Kraft Paper Bag karo Handle
  • Kraft Paper Bag karo Handle - 0 Kraft Paper Bag karo Handle - 0
  • Kraft Paper Bag karo Handle - 1 Kraft Paper Bag karo Handle - 1
  • Kraft Paper Bag karo Handle - 2 Kraft Paper Bag karo Handle - 2
  • Kraft Paper Bag karo Handle - 3 Kraft Paper Bag karo Handle - 3
  • Kraft Paper Bag karo Handle - 4 Kraft Paper Bag karo Handle - 4
  • Kraft Paper Bag karo Handle - 5 Kraft Paper Bag karo Handle - 5

Kraft Paper Bag karo Handle

Tas kertas Zeal X Kraft kanthi gagang, minangka tas hadiah serbaguna sing cocog kanggo layanan panganan komersial, hadiah lan hadiah pesta, blanja, kerajinan, eceran, promosi, lan liya-liyane. Tas hadiah kertas kraft digawe saka kertas kraft sing kuwat, permukaan beku sing alus, rasa alus, kuwat lan awet. Nangani katun saka tas hadiah kraft kita menehi sampeyan karo koyo mbeta luwih nyaman, lan ngisor kuwat nggampangake kanggo ngadeg piyambak, nyediakake kapasitas mbukak-prewangan luwih; Lan kita duwe macem-macem jinis nangani kanggo sampeyan milih saka. Sampeyan bisa milih kertas kraft putih utawa kertas kraft coklat, sampeyan uga bisa ngatur printing ing, kita duwe macem-macem pangolahan printing kanggo milih saka.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tas Kertas Kraft kanthi gagang

Tas kertas kraft Zeal X kanthi gagang kanggo jinis bisnis liyane. Zeal X minangka produsen kemasan ramah lingkungan profesional sing wis nggawe portofolio produk sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global. Kita duwe spesialisasi ing bahan kemasan sing lestari lan nyedhiyakake solusi kemasan lengkap siji-mandeg. Tuku portofolio kemasan siji-mandeg, sampeyan ora perlu mriksa lan nggarap saben item karo supplier sing beda-beda ing saindenging jagad, iki bakal mbantu sampeyan ngirit biaya komunikasi, nggawe karya luwih gampang, luwih efisien, uga ngirit biaya transportasi. sawise consolidation kabeh packaging.


Zeal X Shopping Paper Bag Kanthi Parameter Gagang (Spesifikasi)

Item Produk Tas Kertas
Bahan Kertas Seni, Kertas Kraft, Papan Gading, Papan Dupleks, Kertas Khusus
warna Proses 4 warna umum (CMYK) utawa warna Pantone (PMS)
Ukuran Customized Adhedhasar Panjaluk Panjenengan
kekandelan 150gsm, 210gsm, 250gsm, 300gsm utawa Custom
Jumlah 500- 500.000
Finishing lumahing Pilihan:  Ilang, Lapisan Berair, Laminasi Glossy/Matte,
Flocking, Gold / Silver hot stamping (foil), Debossed / Embossing, Tekstur, Spot UV.
Metode Printing Screen Printing/Offset Printing/Flexo Printing
Jinis Ngalahake Gagang Pita, Gagang Tali PP, Gagang Kapas, Gagang Grosgrain, Gagang Nilon, Gagang Kertas Twisted, Gagang Kertas Datar, Die-Cut
Fitur Awet, Ramah Lingkungan, Tugas Berat, Bisa Daur Ulang
Format desain Psd, pdf, AI etc.
Wektu produksi 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Zeal X Paper Tote Bags Fitur lan Aplikasi

Fitur: Tas kertas kraft digawe saka kertas kraft sing kandel, tahan lama, macem-macem gagang bisa dipilih, pangertèn sing luwih nyaman, dhasar sing padhet kanggo nyedhiyakake kapasitas sing luwih apik.

Aplikasi: Tas kertas blanja kanthi tali sing apik kanggo tas hadiah, tas barang, tas kanggo pesta utawa pesta, tas blanja, tas kraft, tas eceran lan tas dagangan kanggo toko hadiah, utamane nalika preian lan festival.


Custom Paper Bag Panjenengan

Pilihan Material


Pilihan Bobot Materi sing Beda (mung kanggo Referensi)


Custom Printing

Ukuran Custom & Print

Tas kertas bisa disesuaikan kanthi ukuran lan cetak. Pilih desain tas khusus minimal kanthi logo sampeyan, utawa pilih desain tas kertas sing mewah kanthi gagang sing kuat kanggo pengalaman pelanggan sing premium.


Ngalahake Pilihan


Jinis Ngalahake

Custom Printed Paper Bags Kanthi Handle

Kantong kertas cetak khusus minangka cara sing apik kanggo nggawa lan nyimpen produk sing wis dituku. Apa sampeyan adol sandhangan ing toko eceran, mbukak toko lilin butik, utawa ngatur rantai toko kopi, tas kertas khusus nyedhiyakake kanvas sing sampurna kanggo sampeyan nampilake merek sampeyan ngluwihi toko sampeyan. Entuk inspirasi karo sawetara conto desain tas kertas ing kene.


Hot Tags: Kantong Kertas Kraft nganggo gagang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.