Corrugated Padded Mailer
  • Corrugated Padded Mailer - 0 Corrugated Padded Mailer - 0
  • Corrugated Padded Mailer - 1 Corrugated Padded Mailer - 1
  • Corrugated Padded Mailer - 2 Corrugated Padded Mailer - 2
  • Corrugated Padded Mailer - 3 Corrugated Padded Mailer - 3
  • Corrugated Padded Mailer - 4 Corrugated Padded Mailer - 4
  • Corrugated Padded Mailer - 5 Corrugated Padded Mailer - 5
  • Corrugated Padded Mailer - 6 Corrugated Padded Mailer - 6

Corrugated Padded Mailer

Lapisan njaba Zeal X Corrugated mailer empuk yaiku kertas kraft, lapisan bergelombang, lan lapisan njero nduweni desain permukaan bergelombang sing unik kanggo entuk tujuan nglindhungi barang nalika transportasi. Iki 100% digawe saka kertas, kabeh bahan biodegradable, tanpa plastik. Liner kasebut wujude kaya W, uga dikenal minangka kertas pad surfing, lapisan pelindung sing digawe saka kertas bergelombang sing menehi kekuwatan lan kekakuan amplop lan bisa nglindhungi produk sampeyan tanpa cilaka. Penampilan kertas coklat bisa nampilake gambar berkualitas tinggi lan nyedhiyakake permukaan sing apik kanggo nyetak lan nulis khusus. Strip poto-adhesive tegese produk bisa dikempalken ing sawetara detik, trep lan cepet. Cocog kanggo suku cadang, aksesoris hardware, kosmetik, sandhangan, hadiah, kerajinan lan liya-liyane.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Corrugated empuk mailer

Desain permukaan bergelombang sing unik saka lapisan jero saka mailer berlapis Zeal X Corrugated ndadekake amplop kasebut kuwat lan kaku kanggo nggayuh tujuan nglindhungi barang sajrone transportasi. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001/ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp. Kanthi pengalaman luwih saka 8+ taun lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Amerika Serikat. Kerajaan, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang, lan negara liya ing saindenging jagad. We spesialisasi ing bahan kemasan sustainable lan nyediakake klien kita siji-mandeg solusi kemasan lengkap.Tuku portofolio siji-mandeg saka packaging, sampeyan ora perlu kanggo mriksa lan nggarap saben item karo supplier beda ing saindhenging donya, iki bakal mbantu kanggo nyimpen persil. saka biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang, luwih efisien, uga kanggo ngirit biaya transportasi sawise consolidation kabeh packaging.


Zeal X Biodegradable Padded Mailer Parameter (Spesifikasi)

Item Produk Pengirim Kertas
Bahan Kertas kraft + honeycomb / corrugated + kertas
warna Coklat alami / putih / ireng / werna liyane miturut panyuwunan
Ukuran Customized Adhedhasar Panjaluk Panjenengan
kekandelan Kraft: 70 - 110 gsm; Honeycomb: 80 gsm utawa Custom
Jumlah 500- 500.000
Metode Printing Flexo karo tinta basis banyu
Bentuk flap 1 kupas & segel / 1 kupas & segel 1 sobek strip / 2 kupas & segel 1 sobek strip
Fitur Awet, Ramah Lingkungan, Tugas Berat, Bisa Daur Ulang
Format desain Psd, pdf, AI etc.
Wektu produksi 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.
Sampel Kabeh bahan minangka bahan kertas, sing bisa langsung dikompos lan rusak sawise dibuwang, tanpa gawe piala kanggo lingkungan.

1) Kita bisa nyedhiyakake conto gratis ing saham kanggo sampeyan mriksa kualitas, padha karo werna, bahan, jinis, ukuran sing sampeyan butuhake, mung kanggo mriksa kualitas sampel kanggo referensi.
2). Sampeyan bisa ngirim conto kanggo kita mriksa yen perlu.


Zeal X Custom Printed Corrugated Mailer Fitur Lan Aplikasi

Fitur: kemasan corrugated shipping mailer kinerja anti banyu apik, ora wedi maneh dina udan; Panggunaan adesif super, ngrusak sealing karet, nglindhungi privasi, privasi apik.

Aplikasi: Mailer berlapis bergelombang bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Rincian


Grafik Perbandingan

Surat sing dilindhungi minangka produk sing cocog sing kudu dilapisi entheng lan cukup awet kanggo nahan kaku transportasi multi-tutul.

Nyedhiyakake kaku sing luwih dhuwur lan luwih cocok kanggo mlengkung item sensitif / flat.

Kacepetan nutup kulit lan segel sing trep lan aman lan kemasan sing gampang.

Kertas kraft alam nyedhiyakake permukaan sing apik kanggo nyetak khusus, ditambah tinta non-beracun/banyu sing mbantu nglengkapi nilai merek sing ramah lingkungan.


Struktur Batin


Jenis flap


Hot Tags: Mailer Padded Corrugated, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.