Kotak Kemasan Parfum
  • Kotak Kemasan Parfum - 0 Kotak Kemasan Parfum - 0
  • Kotak Kemasan Parfum - 1 Kotak Kemasan Parfum - 1
  • Kotak Kemasan Parfum - 2 Kotak Kemasan Parfum - 2
  • Kotak Kemasan Parfum - 3 Kotak Kemasan Parfum - 3
  • Kotak Kemasan Parfum - 4 Kotak Kemasan Parfum - 4
  • Kotak Kemasan Parfum - 5 Kotak Kemasan Parfum - 5

Kotak Kemasan Parfum

Eksterior saka Zeal X Perfume Packaging Box dihiasi karo foil emas lan tutup putih relatif prasaja, mula desain kasebut nggunakake proses permukaan stamping panas, sing bakal katon tenang lan murah, lan dhuwur. Pabrik-pabrik kita disetujoni dening ISO 9001 / ISO 14001, lan produk kita disertifikasi karo GRS, FSC, REACH, BHT, lan liya-liyane. Kanthi pengalaman luwih akeh lan pendekatan inovatif, produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Australia, Jepang, lan negara liya ing saindenging jagad.
Dhukungan DESIGN GRATISFlat & Tampilan 3D Mock Up
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kotak Kemasan Parfum

Zeal X Perfume Packaging Box, Zeal X minangka produsen kemasan profesional. Zeal X Madeg ing 2014, kanthi makarya kanthi rapet karo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, Zeal X Packaging Group wis nggawe portofolio sing sugih lan profesional ing desain lan manufaktur kemasan lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan global. Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang, lan bahan kemasan liyane sing ramah lingkungan.


Parameter kotak Parfum Zeal X (Spesifikasi)

Item Produk Kothak Sepatu kanthi Tutup
ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom
Printing CMYK, PMS, Tanpa Printing
Stok Kertas 10pt nganti 28pt (60lb nganti 400lb) Kraft Ramah Lingkungan, E-flute Corrugated, Bux Board, Cardstock
Jumlah 500- 500.000
Lapisan Gloss, Matte, Spot UV, Soft Touch
Proses Default Die Cutting, Gluing, Skor, Perforasi
Pilihan Jendela Custom Cut Out, Foiling Emas / Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC
buktine Tampilan Datar, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk)
Nguripake Wektu 7-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe


Zeal X Essential Oil Gift Box Fitur lan Aplikasi

Fitur: Kothak Kemasan Tutup lan Dasar Stabilitas sing kuat, permukaan sing kandel, lancar, panggunaan internal slot kardus, bisa macet kanthi sampurna, kanggo njamin perlindungan sing efektif nalika transit.

Aplikasi: Kothak Hadiah Minyak Esensial bisa digunakake ing sandhangan, sepatu, tas, artware, produk digital, hadiah, kemasan kosmetik, gudang, blanja, distribusi lan aspek liyane.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Tipe Kothak Kustom


Ukuran Box Custom

Kita ngasilake mailer khusus kanthi ukuran sing dibutuhake ing kisaran ing ngisor iki:

● Dawane: 3" – 25".

● Jembar: 2" – 25".

● Ambane: 1" – 15".

Ukuran sing dituduhake cocog karo dimensi interior. Gumantung ing aplikasi kothak kang, sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara reresik kanggo saben sisih kanggo mesthekake produk pas sampurna.


Bahan Dasar Kustom

Pilihan Material

Kanggo miwiti ngatur kothak corrugated sing dicithak, pilih saka pilihan ing ngisor iki:

Karton Bergelombang Putih Standar

1. Populer, pilihan ekonomi

2. Digawe saka bahan sing kuat lan lestari

3. Rampung uncoated

4. Apik kualitas print karo HD Print

Karton Putih Bergelombang Premium

1. Lumahing Gamelan karo aran mewah

2. Clay-dilapisi kanggo Rampung whiter padhang

3. Paling apik kanggo merek mewah, kothak hadiah lan kit promosi

4. Upgrade HD Print kasedhiya istimewa karo Satin Rampung

5. Pilih "Premium Kanthi Ink Glossy" kanggo Rampung UV nggilap dhuwur ing wilayah dicithak

Kraft (Brown) Karton Corrugated

1. Karton kraft coklat pedesaan kanthi tampilan alami sing mentah

2. Becik kanggo merek promosi produk & bahan alami

3. Greener single-pass HD Print proses tegese kurang sampah


Custom Print

Cetak HD

Cetakan kualitas lithographic kanthi syarat cetak praktis

1. Titik tinta sing luwih cilik nggawa detail ing desain sampeyan

2. Ora ana ambune, tinta basis banyu sejatine tundhuk karo peraturan keamanan pangan global sing paling ketat

3. Lapisan banyu menehi permukaan sing konsisten lan rasa premium


Hot Tags: Kothak Kemasan Parfum, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.