Eco Honeycomb Padded Paper Mailer
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 0 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 0
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 1 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 1
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 2 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 2
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 3 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 3
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 4 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 4
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 5 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 5
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 6 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 6
  • Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 7 Eco Honeycomb Padded Paper Mailer - 7

Eco Honeycomb Padded Paper Mailer

Zeal X Eco Honeycomb Padded Paper Mailer beda karo kemasan busa plastik, tas amplop honeycomb digawe saka kertas bersertifikat FSC 100%, ora dilapisi, bisa didaur ulang kertas kraft kanthi lengkap ditambah liner honeycomb, kertas kraft njaba lan lapisan jero kertas honeycomb desain kombinasi struktur, supaya envelope wis cushioning apik lan kinerja pangayoman, bisa selaras pindho lapisan honeycomb, efek buffering tikel. Amplop surat wis nguatake sisi sing nyegah pinggiran saka bledosan nalika transit, nyedhiyakake perlindungan sing padhet. Adhesives adhedhasar tanduran alam digunakake ing segel kanggo mesthekake yen mail bisa composted lan daur ulang. Cocog kanggo ngangkut CDS utawa DVD, buku, dokumen, kosmetik, perhiasan, obat-obatan, lan liya-liyane bebas saka goresan lan karusakan, lan bisa disesuaikan pola cetak, slogan lan logo, promosi merek sing luwih apik.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

100% Amplop Sarang Madu Kompos

The Zeal X Eco Honeycomb Padded Paper Mailer ora mung perlindungan lingkungan ijo nanging uga nduweni sifat bantalan kualitas dhuwur. Kita minangka perusahaan global, kanthi kantor pusat ing Hongkong China, lan fasilitas ing Vietnam, Kamboja lan AS. Kita duwe spesialisasi ing bahan kemasan sing lestari lan nyedhiyakake solusi kemasan lengkap siji-mandeg. Minangka perusahaan sing dibudidaya kanthi jero, kita mesthi yakin bisa nulungi para klien kanthi SMART PACKING: Gunakake maneh, Ngurangi, Daur-ulang, lan Kompos. Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang lan portofolio bahan kemasan sing ramah lingkungan liyane. Pabrik kita disetujoni dening ISO 9001, ISO 14001, produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lsp.


Zeal X Honeycomb Padded Mailer Parameter (Spesifikasi)

Item Produk Pengirim Kertas
Bahan Kertas kraft + honeycomb / corrugated + kertas
warna Coklat alami / putih / ireng / werna liyane miturut panyuwunan
Ukuran Customized Adhedhasar Panjaluk Panjenengan
kekandelan Kraft: 70 - 110 gsm; Honeycomb: 80 gsm utawa Custom
Jumlah 500- 500.000
Metode Printing Flexo karo tinta basis banyu
Bentuk flap 1 kupas & segel / 1 kupas & segel 1 sobek strip / 2 kupas & segel 1 sobek strip
Fitur Awet, Ramah Lingkungan, Tugas Berat, Bisa Daur Ulang
Format desain Psd, pdf, AI etc.
Wektu produksi 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.
Sampel Kabeh bahan minangka bahan kertas, sing bisa langsung dikompos lan rusak sawise dibuwang, tanpa gawe piala kanggo lingkungan.

1) Kita bisa nyedhiyakake conto gratis ing saham kanggo sampeyan mriksa kualitas, padha karo werna, bahan, jinis, ukuran sing sampeyan butuhake, mung kanggo mriksa kualitas sampel kanggo referensi.
2). Sampeyan bisa ngirim conto kanggo kita mriksa yen perlu.


Zeal X Custom Printed Honeycomb Padded Mailer Fitur lan Aplikasi

Fitur: Honeycomb kertas empuk mailers kinerja anti banyu apik, ora wedi maneh dina udan; Panggunaan adesif super, ngrusak sealing karet, nglindhungi privasi, privasi apik.

Aplikasi: Honeycomb Padded Mailer bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Rincian


Grafik Perbandingan

Kemasan amplop bantalan umum ora 100% bisa didaur ulang amarga sing paling umum digunakake yaiku lapisan busa PE minangka penyangga. Zeal X ngganti lapisan gelembung kanthi lapisan kertas honeycomb 3D sing nduweni efek bantalan sing padha, nanging saiki bisa didaur ulang kanthi lengkap.

Alternatif sing ramah lingkungan kanggo mail kertas daur ulang tradisional / kertas kerajinan / mail polyfoam - ora ana alangan kanggo misahake lapisan kertas lan plastik yen sampeyan pengin daur ulang lan luwih gampang dibuwang sawise digunakake.

Tas kertas Zeal X Honeycomb kanthi bangga disertifikasi FSC internasional.


Struktur Batin


Hot Tags: Eco Honeycomb Padded Paper Mailer, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Sampeyan Bisa uga Kaya