Shopping Bag Plastik
  • Shopping Bag Plastik - 0 Shopping Bag Plastik - 0
  • Shopping Bag Plastik - 1 Shopping Bag Plastik - 1
  • Shopping Bag Plastik - 2 Shopping Bag Plastik - 2
  • Shopping Bag Plastik - 3 Shopping Bag Plastik - 3
  • Shopping Bag Plastik - 4 Shopping Bag Plastik - 4
  • Shopping Bag Plastik - 5 Shopping Bag Plastik - 5

Shopping Bag Plastik

Plastik Tas Blanja Zeal X awet lan gampang digunakake lan digawe saka LDPE 100% sing bisa didaur ulang kanthi kapadhetan dhuwur, sing bisa digunakake maneh lan didaur ulang kanggo nggawe produk liyane. Gagang nglereni mati sing kuwat, gampang digunakake lan nyaman kanggo digawa, bisa disesuaikan karo macem-macem warna, pola cetak lan logo, trep kanggo promosi sampeyan. Multi-purpose Die Cut Plastic Bag kanthi pengalaman pangguna sing apik, sampurna kanggo blanja, eceran, pesta, persediaan acara vendor, sampurna kanggo bisnis, toko sandhangan, hadiah, hadiah matur nuwun, pengiriman, perhiasan, toko kelontong, butik lan macem-macem kesempatan.
FREE PRINT DESIGNDatar
REQUEST SAIKI kanggoCithakan Kustom Gratis
GRATIS SAMPEL STRUKTURUkuran Kustom Tanpa Print

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shopping Bag Plastik

Plastik Tas Blanja Zeal X ora mung kuwat lan gampang digunakake, uga digawe saka LDPE sing bisa didaur ulang kanthi kapadhetan dhuwur 100%, sing bisa digunakake maneh lan didaur ulang kanggo nggawe produk liyane. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing produksi packaging lan cara inovatif, lan liwat taun kerjasama cedhak karo pelanggan, kita wis mbangun portofolio sugih lan profesional ing desain packaging lan manufaktur lan wis berkembang dadi panyedhiya solusi packaging global. Produk utama kalebu tas poli daur ulang sing wis dikonsumsi, tas bio-degradable 100%, kothak hadiah, kothak kertas daur ulang lan portofolio bahan kemasan sing ramah lingkungan liyane.


Zeal X Kantong Plastik Ramah Lingkungan Kanthi Parameter Gagang (Spesifikasi)

Item Produk Polybag Daur Ulang
Ukuran Custom, macem-macem ukuran kasedhiya
kekandelan 20 mikron-160 mikron / Custom
Bahan LDPE / HDPE / PP / OPP / CPE /, lsp.…
Komposisi:
PLA + PBAT + pati jagung;
PBAT + Pati + Kalsium Karbonat.
Jumlah 10000- 500,000,00
warna Custom, miturut syarat klien
Printing Ndhukung kustomisasi, nganti 10 warna
Tipe Sealing Lem ngrusak / Lem sing bisa digunakake maneh / Lem sing ramah lingkungan dll.
Kemasan Kanthi tas anyaman utawa tas warata ing Karton, ing palet kanthi bungkus / Miturut syarat pelanggan
Pangiriman 10-15 Dina Bisnis, Rush / Iku gumantung saka jumlahe
Fitur & Kaluwihan * Waterproof, resistance kejut, entheng, biodegradable, poto-adhesive
* disposable, recyclable, awet, protèktif, awet, keamanan
* 100% bahan anyar, kekuatan tarik sing apik
* Produsen, bakul profesional
* Kustomisasi: ukuran, gaya, warna, logo, lsp.
* Wektu pangiriman stabil
* Bahan lingkungan
* Bisa dicithak
* Rega sing kompetitif kanthi kualitas unggul
* Adhesiveness kuwat, lim ngrusak
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Sampel gratis
* Kontrol kualitas stabil lan sistem kualitas apik
Sertifikat ISO 9001, ISO 14001, GRS, FSC, REACH, BHT, dll.


Tas Plastik Zeal X Kanthi Fitur Handle lan Aplikasi

Fitur: Kantong Plastik Kanthi Gagang kasar, gampang digunakake, lan isih digawe saka LDPE kapadhetan dhuwur 100% sing bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh banjur didaur ulang kanggo nggawe produk liyane, ijo ramah lingkungan.

Aplikasi: Kantong Plastik Kanthi Gagang bisa digunakake kanggo eceran, pesta, persediaan acara vendor, toko sandhangan, hadiah, hadiah matur nuwun, pengiriman, perhiasan, toko kelontong, butik lan macem-macem acara.


Mangga Miwiti Kemasan Kustom Panjenengan

Jinis Poly Bag Custom


Proses Tas Custom


Ketebalan Custom


Hot Tags: Kantong Plastik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Desain Gratis, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.