiveness kuwat, lim ngrusak
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Sampel gratis
* Kontrol kualitas stabil lan sistem kualitas apik
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.
Sampel Sampel Gratis Ditawakake


Zeal X Custom Printed Padded Mailing Bag Fitur lan Aplikasi

Fitur: Empuk Gelembung Envelope kinerja anti banyu apik, ora wedi maneh dina udan; Panggunaan adesif super, ngrusak sealing karet, nglindhungi privasi, privasi apik.

Aplikasi: Poly Bubble Mailer bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Custom Gelembung Mailer Proses


Ketebalan Custom


Detail Produk


Hot Tags: Tas Bubble Mailer Warna-warni, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.