Kothak Kertas Kraft
  • Kothak Kertas Kraft - 0 Kothak Kertas Kraft - 0
  • Kothak Kertas Kraft - 1 Kothak Kertas Kraft - 1
  • Kothak Kertas Kraft - 2 Kothak Kertas Kraft - 2
  • Kothak Kertas Kraft - 3 Kothak Kertas Kraft - 3
  • Kothak Kertas Kraft - 4 Kothak Kertas Kraft - 4
  • Kothak Kertas Kraft - 5 Kothak Kertas Kraft - 5

Kothak Kertas Kraft

Kothak Kertas Zeal X Kraft minangka kothak lempitan siji-potong, kothak hadiah berkualitas tinggi, regane uga mupangati. Karton ZX Corrugated iki digunakake minangka bahan mentah, digawe saka telung lapisan karton kertas, nduweni kapasitas beban sing luwih apik, lan kertas pit corrugated digunakake ing tengah, sing nduweni efek nyerep kejut lan bisa nglindhungi barang. Kita uga duwe macem-macem proses printing kanggo sampeyan milih saka, sampeyan bisa ngatur printing saka karton, sampeyan uga bisa print logo.We inovasi lan ngirim macem-macem produk eco-ramah sing nyukupi kabutuhan customer kita uga nyediakake biodegradable sehat lan solusi daur ulang.
Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kothak kertas Kraft

Zeal X minangka perusahaan winates materi sing ramah lingkungan, ora mung ngasilake kemasan, nanging uga nglindhungi lingkungan ekologis. Kita minangka perusahaan global, kanthi kantor pusat ing Hongkong, lan fasilitas ing China, Vietnam, Kamboja lan AS. Kita duwe mitra jangka panjang ing saindenging jagad, kayata CAMPER, CALLAWAY, lsp. Produk kita kalebu kabeh jinis kothak, kothak kertas kraft, kothak gawenan tangan dhuwur-bahan, poto-adhesive, tas plastik, lan macem-macem biodegradable, bahan kemasan daur ulang. Produk kita wis lulus GRS, FSC, REACH, BHT lan sertifikasi liyane.


Parameter kotak kertas kraft Zeal X (Spesifikasi)

Item Produk Kothak Sepatu kanthi Tutup
ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom
Printing CMYK, PMS, Tanpa Printing
Stok Kertas 10pt nganti 28pt (60lb nganti 400lb) Kraft Ramah Lingkungan, E-flute Corrugated, Bux Board, Cardstock
Jumlah 500- 500.000
Lapisan Gloss, Matte, Spot UV, Soft Touch
Proses Default Die Cutting, Gluing, Skor, Perforasi
Pilihan Jendela Custom Cut Out, Foiling Emas / Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC
buktine Tampilan Datar, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk)
Nguripake Wektu 7-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe


Zeal X Kraft kothak coklat Fitur lan Aplikasi

Fitur: Kraft Paper Boxes nggunakake mode produksi karton lempitan, ana telung lapisan saka kulit kertas sapi, kapasitas mbukak-prewangan kuwat, tengah kertas pit corrugated, bisa nresep kejut, nglindhungi barang. Panyimpenan kothak lipat manggoni papan cilik, volume transportasi cilik, bisa ngirit biaya transportasi. Tape sealing ramah lingkungan kanggo njamin keamanan barang, lan cara bukaan yaiku zipper, supaya para pelanggan bisa mbukak kanthi gampang.

Aplikasi: Kothak Hadiah Kraft bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Tipe Kothak Kustom


Ukuran Box Custom

Kita ngasilake mailer khusus kanthi ukuran sing dibutuhake ing kisaran ing ngisor iki:

● Dawane: 3" – 25".

● Jembar: 2" – 25".

● Ambane: 1" – 15".

Ukuran sing dituduhake cocog karo dimensi interior. Gumantung ing aplikasi kothak kang, sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara reresik kanggo saben sisih kanggo mesthekake produk pas sampurna.


Bahan Dasar Kustom

Pilihan Material

Kanggo miwiti ngatur kothak corrugated sing dicithak, pilih saka pilihan ing ngisor iki:

Karton Bergelombang Putih Standar

1. Populer, pilihan ekonomi

2. Digawe saka bahan sing kuat lan lestari

3. Rampung uncoated

4. Apik kualitas print karo HD Print

Karton Putih Bergelombang Premium

1. Lumahing Gamelan karo aran mewah

2. Clay-dilapisi kanggo Rampung whiter padhang

3. Paling apik kanggo merek mewah, kothak hadiah lan kit promosi

4. Upgrade HD Print kasedhiya istimewa karo Satin Rampung

5. Pilih "Premium Kanthi Ink Glossy" kanggo Rampung UV nggilap dhuwur ing wilayah dicithak

Kraft (Brown) Karton Corrugated

1. Karton kraft coklat pedesaan kanthi tampilan alami sing mentah

2. Becik kanggo merek promosi produk & bahan alami

3. Greener single-pass HD Print proses tegese kurang sampah


Custom Print

Cetak HD

Cetakan kualitas lithographic kanthi syarat cetak praktis

1. Titik tinta sing luwih cilik nggawa detail ing desain sampeyan

2. Ora ana ambune, tinta basis banyu sejatine tundhuk karo peraturan keamanan pangan global sing paling ketat

3. Lapisan banyu menehi permukaan sing konsisten lan rasa premium


Hot Tags: Kothak Kertas Kraft, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.