Kantong Plastik Ice Cube
  • Kantong Plastik Ice Cube - 0 Kantong Plastik Ice Cube - 0
  • Kantong Plastik Ice Cube - 1 Kantong Plastik Ice Cube - 1
  • Kantong Plastik Ice Cube - 2 Kantong Plastik Ice Cube - 2
  • Kantong Plastik Ice Cube - 3 Kantong Plastik Ice Cube - 3
  • Kantong Plastik Ice Cube - 4 Kantong Plastik Ice Cube - 4
  • Kantong Plastik Ice Cube - 5 Kantong Plastik Ice Cube - 5
  • Kantong Plastik Ice Cube - 6 Kantong Plastik Ice Cube - 6

Kantong Plastik Ice Cube

Kantong Plastik Zeal X Ice Cube digawe saka bahan PE berkualitas tinggi sing bisa didaur ulang kanggo nyuda sampah lan jejak karbon lan digunakake kanthi cara sing ramah lingkungan. Paket es sing digawe saka bahan PE awet lan tahan kanggo suhu beku tanpa nyuwek, menehi umpan balik sing apik babagan pengalaman pelanggan. Paket es serbaguna - Paket es serbaguna iki bisa digunakake kanggo macem-macem kegiatan njero ruangan utawa ruangan, kayata pesta hosting, mancing, takeout, lsp. .
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kantong Plastik Ice Cube

Zeal X Ice Cube Plastic Bag minangka bahan plastik sing bisa didaur ulang kanthi daya tahan lan kemampuan kanggo nahan suhu beku tanpa nyuwek, menehi umpan balik sing apik babagan pengalaman pelanggan. Tuku portofolio kemasan siji-mandeg, sampeyan ora perlu mriksa lan nggarap saben item karo supplier sing beda-beda ing saindenging jagad, iki bakal mbantu sampeyan ngirit biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang, luwih efisien, uga ngirit biaya transportasi. sawise consolidation kabeh packaging.


Zeal X Parameter Kantong Es Plastik Ramah Lingkungan (Spesifikasi)

Item Produk Polybag Daur Ulang
Ukuran Custom, macem-macem ukuran kasedhiya
kekandelan 20 mikron-160 mikron / Custom
Bahan LDPE / HDPE / PP / OPP / CPE /, lsp.…
Komposisi:
PLA + PBAT + pati jagung;
PBAT + Pati + Kalsium Karbonat.

Jumlah 10000- 500,000,00
warna Custom, miturut syarat klien
Printing Ndhukung kustomisasi, nganti 10 warna
Tipe Sealing Lem ngrusak / Lem sing bisa digunakake maneh / Lem sing ramah lingkungan dll.
Kemasan Kanthi tas anyaman utawa tas warata ing Karton, ing palet kanthi bungkus / Miturut syarat pelanggan
Pangiriman 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Fitur & Kaluwihan * Waterproof, resistance kejut, entheng, biodegradable, poto-adhesive
* disposable, recyclable, awet, protèktif, awet, keamanan
* 100% bahan anyar, kekuatan tarik sing apik
* Produsen, bakul profesional
* Kustomisasi: ukuran, gaya, warna, logo, lsp.
* Wektu pangiriman stabil
* Bahan lingkungan
* Bisa dicithak
* Rega sing kompetitif kanthi kualitas unggul
* Adhesiveness kuwat, lim ngrusak
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Sampel gratis
* Kontrol kualitas stabil lan sistem kualitas apik
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Zeal X Disposable Ice Cube Bag Fitur lan Aplikasi

Fitur: Kantong Plastik Ice Cube awet lan tahan suhu beku, tahan kanggo nyuwek bungkus es, nggawe es cair luwih alon, nyegah karusakan es, lan ora beracun, bisa digunakake maneh, lan bisa didaur ulang.

Aplikasi: Kantong Plastik Ice Cube bisa digunakake kanggo macem-macem kegiatan njero ruangan utawa ruangan, kayata pesta hosting, mancing, takeout, lsp.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Jinis Poly Bag Custom


Custom Printing

Cetak HD

Sampeyan bisa milih kanggo nyithak slogan utawa logo, sampeyan bisa milih printing multi-werna, utawa sampeyan bisa ngatur miturut kabutuhan. Copperplate printing lan offset printing carane milih?

Offset printing ditondoi dening proses prasaja, volume printing gedhe, siklus cendhak, biaya kurang, nanging presisi ora dhuwur minangka printing piring tembaga.

Printing piring tembaga ditondoi kanthi grafis printing sing apik, ora bocor, ora ana macem-macem printing, ora ana pinggiran mentah, lan liya-liyane, nanging biaya cetak luwih dhuwur. Yen printing luwih nggoleki utawa syarat printing luwih, pilihan saka printing piring tembaga bakal luwih cocok.

Yen sampeyan isih ora yakin carane milih, hubungi kita lan kita bakal menehi saran profesional.


Ketebalan Custom


Kasus Produk


Proses Produksi


Hot Tags: Kantong Plastik Ice Cube, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.