Amplop Glassine Ramah Lingkungan
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 0 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 0
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 1 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 1
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 2 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 2
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 3 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 3
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 4 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 4
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 5 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 5
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 6 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 6
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 7 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 7
  • Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 8 Amplop Glassine Ramah Lingkungan - 8

Amplop Glassine Ramah Lingkungan

The Zeal X Eco Friendly Glassine Envelopes kawangun ing siji Piece lan bisa massa-diprodhuksi dening machine.Glassine tas kertas punika tahan suhu dhuwur banget, malah ing lingkungan suhu dhuwur bisa digunakake biasane ora gampang kanggo nyawiji lan ora gampang tiba. mudhun bisa digunakake kanggo dangu. Produk utama kita kalebu, 1) polybags daur ulang, daur ulang shrink film; 2) kabeh jinis produk printing kertas daur ulang minangka kothak kertas, mailers kertas, etc.; 3) tas bio-degradable; 4) lan portofolio pilihan kemasan lestari liyane. Zeal X ora mung ngasilake kemasan, nanging uga peduli karo planet kita, lan tim kita wis riset babagan panggunaan kemasan sing bisa digunakake maneh, nyuda, daur ulang lan ngrusak.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Amplop Glassine Ramah Lingkungan

Zeal X Eco Friendly Glassine Envelopes,Zeal X International minangka perusahaan global sing komprehensif, didegaké ing taun 2014 lan kantor pusaté ing Hongkong China, Pearl of Orient. Zeal X duwe pabrik percetakan kertas, basis produksi polybag ing China, Vietnam, uga kantor ing AS, saéngga Zeal X bisa nggawe lingkungan blanja siji-mandeg kanggo kabeh pelanggan. Tuku portofolio kemasan siji-mandeg, sampeyan ora ' t kudu mriksa lan bisa saben item karo supplier beda liwat donya, iki bakal mbantu kanggo nyimpen persil saka biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang, luwih efisien, uga kanggo ngirit biaya transportasi sawise consolidation kabeh packaging.


Tas Kertas Kaca

Tren paling anyar ing industri kemasan-- Glassine Paper Bag. Glassine minangka kertas tipis lan nggilap sing tahan hawa, banyu, lan pelumas. Glassine ora kebak anti banyu, nanging isih menehi pangayoman prayoga marang unsur. Senadyan nggilap lan alus, Glassine isih digawe kanthi pulp kayu.

Tas kertas glassine digawe saka kertas transparan sing luwih akeh digunakake. Blanja ing pasar swalayan, pusat blanja, toko sepatu, toko sandhangan lan papan-papan liyane akeh kanggo ngemas barang sing dituku.


Zeal X Paper bags Parameter (Spesifikasi)

Cathetan: Kita nindakake bobot, ukuran, jinis lan desain cetak

Item Produk Tas Kertas Kaca
Bahan Kertas kaca
warna putih / cetak khusus
Ukuran Customized Adhedhasar Panjaluk Panjenengan
kekandelan 30gsm——100 gsm utawa Custom
Bobot Kertas Panas 35 GSM Glassine, 40 GSM Glassine, 60 GSM Glassine
Jumlah 10000- 500,000,00
Finishing lumahing Pilihan:  Ilang, Lapisan Berair, Laminasi Glossy/Matte,
Flocking, Gold / Silver hot stamping (foil), Debossed / Embossing, Tekstur, Spot UV.
Panggunaan Utama Panganan, Busana, Aksesoris, Garmen, Perhiasan, Produk Elektronik...
Jinis tas Kanthong datar & amplop & Gusset
Fitur FSC Certified, 100% Recyclable, Biodegradable, Reusable, Recyclable, Eco-Friendly, Food-Grade, Awet, lan Printing Apik Akurat.
Format desain Psd, pdf, AI etc.
Wektu produksi 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Zeal X Biodegradable Glassine Paper Bag Fitur lan Aplikasi

Fitur: Kauntungan saka tas kertas Glassine yaiku tahan suhu dhuwur, duwe efek tahan kelembapan sing kuat, lan uga bisa dadi bukti minyak sing apik banget.

Aplikasi: Tas Kertas bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, warehousing, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Kenapa Pilih Glassine Bags?


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Custom Glassine Bag Jinis


Pemilihan spesifikasi kertas kaca

Umume merek nggunakake tas plastik bening minangka kemasan njero minangka standar,nanging amarga luwih akeh merek nyoba ngilangi kemasan plastik saka bisnise - akeh sing mikir maneh tas plastik lan mikir yen ana pilihan sing luwih bisa dianyari, bisa didaur ulang, lan luwih bunder.


Hot Tags: Amplop Glassine Ramah Lingkungan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.